Geen resultaten resultaat: resultaten:

Aigner Too Feminine

De geur +

De speelse geur glanst met exotisme

De vrouwengeur Aigner Too Feminine is een bloemige eau de parfum spray die boeit met een speels en fruitig parfumkarakter. De geuren van het Eau de Parfum komen uit verschillende landen van de wereld, wat het geheel een bloemig en fruitig karakter en een vleugje exotisme geeft.

Aigner opent Too Feminine met een verfrissend lichte en verkwikkende topnoot van pittige grapefruit, sappige watermeloen en de exotische aroma's van passievrucht. De hartnoot van de Aigner vrouwengeur bevat dan Too Feminine uitsluitend bloemige elementen. Een boeket van tuberoos, oranjebloesems uit Tunesië, Italiaanse viooltjes uit Parma, Japanse magnolia en jasmijn uit Egypte vormt een sensueel vrouwelijk en verleidelijk centrum. De Eau de Parfum Spray van Etienne Aigner wordt afgerond met een basisnoot van sandelhout, muskus, ambergrijs, eikenmos en vetiver, aangevuld met een zoete viooltjesnoot.

Al met al presenteert Aigner zich Too Feminine als een modern en aantrekkelijk eau de parfum waarvan de aroma's elegant op elkaar zijn afgestemd. Naast Etienne Aigner werd in 2007 de lentegeur Aigner Too Feminine Spring Too Feminine uitgebracht.

Kopnoten:
Passievrucht
Grapefruit
Watermeloen
Hartnoten:
Tuberoos
Oranjebloesem
Viooltje
Magnolia
Jasmijn
Basisnoten:
Iris
Sandelhout
muskus
Ambra
Eikenmos
Vetiver

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
11 70
toepassen