Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

D&G is Light Blue waarschijnlijk het meest zomerse parfum voor vrouwen in huis. De fruitige bloemenaroma's van limoen, appel, roos en jasmijn maken van deze geur een zeer vrouwelijk en fris parfum.

Gemaakt in Dolce & Gabbana Light Blue 2001 door de Franse parfumeur Oliver Cresp, deze evenwichtige mix van fruitige en zoete aroma's maakt het Light Blue een van de meest populaire zomergeuren van onze tijd.

Dolce & Gabbana Light Blue

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue is de mediterrane zomer en wordt gevangen in een parfum.

De fruitige bloemengeur Light Blue voor vrouwen wordt beschouwd Dolce & Gabbana als de zomergeur bij uitstek. Sinds de lancering van Olivier Cresp Light Blue in 2001 zijn de mensen sinds de lancering van Olivier Cresp elke zomer in de ban van de lichte maar vrouwelijke vrouwengeur van sterparfumeur Olivier Cresp, die speciale aromaLight Blue 's gebruikte bij de creatie van Dolce & Gabbana deze geur, die al vele prijzen heeft gewonnen.

In de topnoot spelen verfrissende aroma's van groene appel en citroen Light Blue met sensuele elementen van klokjesbloemen en cederhout. In het hart van het Dolce & Gabbana parfum, de delicate bloesems van exotische jasmijn en rozen uit het Verre Oosten, evenals een tropische bamboegeur, Light Blue bloesem.

Het zomerse parfum wordt afgerond met een vleugje cederhout, een vleugje muskus en ambergrijs. Een sensueel, vrouwelijk parfum met dat bepaalde iets. Dankzij deze mix krijgt de geur zoveel aantrekkingskracht dat zijn aroma onmiskenbaar is en onder duizenden anderen herkend kan worden.

Zo fris als de azuurblauwe oceaan, deze creatie doet denken aan uw laatste zomervakantie, brengt herinneringen terug aan gouden stranden en warme nachten. Veranderd Light Blue in zijn geur, bent u omgeven door een aura van ongelooflijke aantrekkingskracht.

Kopnoten
Citroen
Groene Appel
Bellflower
Ceder
Hartnoten
Bamboe
Witte roos
Jasmijn
Basisnoten
Ceder
Amber
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana Light Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar van
Heerlijk douchegevoel

Dit doucheschuim is heerlijk zacht voor de huid en verzorgt en beschermt perfect. Ik gebruik het 's morgens en 's avonds.

Commentaar van
heerlijk huidgevoel

Dolce&Gabbana Light Blue is als geur al als een droom en in vindt deze geur die hier als een stick is verpakt heerlijk compact en superhandig voor onderweg!

Commentaar van
Lichte zomergeur

Een ideale zomergeur, niet te zwaar, niet te ziet. Herinnert aan vakantie aan zee. De deodorant is de perfectte aanvulling voor de eau de toilette Light Blue, maar is ook alleen prima te gebruiken.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-46%