Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"My Life": Hugo Boss Ma Vie pour Femme is een bloemig-frisse geur voor vrouwen die zelfstandig en vrij van de verwachtingen van anderen willen leven. Herkenbaar maar niet opdringerig, het is een aangename metgezel.

"Vrouwelijk. Sterk. Onafhankelijk." In de 21e eeuw zijn vrouwen dat allemaal en nog veel meer. De Boss geur is een samenstelling van cactusbloem, fresia, jasmijn, rozenknop en cederhout.

Hugo Boss Ma Vie pour Femme goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme is de bloemrijke geur voor onafhankelijke vrouwen.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme werd gelanceerd in 2014 en zet een succesvolle parfumreeks voort die Boss Jour en Boss Nuit omvat.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme is gewijd aan een moderne vrouw die thuis is in het stedelijk landschap en zelfstandig wandelt. Een succesvolle zakenvrouw, populair en bewonderd, ze voelt zich soms eenzaam en onbegrepen. Dan neemt ze een paar dagen vrij om haar batterijen op te laden in de natuur. Ze laat frisse wind in haar haar spelen en geniet van de onbeperkte vrijheid. Dit is haar leven met al zijn facetten: Uitputtend en spannend, casual en wild, teder en met een vleugje romantiek.

In het begin Hugo Boss verleidt de geur Ma Vie pour Femme met de frisheid van de zeldzame cactusbloesem. Deze bloemen, die slechts één keer per jaar hun ongewone geur uitstralen, accentueren het exclusieve karakter van dit parfum. In het hart een zomers boeket van zoete jasmijn, betoverende fresia nuances en verse edele rozen bloeien. Het fantasierijke bloemengedicht is vakkundig ingebed in de basis van balsamico-kruidige houtsoorten.

Met deze geurcreatie slaagt Boss er opnieuw in om zijn drager te omringen met een aura van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

Kopnoten:
cactusbloesem
Hartnoten:
pinke freesia
Jasmijn
rozenknop
Basisnoten:
Cederhout
hout
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Ma Vie pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Adysed
De mooiste van alledrie

Deze geur heeft mij meteen overtuigd. Ik wordt er echt heel enthousiast over. Kan goed naar het werk worden gedragen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Ma Vie pour Femme in vergelijking met de SRP