Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-63%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Mijn leven": Hugo Boss Ma Vie pour Femme is een frisse, bloemige geur voor vrouwen die onafhankelijk en vrij van de verwachtingen van anderen willen leven. Herkenbaar maar niet opdringerig, het is een aangename metgezel.

"Vrouwelijk. Sterk. Onafhankelijk." In de 21e eeuw zijn vrouwen dat allemaal en nog veel meer. De Boss geur is een compositie van cactusbloesem, fresia, jasmijn, rozenknop en cederhout.

Hugo Boss Ma Vie pour Femme goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Hugo Boss Ma Vie pour Femme is de bloemige geur voor onafhankelijke vrouwen.

Het parfum Hugo Boss Ma Vie pour Femme werd gelanceerd in 2014 en borduurt voort op een succesvolle geurserie waar ook Boss Jour en Boss Nuit deel van uitmaken.

Het parfum Hugo Boss Ma Vie pour Femme is opgedragen aan een moderne vrouw die zich thuis voelt in het stedelijke landschap en zelfstandig haar eigen weg gaat. Als succesvolle zakenvrouw, populair en bewonderd, voelt ze zich soms eenzaam en onbegrepen. Dan neemt ze een paar dagen vrij om zich op te laden in de natuur. Ze laat een frisse bries door haar haar spelen en geniet van de onbeperkte vrijheid. Dit is haar leven met al zijn facetten: Uitputtend en opwindend, ongedwongen en wild, teder en met een vleugje romantiek.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme opent met de frisheid van zeldzame cactusbloesems. Deze bloemen, die hun ongewone aroma maar één keer per jaar verspreiden, benadrukken het exclusieve karakter van dit parfum. In het hart bloeit een zomers boeket van zoete jasmijn, verleidelijke fresiaschakeringen en frisse, kostbare rozen. Het fantasierijke bloemige gedicht is vakkundig ingebed in een basis van balsamico, kruidige houtsoorten.

Met deze geurcreatie slaagt Boss er opnieuw in om zijn draagster te omringen met een aura van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

Kopnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Ma Vie pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Adysed
De mooiste van alledrie

Deze geur heeft mij meteen overtuigd. Ik wordt er echt heel enthousiast over. Kan goed naar het werk worden gedragen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Ma Vie pour Femme in vergelijking met de SRP