Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Revlon Professional Style Masters
Meer informatie:

Het concept

De Revlon Professional Style Masters serie is gemaakt onder artistieke begeleiding van de wereldberoemde styliste Robert Lobetta en de beste haarstylisten ter wereld. Lobetta wordt in de scène beschouwd als een perfectionist met een onmiskenbare stijl en oog voor detail. Zoals veel stylisten werd hij beïnvloed door het icoon Vidal Sassoon. Vandaag de dag is Lobetta niet alleen in trek bij veel Hollywoodsterren, maar heeft hij ook al lang naam gemaakt als kunstenaar. Revlon is regelmatig gastheer van de Style Masters Award, die wordt bijgewoond door kappers en stylisten uit de hele wereld. Het motto van de cosmetische serie Revlon Professional Style Masters is: "Gemaakt door haarstylisten voor haarstylisten".
Het team van de cosmetische serie bestaat uit stylisten Charlie Price en David Raccuglia uit de VS, Gun-Britt Zeller uit Denemarken, X-Presion uit Spanje, Fumio Kawashima uit Japan en Robert Masciave uit Engeland. De Revlon Professional Style Masters serie gebruikt alleen hoogwaardige actieve ingrediënten die aanspreken bij vrijwel elk haartype. Extracten van bamboe en plantaardige eiwitten zorgen voor voldoende vocht in het haar. Tarweaminozuren versterken de haarstructuur en geven het haar een hoge elasticiteit.
Van krullend tot zijdezacht haar, Revlon Professional Style Masters heeft een product voor elk type haar, speciaal ontworpen voor de behoeften van het type. De conditioners uit de serie geven het haar niet alleen meer glans, maar zorgen ook voor meer volume en volheid. Alle producten hebben een bloemige frisse geur, die er desondanks zeer discreet uitziet. Arginine, dat het haar onthaart en merkbaar regenereert, behoort ook tot de verzorgingsformule voor veel van de producten.
De cosmetische producten hebben een aangename textuur die gemakkelijk gedoseerd en op het haar aangebracht kan worden. Ze geven het haar meer glans, zorgen voor een dichtere overvloed aan haar en bereiden het perfect voor op de uiteindelijke styling. Bij het samenstellen van de Revlon Professional Style Masters cosmetische serie, werd aandacht besteed aan een breed productassortiment dat elk type kapsel aanspreekt en niet mag ontbreken in een kapsel collectie.

Het design

Het verpakkingsontwerp van de gehele Revlon Professional Style Masters cosmetica serie is elegant maar grotendeels pretentieloos. Zo schitteren de pompverstuivers uit de Revlon Professional Style Masters cosmetica serie in een zilveren matte kleur. De hoed is in klassiek zwart. In grote matgrijze letters is de naam van de serie in het midden goed zichtbaar. Sommige van de pompverstuivers voor volumineuzer haar zijn in een bronstint. De twee potten lijken tijdloos met hun kleurencombinatie van zwarte sluiting en donkergrijze basis.
De tubes en doseerdispensers van de cosmeticaserie zijn verkrijgbaar in zacht roze en goudbruin. Bij het openen van de cosmetische producten wordt een discrete bloemengeur waargenomen. Dankzij het ingenieuze sluitsysteem kan de hoeveelheid op elk moment goed gedoseerd worden.

Het assortiment

Revlon Professional Style Masters is geschikt voor bijna elk haartype en biedt daarom een breed scala aan producten. De cosmetische serie, gemaakt onder artistiek toezicht van de gerenommeerde styliste Robert Lobetta 2014, heeft het perfecte product voor elke styling wens. De Revlon Professional Style Masters serie is onderverdeeld in de hoofdcategorieën Krullen, Glad en Volume.
Volume Shampoo en Volume Conditioner voeden het haar vanaf de wortel en zorgen voor sterker, volumineus haar. Als u krullend, soepel haar prefereert, zijn krullende shampoo en krullende conditioner geschikt voor dit doel. Na de behandeling heeft het haar een subtiele glans en meer elasticiteit. Met zijn tarwe-aminozuren bereidt hij het haar optimaal voor op de uiteindelijke styling. Als u recht haar wilt dat gemakkelijk te kammen is, gebruik dan Revlon Professional Style Masters Smooth Shampoo en Smooth Conditioner. Deze hebben een antivrieste werking die de haarstructuur zacht en blijvend gladstrijkt.
Overdag wordt het kapsel vaak zwaar belast. Revlon Professional Style Masters Curly Orbital en Revlon Professional Style Masters Fanaticurls worden verwerkt in nat haar en zorgen de hele dag door voor een merkbaar betere houvast van het kapsel. De formule van Creator Defining Gel is bijzonder geschikt voor het vormen van vochtig of droog haar. Met de modelleringspasta Creator Matt Clay, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van haarstylisten, krijgt het haar een stabiele houvast. De Creator Fiber Wax zorgt ook voor een langdurige houvast die de uitdagingen van de dag gemakkelijk aankan en geen residu achterlaat in het haar. Smooth Iron Guard is een effectieve rechttrekkende balsem die het haar effectief beschermt en gladder maakt tegen overmatige hitte.
De twee haarlak Revlon Professional Style Masters Hairspray Modular 2 Medium Hold en Revlon Professional Style Masters Hairspray Photo Finisher 3 Strong Hold droogt snel en zorgt voor een gemiddelde of sterke mate van stolling. De Volumeversterker Mousse is geschikt voor volume-opbouw. De Volume Elevator Spray is speciaal ontwikkeld voor fijn haar, waardoor het haar meer volume krijgt. De twee mousse gels Revlon Professional Style Masters Styling Mousse Modular 2 Medium Hold en Styling Mousse Photo Finisher 3 Strong Hold geven het haar meer volume en bereiden het voor op styling. Met de Shine Spray Glamourama 0 Natural Hold and Shine heeft het haar merkbaar meer glans en ziet er beduidend gladder uit.