Gegevensoverzicht Narciso Rodriguez for her

Productsoort:Damesparfum
Merk:Narciso Rodriguez
Parfumeur:Francis Kurkdjian, Christine Nagel
Jaar van uitgave:2006

Elegant, zinnelijk en mysterieus: Narciso Rodriguez voor haar

Narciso Rodriguez was voor haar de eerste geur die tevoorschijn kwam uit het gelijknamige Amerikaanse modemerk. Narciso Rodriguez, een Amerikaan met Cubaanse wortels, wilde een geur creëren die zijn favoriete aroma van Egyptische muskus oppikte. De twee parfumeurs Francis Kurkdjian en Christine Nagel maakten deze visie werkelijkheid.

De bloemige en houtachtige geur van Narciso Rodriguez voor haar verwierf zo een uitgesproken muskuskarakter, dat ondanks zijn taartgeur werd gewikkeld in een zeer vrouwelijke en aantrekkelijke cocon van andere uitstekende ingrediënten.

Zowel het eau de parfum als het eau de toilette wordt geopend door een topnoot van sinaasappelbloesem en de aroma's van de zoete osmanthusbloesem, afkomstig uit Azië. De combinatie van de twee zeer vrouwelijke nuances zorgt voor een bijzonder verleidelijke start. In het hart van de Narciso Rodriguez geur, een combinatie van romige vanille en amberlyn ontvouwt zich, een iets meer delicate versie van de kruidig ruikende amber. Narciso Rodriguez voor haar wordt afgerond door een aromatische, kruidige basis die niet alleen de dominante Egyptische muskus bevat, maar ook de aroma's van verschillende kostbare houtsoorten en een vleugje vetiver.

Hoewel het eau de parfum dezelfde bouwstenen bevat als het eau de toilette, zorgt de verschillende samenstelling van de twee voor twee zeer verschillende geuren. Terwijl de Eau de Parfum voor de drager bijzonder zachte en vrouwelijke accenten biedt, lijkt de Eau de Toilette, waarin de kruidige bestanddelen overheersen, iets bitterder en speelser en geeft zo een bijzonder verleidelijke en aantrekkelijke geur op de huid.

Kopnoten:Oranje bloemen, Osmanthus
Hartnoten:Amberlyn, Vanille
Basisnoten:Vetiver, Exotische hout, Moschus
Geurnoten:bloemig, houtachtig, muskus

Narciso Rodriguez voor haar betoveringen in roze fles

De flessen van de twee Narciso Rodriguez voor haar geuren, net als het parfum, zijn zeer modern en tegelijkertijd zacht en vrouwelijk.

De fles Narciso Rodriguez voor haar Eau de Parfums glanst in een zacht roze dat de zachte en vrouwelijke kant van het parfum benadrukt. Ondanks de zeer hoekige rechthoekige vorm en het stevige, zware glas straalt de fles de nodige rust en veiligheid uit. De dop en de spuitkop zijn ook geverfd in deze delicate roze tint om een zeer helder en harmonieus totaalbeeld te creëren.

De fles Narciso Rodriguez voor haar Eau de Toilette staat in contrast met de fles Eau de Parfum. De fles is geheel in klassiek zwart bewaard en past daarmee bij de hardere en kruidigere geur van de Eau de Toilette. De kleur van de twee flessen is echter beperkt tot de doppen, de spuitkop en de binnenkant van de geurkamer van de fles waarin de vloeistof van het parfum zich bevindt. De buitenzijde van de hoekige en massieve glasflacon wordt vastgehouden in transparant glas.

Klantbeoordelingen van Narciso Rodriguez for her

5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen

De laatste beoordeling van Narciso Rodriguez for her Douchegel (200 ml) door op

Douchen is voor mij iets heel bijzonders. Er is niets belangrijkers. Daarom hecht ik grote waarde aan op een goede doucheverzorging. Beveel deze hier graag aan.

meer 7 Klantrecensies voor Narciso Rodriguez for her Douchegel (200 ml)

De laatste beoordeling van Narciso Rodriguez for her Set met bodylotion door op

Met bodylotion bijft de geur nog beter hangen. Ik ben er erg blij mee. gebruikte vroeger alleen de eau de parfum maar nu ruik ik nog langer lekker!

meer 7 Klantrecensies voor Narciso Rodriguez for her Set met bodylotion

De laatste beoordeling van Narciso Rodriguez for her Lichaamscrème (150 ml) door op

Het parfum is echt als een droom... maar met deze creme wordt de geur in de huid gebracht. Houdt heerlijk lang aan en is heel discreet.

meer 7 Klantrecensies voor Narciso Rodriguez for her Lichaamscrème (150 ml)

Meer producten van Narciso Rodriguez

Naast Narciso Rodriguez for her vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: