Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u zich wilt verwennen met een speciale make-up, moet u de producten uit de Shiseido Base serie kiezen. De fijne crèmes en funderingen van Shiseido vormen een ideale basis voor creatieve make-up. Ze compenseren kleurafwijkingen in de huid. Ze elimineren ook lijntjes, rimpels, zichtbare poriën en ruwe en doffe plekken.
De hoogwaardige texturen van de producten uit de Shiseido Base huidverzorgingslijn overtuigen door een aangenaam huidgevoel en een uitstekend dekkend vermogen. Ze bieden ook schitterende kleuren en een natuurlijke afwerking. Het resultaat is een frisse, gladde en egale teint met een stralende en natuurlijke teint.
Shiseido Base bevat plantenextracten die de huid intensief voeden en beschermen tegen uitdroging. Schadelijke milieu-invloeden en UV-straling worden met een fijne film afgewend, zodat de huid langer fris en soepel blijft. De crèmes en funderingen uit de Shiseido Base serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn niet comedogeen en geschikt voor alle huidtypen.
Shiseido Base combineert make-up, verzorging en anti-aging om de huid fris, gezond en stralend te houden. Een sterk dekkend vermogen zorgt ervoor dat een grote verscheidenheid aan make-up variaties mogelijk zijn. Het universele kleurontwerp past op elke huidskleur. Het effect houdt lang aan en maakt de huid de hele dag jeugdig en fris.
Ook u kunt rekenen op de funderingen en crèmes uit het Shiseido Base assortiment om uw make-up voor te bereiden. Maar zelfs wanneer ze individueel gedragen worden, ontwikkelen de crèmes en foundations van Shiseido een heerlijk stralende en natuurlijke teint.

Het design

De producten uit de Shiseido Base serie zijn ideaal voor het bereiden van hoogwaardige make-up. De crèmes en foundations zorgen voor een egale, frisse, stralende en natuurlijke teint. Bovendien overtuigen ze met een succesvol verpakkingsontwerp.
Shiseido Foundations en Creams zijn verkrijgbaar in elegante zwarte buizen. Deze maken een economische en doelgerichte dosering mogelijk en kunnen na gebruik weer schoon worden afgesloten. De kleine en compacte buizen zijn handig en de perfecte keuze om mee te nemen.
De producten uit het Shiseido Base assortiment zijn te herkennen aan de zwarte buizen en het Shiseido logo. Het elegante design is ook een absolute blikvanger in elke badkamer en Beaty Case.

Het assortiment

Om de make-up perfect voor te bereiden, is het essentieel om de crèmes en foundations van de Shiseido Base huidverzorgingslijn te gebruiken. De fijne textuur verwent de huid en zorgt voor voldoende vocht om uitdroging te voorkomen. Daarnaast bevatten de crèmes en foundations zeer effectieve plantenextracten die de huid intensief voeden en zorgen voor een frisse, egale en natuurlijke teint.
Onregelmatigheden in vorm en kleur worden gecompenseerd door Shiseido Base. Huidirritaties, rimpels en lijntjes worden onmiddellijk merkbaar verminderd. Een fijne film bedekt de huid van het gezicht en biedt een uitstekende bescherming tegen UV-straling en schadelijke milieu-invloeden. Shiseido Base opent ook de poriën zodat make-up en huidverzorgingsproducten beter geabsorbeerd kunnen worden en een diep effect hebben. Hierdoor blijft de teint langer fris, glad en natuurlijk.
Vermeldenswaard is ook de sterke dekkracht, die de perfecte basis vormt voor creatieve make-up. De funderingen en crèmes van Shiseido Base zorgen voor een aangenaam huidgevoel en bieden daardoor een uitstekend draagcomfort. Het betrouwbare effect duurt de hele dag.
Shiseido foundations en crèmes zijn een ideale voorbereiding voor make-up of andere verzorgingsproducten. Ze kunnen ook alleen gedragen worden, omdat ze de huid een blijvende natuurlijkheid, glans en frisheid geven. Bovendien zijn de crèmes en funderingen van de Shiseido Base serie dermatologisch getest, in het bijzonder huidvriendelijk en niet comedogeen.
Dankzij de universele kleur kan Shiseido Base perfect worden afgestemd op elke huidskleur. Hetzelfde geldt voor de populaire Raffinage Make-up Primer SPF 15: ontdek de producten uit het Shiseido Base assortiment voor de ideale bereiding van make-up.