Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Mooi, glanzend en gezond haar is de trots van elke vrouw. Het Revlon Professional Uniq One cosmetische assortiment is een uitgebreid assortiment haarverzorgingsproducten bestaande uit een Revlon Professional Uniq One Conditioning Shampoo en een All in One Hair Treatment. Het concept is gericht op veeleisende klanten die effectieve en duurzame haarverzorging willen zonder veel tijd te hoeven besteden aan haarverzorging. Hoogwaardige en perfect op elkaar afgestemde ingrediënten zoals Aqua, Behentrimoniumchloride, Cetearyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylfenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Limoneen, Citronellol, Linalool, Amyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl-3-cyclohexene-3-carboxaldehyden, methoxycinnamaat, eugenol, butylmethoxydibenzoylmethaan, dinatrium EDTA, propyleenglycol, methylisothiazolinonen en fenoxyethanol zorgen voor een zachte en geurige haarpracht die gemakkelijk te verzorgen en te stylen is. De toepassing bespaart tijd en zorgt tegelijkertijd. De moderne vrouw van vandaag kan prachtige, fijn geurende kapsels dragen alsof ze zonder veel zorg uit de kapsalon is gekomen. De aangename geur van de Revlon Professional Uniq One cosmetica serie houdt aan tot de volgende haarwassing zonder opdringerig te worden.
Andere verzorgingsproducten, zoals een extra conditioner, zijn niet langer nodig bij gebruik van de Revlon Professional Uniq One cosmetica. Het haar kan niet alleen makkelijker gekamd en geborsteld worden, maar ook makkelijker en zachtjes gekamd worden. De unieke formule van de Revlon Professional Uniq One cosmetica serie beschermt tegen hitte, vergemakkelijkt de doorkambaarheid van het haar, beschermt tegen kroezen en ondersteunt nog steeds krullen, beschadigd en droog haar wordt gerepareerd, een kleurbescherming beschermt het haar met een UVA en UVB filter spectrum. Spliss wordt vermeden door de toepassing, wordt de volheid en het volume van het kapsel verhoogd.
De unieke cosmetische serie Revlon Professional Uniq One verzorgt het haar duurzaam zonder het te verzwaren. De All in One Hair Treatment kan zowel op nat als droog haar worden aangebracht. Slechts een kleine dosering is voldoende om het haar naar wens vorm te geven. De geïntegreerde warmtebescherming voorkomt hitteschade veroorzaakt door een haardroger, haarstift of krultang. Desgewenst kunnen ook andere eerder gebruikte stylingproducten na het aanbrengen worden gebruikt. Het haar kan dan op de gebruikelijke manier worden gestyled. Bij het gebruik maakt het niet uit of het haar daarna aan de lucht wordt gedroogd, recht wordt gemaakt of wordt geblazen. Het kapsel leeft door een langdurige, natuurlijke stijl.

Het design

Het verpakkingsontwerp van de Revlon Professional Uniq One cosmetica serie is elegant, visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd praktisch. De Revlon Professional Uniq One One In One Hair Treatment is gevuld in een pompverstuiver, volledig zonder drijfgas, het kan zuinig gedoseerd worden met de pompverstuiver. Het eenvoudige ontwerp van de verpakking loopt als een spreekwoordelijke "rode" draad door de gehele Revlon Professional Uniq One cosmetica serie. Deze vergelijking is figuurlijk te zien, omdat de verpakking in een aangenaam donkerrood is bewaard, waarop een grote gouden 1 is geschreven. De All in One Coconut Hair Treatment en de All in One Coconut Conditioning Shampoo zijn identiek van vorm, maar de basiskleur van de handige fles is wit, met een grote, donkerbruine 1 op de voorkant. De Revlon Professional Uniq One shampoofles van beide varianten is licht taps toelopend in het onderste gedeelte van de fles en gekroond in het bovenste gedeelte door een zwarte dop.

Het assortiment

De cosmeticaserie Revlon Professional Uniq One is een product van de Amerikaanse cosmeticafabrikant Revlon, opgericht in 1932. Het bedrijf is gevestigd in New York City en produceert al sinds 1960 haarverzorgingslijnen van hoge kwaliteit. Tientallen jaren ervaring hebben de ontwikkelaars van Revlon Professional Uniq One geleerd hoe belangrijk beschermd, glanzend, soepel en zijdeachtig haar is voor elke vrouw. Het is niet altijd het gebrek aan tijd dat het haar er snel en zonder kleerscheuren doet uitzien. Daarom is de eenvoudig te gebruiken Revlon Professional Uniq One reeks cosmetica ontwikkeld om snel en gemakkelijk slap, slap, slap, blond, gestreept, weerbarstig, kroesachtig, opstandig, broos, beschadigd, gekleurd, verlicht, volwassen, doof, golvend, krullend, grijs, gevlekt, wit en zonovergoten haar een gezonde, zachte en verzorgde look te geven.
Bij gebruik van de All in One Conditioning Shampoo is een extra conditioner niet nodig. De All in One Hair Treatment hoeft na het aanbrengen niet uitgespoeld te worden en blijft in het haar tot de volgende haarwasbeurt. All in One Hair Treatment kan gemakkelijk worden toegepast op droog haar wanneer het kapsel niet meer op zijn plaats is en shampooing gewoon onmogelijk is. De geurige behandeling vergemakkelijkt de styling en ruikt alsof het haar vers gewassen was. De Revlon Professional Uniq One reeks cosmetica is perfect voor thuis en op reis. Het maakt vele andere haarverzorgingsproducten overbodig wanneer gebruikt overeenkomstig de aanbevelingen van de fabrikant. De producten zijn eenvoudig en economisch inzetbaar. Ze bieden zichtbare en opvallende haarverzorging, ongeacht hoe het haar uiteindelijk wordt gekamd. De Revlon Professional Uniq One cosmetica serie is een all-round product ontwikkeld voor vrouwen (inclusief mannen) van alle leeftijden.