Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Shiseido WASO huidverzorgingslijn volgt een volledig nieuwe benadering van huidverzorging. Respect voor de natuur en de natuurlijke krachten van de huid ligt aan de basis van de formules. Het doel is om authentieke schoonheid te creëren door de behoeften van het lichaam te respecteren.
Minder is alles, is een basisregel. Kunststofdeeltjes, parabenen en minerale oliën worden eveneens achterwege gelaten. Dit is niet alleen goed voor het milieu en het lichaam, maar ook voor de verenigbaarheid van de zorg. Toch zit er natuurlijk een fundamenteel onderzoek en technologie achter die Shiseido WASO zo effectief maakt.
Het Fytoresistente Systeem maakt gebruik van verschillende plantenextracten. Het helpt de beschermende functies van de huid te versterken en haar stabieler te maken. Op deze manier kunnen terugkerende huidproblemen worden verminderd. Tegelijkertijd wordt de celdeling geregeld om meer weerstand te krijgen. Aromachologie maakt gebruik van de kennis van aromatherapie om holistisch te voeden.
Tot slot is er het Whole Cell Release System W. Botanische cellen worden geëxtraheerd uit verse planten. Hun volledige potentieel wordt geactiveerd door de daaropvolgende schoonmaak- en herbereidingsprocessen. Ze kunnen worden doorgegeven aan de huid als geheel en maximaliseren hun effect daar. Vijf verschillende extracten zijn de centrale ingrediënten. Wortel is voedend, Loquat heeft een mat effect op de gemengde en vette huid, honing heeft een reinigende werking, witte ijsschimmel is zeer verfrissend en tofu heeft verzachtende eigenschappen.
Met een nauwe band met de Japanse traditie en het gebruik van deze natuurlijke werkzame stoffen heeft Shiseido nu een moderne verzorgingslijn met WASO ontworpen. Van reinigende en speciale producten tot dagelijkse hydraterende verzorging, er zijn geschikte oplossingen voor verschillende huidtypen. Ze kunnen worden samengesteld op basis van de conditie van de huid of ook op basis van de huidige behoeften.
In feite is er zelfs een test ontwikkeld door Shiseido, de zogenaamde Wasoscoop, om de individueel aan te passen zorgroutine te vinden. Anders helpt de gemakkelijk te onthouden kleurcodering volgens de ingrediënten bij het selecteren van het juiste cosmetische product voor uw eigen huidtype.

Het design

Ook de Shiseido WASO zorglijn volgt optisch het motto dat minder meer is. Het minimalistische design straalt een hoogwaardige, maar zeer praktische charme uit. De robuuste verpakking is ideaal voor dagelijks gebruik en kan naar wens worden gecombineerd tot een individuele verzorgingsroutine.
Het discrete kleurenschema helpt om verschillende producten en formules in één oogopslag te herkennen. De subtiele pasteltinten zien er heel natuurlijk uit, wat bij de geselecteerde ingrediënten past. Olievrije producten zijn mintgroen, voedende crèmes met wortel in oranje, reinigende honingproducten in geel, verfrissende ijspaddestoel in lichtblauw en verzorging met gladmakende tofu in beige. Daarnaast zijn er accenten of deksels in crèmewit, waarbij er, afhankelijk van de textuur, crème potten of tubes zijn.

Het assortiment

De Shiseido WASO zorglijn is ontwikkeld in harmonie met de natuur. Rond vijf centrale, natuurlijke ingrediënten uit de Japanse geneeskunde zijn er speciale producten voor reiniging en verzorging.
De Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser met honing is perfect voor het verwijderen van make-up en voor het reinigen. De speciale formule schuimt zelfs zonder water. Het verwijdert overtollig huidvet, vuil en make-up. De wasgel wordt vervolgens afgespoeld, waardoor de huid zacht en schoon aanvoelt.
Indien nodig kan de Shiseido WASO Soft
De Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion zorgt voor een speciale frisheid boost. Het kan gebruikt worden na het schoonmaken. De White Ice Fungus, ook wel bekend als Kikurage, wordt in Japan beschouwd als een voedsel dat een prachtige huid uitstraling bevordert. Het absorbeert water als een spons en kan deze positieve eigenschappen ook doorgeven aan de huid. Het krijgt meer vocht en ziet er gestoffeerd uit. De speciale textuur verandert van gel naar lotion.
Er zijn verschillende mogelijkheden om te hydrateren. De Clear Mega-Hydrating Cream kan gebruikt worden als dag- en nachtcrème. Het bevat wortelextracten die rijk zijn aan voedingsstoffen en water. Ondanks de intensieve voedende formule heeft de crème een zeer lichte gelstructuur, zodat hij ook gemakkelijk onder make-up kan worden aangebracht.
De Shiseido WASO Color-Smart Day Moisturizer is een pure dagcrème omdat hij een lichte tint heeft. De kleur past zich aan de huidskleur aan en laat de huid er perfect uitzien. De zonwering SPF 30 is ideaal voor dagelijks gebruik. Ook hier zijn wortelen als actief extract aanwezig. De crème kan ook alleen gedragen worden als basis onder make-up of voor een zeer natuurlijke look.
Voor de gemengde en vette huid is de Color-Smart Day Moisturizer olievrij. Het heeft hetzelfde effect bij kleuring en zonwering, maar bevat talgregulerende extracten die betrouwbaar matteren. Loquat is de Japanse wollen medlar. De bladeren worden al eeuwenlang gebruikt in de Japanse geneeskunde en cosmetica. Ze hebben een antioxiderende werking, die de productie van talg vermindert. De Shiseido WASO Quick Matte Moisturizer olievrij is ook verkrijgbaar als dag- en nachtverzorging. De emulsie hydrateert, verzacht en matificeert.
Shiseido WASO care is vrij van plastic deeltjes, minerale olie en bevat geen parabenen. Dit zorgt voor een goede compatibiliteit en heeft tegelijkertijd een positief effect op het milieu.