Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Brush collectie is geïnspireerd op Japan's lange traditie. Borstels zijn een ambacht op zich, dat in dit Aziatische land geperfectioneerd is. Niet alleen voor kalligrafie, maar ook voor cosmetica worden ze nog steeds gedeeltelijk met de hand geproduceerd. Ze staan wereldwijd bekend om hun hoogste kwaliteit en lange levensduur. Deze borstels worden niet alleen gewaardeerd door professionals, maar ook meer en meer voor dagelijks gebruik. Alleen met het juiste gereedschap kunnen cosmetische producten optimaal worden toegepast en kunnen perfect uitziende resultaten worden bereikt. Shiseido Brush Perfect Foundation Brush is een zeer veelzijdige helper voor elke make-up collectie. Het is geschikt voor elk type primer, van compact poeder tot vloeibare texturen.
Poederproducten dienen te worden aangebracht en gefineerd met stoot- en strijkbewegingen. Voor crèmes en vloeibare foundations bereiken de dabbingbewegingen de beste resultaten tot ze zachtjes in de huid worden gemasseerd. Het resultaat is een gladde teint en betrouwbare dekking. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale vorm van de Shiseido Brush. Het heeft synthetische vezels van verschillende lengten. Ze zijn licht diagonaal gerangschikt, zodat de toepassing ook vanuit verschillende hoeken mogelijk is.
De haren zelf zijn niet alleen verschillend in lengte, maar hebben ook een golvende textuur in plaats van een gladde. Ze passen zich optimaal aan de structuur van de huid aan en creëren zo gelijkmatige resultaten. Bij contact met de huid spreidt het oppervlak van de borstel zich uit, waardoor een groter oppervlak ontstaat. Dit bespaart tijd en helpt om zeer snel make-up aan te brengen op het hele gezicht. Omdat de kwast geschikt is voor alle huidtypen en alle soorten make-up, is het ook een goede keuze voor beginners. Om het lange tijd in vorm te houden, moet het regelmatig worden gereinigd. Residuen kunnen worden verwijderd met speciale borstelreinigers of een zachte shampoo. Dit is vooral belangrijk voor Stichting om onzuiverheden te verminderen.

Het design

De Shiseido Brush collectie heeft handgrepen gemaakt van glanzend zwart plastic. Dit ziet er elegant uit en is tegelijkertijd functioneel. Omdat cosmetische borstels regelmatig moeten worden gereinigd, is een robuust materiaal een voordeel. Restanten van de fundering kunnen ook eenvoudig met een doek worden verwijderd. De haren van de Shiseido Brush Foundation Brush zijn gemaakt van synthetische vezels. Dit heeft als voordeel dat hun sterkte nauwkeurig kan worden aangepast om altijd de best mogelijke resultaten te behalen. Het arrangement is ook bijzonder, met kortere en langere borstelharen, die samen een groter toepassingsgebied en altijd de optimale hoek ten opzichte van de huid creëren. De borstel is geschikt voor alle huidtypen en dankzij de synthetische vezels ook goed verdragen door allergiepatiënten en veganisten.

Het assortiment

De Shiseido Brush Perfect Foundation Brush is een veelzijdige helper voor dagelijks gebruik. De kwast kan worden gebruikt voor elke textuur van make-up. Van compacte poeders tot crèmes en vloeibare funderingen, het helpt om een uniform resultaat en een goed dekkend vermogen te bereiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale rangschikking van de haren. Langere en korte haren worden afwisselend gerangschikt. Er zijn ook gladde, puntige en licht golvende oppervlakken. Na het aanbrengen spreiden de borstelharen zich uit. Op deze manier kan een groter gebied worden goedgemaakt.
Speciaal voor penselen voor funderingen is het belangrijk dat ze vanuit verschillende hoeken betrouwbare resultaten behalen. Alleen zo kunnen de contouren van het gezicht perfect worden vastgelegd en kan een gelijkmatige toepassing worden bereikt. Met de Shiseido Brush Perfect Foundation Brush is dit mogelijk, zodat een natuurlijk ogende maar geperfectioneerde teint ontstaat. Voor compacte poeders en droge texturen kunnen penseel- en scharbewegingen worden gebruikt. Er kan meer vloeiende of romige make-up worden ingedabberd totdat alle overgangen er natuurlijk uitzien. Op deze manier kunnen probleemgebieden ook betrouwbaarder worden afgedekt om een hogere ondoorzichtigheid te creëren. Synthetisch haar heeft verschillende voordelen ten opzichte van natuurlijk haar. Enerzijds worden ze ook beter verdragen door allergiepatiënten en zijn ze geschikt voor een veganistische levensstijl. Aan de andere kant kan de sterkte precies worden bepaald om de gewenste borstelkop te creëren.
Zelfs na langdurig gebruik zijn ze gemakkelijk te reinigen zonder hun vorm te verliezen. Om hygiënische redenen moet dit ook regelmatig worden gedaan om onzuiverheden van de huid te voorkomen. Tegelijkertijd kunnen oudere productresten een negatief effect hebben op het resultaat of zelfs opdrogen op de haren van vloeibare texturen. Het vakmanschap van het penseel maken heeft een lange traditie in Japan. Shiseido is een van de meest gerenommeerde Aziatische cosmeticabedrijven en biedt nu ook professionele cosmetische borstels voor dagelijks gebruik aan met de Shiseido Brush serie. Vooral de varianten met synthetische vezels zijn zeer veelzijdig en tegelijkertijd goed te verdragen en gemakkelijk te reinigen.