Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Redken Extreme is een cosmetische lijn om het haar te versterken vanaf de wortels tot aan de punten van het haar. Het concept is gebaseerd op de wetenschappelijke kennis dat verschillende werkzame stoffen beschadigd haar kunnen herstellen. Als dit lukt, dan zal beschadigd haar ook glanzen en tegelijkertijd worden beschermd tegen andere verzorgende stoffen tegen schadelijke invloeden. Haarbeschadiging kan verschillende oorzaken hebben, maar heeft altijd dezelfde symptomen: het haar wordt fijn, ziet er saai uit en verliest volume. De verschillende producten in Redken Extreme verwijderen effectief zowel acute als langdurige schade zonder het haar te hoeven knippen.
Vrouwen worden vaak getroffen door haarschade die kleuren, föhnen of strekken hun haar. Het is ook mogelijk dat omgevingsinvloeden en een ouderdomsgerelateerde verzwakking van de haarstructuur kunnen leiden tot een saaie, moeilijk te mixen uitstraling. Daarom is het Redken Extreme haarverzorgingsgamma gericht op zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden, die allen dezelfde behoefte hebben aan voller, zijdeachtig glanzend haar met een gezonde structuur. Het voordeel van de effectiviteit is dat het herstellende effect begint bij de eerste toepassing en lang aanhoudt.
De werkzame stoffen in het haar zorgen voor een betrouwbare haarbescherming. Zo voorkomt Redken Extreme in de loop der tijd in dezelfde mate nieuwe schade. In plaats daarvan ziet het haar er niet alleen gezond uit, maar is het dat ook. Eiwitten behoren tot de werkzame stoffen in Redken Extreme. Ze versterken het haar zodat het volume toeneemt. De cosmetische serie heeft de eiwitten gecombineerd als een Interlock Protein Network (IPN) om een zeer efficiënt actief complex te vormen.
Andere milde actieve ingrediënten repareren broos haar al tijdens het wassen. Vervolgconditioners kunnen deze bescherming dus versterken. Haarbreuk wordt volledig vermeden door regelmatig gebruik van Redken Extreme. Visueel is het effect van de goed gedoseerde samenstelling te zien in de gezonde glans van het haar en een solide algemene structuur.

Het design

Alle onderhouds- en reparatieproducten van de Redken Extreme cosmetica serie zijn goed te herkennen aan de lichtblauwe kunststof verpakking met het zwarte deksel en het witte opschrift. De vorm van de flessen verschilt ook van die van producten van andere merken doordat ze lichtjes uitlopen van de bodem naar het midden, waardoor ze geleidelijk naar het deksel toe smaller worden. Afhankelijk van de inhoud kunnen de texturen spaarzaam worden verwijderd via een doseerdispenser of een normale sluitklep. Het logo van de Redken Extreme serie is een abstracte Redken bloem in donkerblauw. Deze is geplaatst in de buurt van de exacte artikelomschrijving. De belangrijkste informatie over het product vindt u hiernaast en eronder in wit, recht schrift.

Het assortiment

Redken Extreme is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en nieuwe schade effectief te voorkomen. Het productassortiment omvat de Strength Builder Plus Mask, een haarmasker voor gebruik na het wassen. Keramiden hebben een herstellend effect en een interlock proteïnecomplex geeft de binnenste haarstructuur nieuwe kracht. De haarvezels binden de actieve ingrediënten en worden zo langdurig beschermd tegen nieuwe schade.
Anti-Snap Leave-in Treatment for Distressed Hair is een tonicum van Redken Extreme met bescherming tegen hitte. Hierdoor blijft het reparatie-effect behouden, zelfs tijdens het föhnen en gladmaken. Na het wassen wordt de tonicum grondig gedispergeerd in handdoekdroog haar. Op lange termijn beschermt het product tegen gespleten haarpunten en haarbreuk. Het zorgt voor een gladde cuticula laag, waarbij het haar bovendien mooi glanst.
De Length Primer Spoeling-Off behandeling voor gestrest haar behoort ook tot de Redken Extreme haarverzorgingslijn. Deze haarbehandeling verbetert de haargroei en herstelt een goed volume aan het kapsel. Het product verzacht de buitenste cuticula laag met eiwitcomplexen, die ook de binnenkant van het haar op lange termijn stabiliseren. Tegelijkertijd wordt haarbreuk gerepareerd en worden gespleten punten verminderd.
CAT anti-schade-eiwit Reconstructie door Redken Extreme bevat zowel beschermende als versterkende werkzame bestanddelen. De haarconditioner heeft een direct effect door de goede positie van het kapsel en soepelheid bij het kammen. Het beschermt tegen haarbreuk en omgevingsinvloeden, verbetert het haarvolume en strijkt de cuticulalaag glad. Visueel zijn deze gunstige effecten te herkennen aan een zijdeachtig glanzend kapsel.
Redken Extreme bevat de shampoo Fortifier voor Distressed Hair voor het reinigen van het haar. Deze haarshampoo is geschikt voor een zachte maar grondige reiniging. Beschadigd haar wordt gereconstrueerd uit de werkzame stoffen die in het haar achterblijven na het spoelen van de shampooresten. Het krijgt een mooie glans en een goede weerstand tegen nieuwe, nadelige milieu-invloeden.
Redken Extreme bevat de Fortifier voor Distressed Hair conditioner voor een stabiele kapsel afwerking. Deze haarversterker versterkt en repareert beschadigd haar. Het ontklit zones en maakt zelfs lang en krullend haar gemakkelijk te kammen.