Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez for her is een elegante, sensuele, mysterieuze en opwindende geur. De bloemig-poederachtige geur voor vrouwen werd gecreëerd in samenwerking tussen Christine Nagel en Francis Kurkdjian.

De eerste geur van het modelabel werd uitgebracht in 2003 en was bedoeld om het favoriete aroma van de beroemde ontwerper, Egyptische muskus, op te pikken.

Narciso Rodriguez for her goedkoop kopen

De geur +

Elegant, sensueel en mysterieus: Narciso Rodriguez for her

Narciso Rodriguez for her was de eerste geur van het gelijknamige Amerikaanse modelabel. Narciso Rodriguez, een Amerikaan met Cubaanse roots, wilde een geur creëren die aansloot bij zijn favoriete geur van Egyptische muskus. De twee parfumeurs Francis Kurkdjian en Christine Nagel realiseerden deze visie perfect.

De bloemige maar houtachtige geur van Narciso Rodriguez for her kreeg zo een uitgesproken muskusachtig karakter dat, ondanks de harde geur, werd verpakt in een zeer vrouwelijke en aantrekkelijke cocon van andere exquise ingrediënten.

Net als het eau de toilette opent het eau de parfum met een topnoot van oranjebloesem en de aroma's van zoete osmanthusbloesem, die oorspronkelijk uit Azië komt. De combinatie van deze twee zeer vrouwelijke nuances zorgt voor een bijzonder verleidelijke opening. In het hart van de Narciso Rodriguez geur ontvouwt zich een combinatie van romige, delicate vanille en amberlyn, een iets zachtere versie van de kruidige geur van ambergris. Narciso Rodriguez for her wordt afgerond door een aromatische, kruidige basis die de dominante Egyptische musk bevat, evenals de aroma's van verschillende kostbare houtsoorten en een vleugje vetiver.

Hoewel het eau de parfum dezelfde bestanddelen bevat als het eau de toilette, resulteert de verschillende samenstelling van de twee in twee heel verschillende geuren. Terwijl het eau de parfum bijzonder zachte en vrouwelijke accenten heeft voor de drager, is het eau de toilette, waarin de kruidige bestanddelen overheersen, wat wranger en speelser, wat zorgt voor een bijzonder verleidelijke en aantrekkelijke geur op de huid.

Hartnoten:
Parfümeur:
Francis Kurkdjian, Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Narciso Rodriguez for her met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Waidde
Bevalt goed

Ik gebruik deze deo heel graag. Gemakkelijk mee te nemen in de handtas. Van de geur was ik al langer overtuigd.

Commentaar van Captaim
Heerlijke geur

Narciso Rodriguez Body Lotion ruikt heel aangenaam, niet te opdringerig. De lotion laat zich goed verdelen en trekt snel in. Prima cadeau voor Kerst!

Commentaar van Pecience
Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez for het eau de toilette - zeer goed Ik vind het parfum zeer aangenaam en verleidelijk. Ik gebruik het al langer en ik moet zeggen dat geen ander parfum zo mysterieus is als Narciso Rodriguez.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Narciso Rodriguez for her in vergelijking met de SRP