Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

23 124
toepassen
vandaag tot-40%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez for her is een elegante, sensuele, mysterieuze en opwindende geur. De bloemrijke vrouwengeur is tot stand gekomen in samenwerking tussen Christine Nagel en Francis Kurkdjian.

Het eerste parfum van het modelabel werd uitgebracht in 2003 en was bedoeld om het favoriete aroma van de beroemde ontwerper, de Egyptische muskus, op te pikken.

Narciso Rodriguez for her goedkoop kopen

De geur +

Elegant, zinnelijk en mysterieus: Narciso Rodriguez voor haar

Narciso Rodriguez for her was de eerste geur die uit het gelijknamige Amerikaanse modemerk naar voren kwam. Narciso Rodriguez een Amerikaan met Cubaanse wortels, wilde een geur creëren die zijn favoriete aroma van Egyptische muskus zou oppikken. De twee parfumeurs Francis Kurkdjian en Christine Nagel hebben deze visie perfect in praktijk gebracht.

De bloemige en tegelijkertijd houtachtige geur van de Narciso Rodriguez geur kreeg zo for her een uitgesproken muskuskarakter, dat ondanks de taartgeur was verpakt in een zeer vrouwelijke en aantrekkelijke cocon van andere exquise ingrediënten.

De Eau de Parfum en de Eau de Toilette openen met een topnoot van oranjebloesem en de aroma's van de zoete osmanthusbloesem, afkomstig uit Azië. De combinatie van de twee zeer vrouwelijke nuances zorgt voor een bijzonder verleidelijke start. In het hart van de Narciso Rodriguez geur ontvouwt zich een combinatie van romige, delicate vanille en amberlyn, een iets fijnere versie van de kruidige, geurige ambergris. Het wordt Narciso Rodriguez afgerond for her door een aromatische, kruidige basis die, naast de dominante Egyptische muskus, ook de aroma's van verschillende kostbare houtsoorten en een vleugje vetiver bevat.

Hoewel het eau de parfum dezelfde bouwstenen bevat als het eau de toilette, resulteert de verschillende samenstelling van de twee in twee zeer verschillende geuren. Terwijl het Eau de Parfum bijzonder zachte en vrouwelijke accenten heeft voor de drager, lijkt de Eau de Toilette, waarin de kruidige bestanddelen overheersen, een beetje pittiger en speelser, waardoor een bijzonder verleidelijke en aantrekkelijke geur op de huid ontstaat.

Kopnoten:
sinaasappelbloemen
Osmanthus
Hartnoten:
amberlyn
vanille
Basisnoten:
Vetiver
edelhoutsoorten
muskus
Parfumeur:
Francis Kurkdjian, Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Narciso Rodriguez for her met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Waidde
Bevalt goed

Ik gebruik deze deo heel graag. Gemakkelijk mee te nemen in de handtas. Van de geur was ik al langer overtuigd.

Commentaar van Captaim
Heerlijke geur

Narciso Rodriguez Body Lotion ruikt heel aangenaam, niet te opdringerig. De lotion laat zich goed verdelen en trekt snel in. Prima cadeau voor Kerst!

Commentaar van Pecience
Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez for het eau de toilette - zeer goed Ik vind het parfum zeer aangenaam en verleidelijk. Ik gebruik het al langer en ik moet zeggen dat geen ander parfum zo mysterieus is als Narciso Rodriguez.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Narciso Rodriguez for her in vergelijking met de SRP