Geen resultaten resultaat: resultaten:

adidas Unlock for Him

De geur +

Bevrijding van het dagelijks leven

Gevangen in het dagelijks leven? Dan is adidas (2019Unlock for Him ) de geur voor jou. Maak je klaar om samen met Unlock for Him mij uit je systeem te breken. Adidas Originals met zijn krachtige samenstelling (en Unlock for Him bijpassende partnergeur Unlock for Her) stelt de status quo van uw dagelijkse regels in vraag en stimuleert de individuele creativiteit. Zijn boeiende compositie breekt met klassieke geurrecepten.

Eerst ontvouwt zich een energieboost door het stimuleren van gastronomische tonen van kruidige kardemom en zoute akkoorden. In het hart, rijk aan contrasten, concurreert de fascinatie van rauw asfalt met de zachte aroma's van delicate jasmijnbloesems en zoete vanillestokjes. Ze eindigen allemaal in een levendige afwerking van houtachtige amber en cederhouten noten, gevangen in de zachte warmte van de tonkaboon.

De vers gefacetteerde houten geur is dus een afwijking van de mainstream parfumerie en speelt met recepten die anders alleen buiten de label om bekend zijn, zoals J.F. Schwarzlose of Serge Lutens. De bitterzoete opening van kardemom en zoutnoten is net zo contrasterend als het hart van bloemenjasmijn, milde vanille en ruwe nuances van vers asfalt. Copaiba balsem en amberhout completeren de basis van deze charismatische mannengeur van tonkaboon en cederhout. Zoals alle Adidas-geuren die onder licentie door geurpartner Coty worden geproduceerd, is de productie ervan onderworpen aan Fairtrade-criteria.

Kopnoten:
Zoete notities
bittere notities
Kardemom
Zoute notities
Hartnoten:
Jasmijn
Asfalt
vanille
Basisnoten:
Cederhout
Tonkaboon
Kopaivabalsam
Amber hout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-23%1