Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De in 1952 opgerichte producent van huidverzorgingsproducten Biotherm wordt tegenwoordig beschouwd als een cosmetische pionier op het moderne gebied van biologisch huidonderzoek. Een succes dat Biotherm zelf keer op keer benadrukt en onderstreept. Zoals de naam van het merk al suggereert, maakt Biotherm gebruik van de natuurlijke kracht van de verschillende soorten water die onze planeet te bieden heeft.
Biotherm is niet alleen gebaseerd op beproefde producten, mengsels, tincturen en wijsheden die op het gebied van pure natuurgeneeskunde te vinden zijn. Dit is ook het geval bij Biotherm Körperpflege. De fabrikant combineert de waardevolle verzorgingsaspecten van algen, slakken, zeezouten en meer met de huidige aspecten en bevindingen van de moderne huidverzorging en coördineert beide. Zodat beide diep in de huid doordringen en toch altijd in perfecte harmonie met de huid werken. De huid wordt dus alleen maar geholpen om zichzelf te onderhouden, te genezen en te regenereren.
De gebruikte mengsels hebben een minder agressief effect op de menselijke huid dan andere producten. Precies daarom heeft Biotherm een groot klantenbestand dat de meest uiteenlopende leeftijden en sociale klassen van mannen en vrouwen bestrijkt. Het water in de meren en zeeën van onze planeet herbergt miljoenen verschillende micro-organismen, algen en ook plankton. En ze hebben allemaal unieke en krachtige vaardigheden. Vaardigheden die eeuwen geleden werden gebruikt. Toch openen nieuwe ontdekkingen dag na dag nieuwe deuren voor wetenschap en geneeskunde. Deuren die natuurlijke en zachte recepten verbergen die de gezondheid en schoonheid van ons lichaam en onze huid ten goede komen, bijvoorbeeld in Biotherm lichaamsverzorgingsproducten.
Dit is precies waar de verschillende teams en experts van Biotherm dagelijks bij betrokken zijn. Ze onderzoeken bestaande en bewezen formuleringen, maar proberen ze tegelijkertijd uit te breiden en nieuwe inzichten te verwerven. De gezondheid, de schoonheid en de jeugd van onze huid staan voorop bij de activiteiten van Biotherm, die moeten worden bevorderd en onderhouden.
Biotherm biedt hiervoor een uitgebreid assortiment producten aan. Dit zijn onder andere de Biotherm lichaamsverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Overigens begon het bedrijf in 1952 met slechts één zorgserie, die al snel een enorme populariteit genoot. Dit was toen al te danken aan het feit dat de fabrikant niet alleen veel belang hechtte aan de ingrediënten, maar ook aan het feit dat alle producten eenvoudig te gebruiken zijn. Biotherm lichaamsverzorging, het feel-good programma voor uw huid.
alle klanten beoordelen positieve
Biotherm Lichaamsverzorging
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Peerling is echt heerlijk
Peeling is echt heerlijk voor mij. Ik doe het een keer in de week. Alle vuil weg. Ook stress en zorgen zijn dan vergeten. Het resultaat is een heerlijk zachte huid.
Commentaar van
Biotherm is klasse
Wat moet je eigenlijk nog toevoegen... Maakt niet uit wat ik van Biotherm gebruik, het is altijd klasse. En de zeepvrije douchegel is ideaal!
Commentaar van
creme met heerlijk frisse geur
De creme trekt zeer snel in en laat geen vet gevoel achter op de huid. De geur is aangenaam fris. Heerlijk product!

Het design

Het verpakkingsontwerp van Biotherm Body Care is eenvoudig en elegant. De buizen en flessen hebben allemaal een effen, vaak witte achtergrond. Hierop staan het karakteristieke Biotherm logo en belettering. Meestal omvat dit de productnaam. Opvallend is dat al aan de voorkant relatief veel informatie over het product te vinden is. Dit heeft echter als voordeel dat de gebruiker in één oogopslag kan zien welke voordelen hij van dit product kan verwachten.
Het lettertype is over het algemeen zeer discreet, maar toch goed leesbaar. Alle verpakkingen van een productlijn zijn ontworpen in één ontwerp. Zo kan de gebruiker in één oogopslag zien welke producten bij elkaar horen. De respectievelijke ontwerpen verschillen ofwel in een nuance van de achtergrondkleur of de belettering ofwel ook één keer door een bepaalde kleur van de sluiting. Toch houdt Biotherm zich aan het specifieke corporate design.

Het assortiment

Biotherm lichaamsverzorging geeft het lichaam alles wat het nodig heeft. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, lichaamsverzorging of zonverzorging tot anti-aging en aanvullende verzorging, de rijke ingrediënten zorgen voor een aangenaam gevoel van welzijn en een mooie en gezonde huid. Naast een breed assortiment producten voor vrouwen biedt Biotherm vanaf het begin scheerverzorging en speciale lichaamsverzorging voor mannen.
De basis van alle hoogwaardige Biotherm lichaamsverzorgingsproducten zijn natuurlijke ingrediënten die harmonieus zijn gecombineerd. Door de verscheidenheid aan verzorgingsproducten en de verschillende verzorgende texturen, zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen en maken de teint er stralend mooi en gezond uit. De recepten zijn innovatief en geurig omdat ze ook verschillende geuren bevatten, zoals bergamot, grapefruit, kiwi, violet, muskus en ceder, om er maar een paar te noemen.
Op het gebied van huidverzorging vertrouwt het Franse cosmeticamerk op het wonderwapen van plankton en thermaal water met Biotherm Body Care. Het is een effectief ingrediënt dat de huid niet alleen verzorgt, maar ook beschermt tegen invloeden van buitenaf en tegelijkertijd huidveroudering voorkomt. Bij regelmatig gebruik wordt de huid glad en zacht en wordt bovendien voorzien van voldoende vocht.
Biotherm lichaamsverzorging biedt voor elk huidtype de juiste verzorgingsoplossing voor de bescherming en reiniging van de huid. De natuurlijke ingrediënten zijn perfect aangepast aan de eigen behoeften, zodat de huid van rijke voedingsstoffen kan worden voorzien. Helaas zijn de tekenen van veroudering niet te stoppen, maar verzorgingsproducten zorgen ervoor dat rimpels en pigmentvlekken worden verminderd.
De waardevolle omega-3 vetzuren van Biotherm Body Care verhogen de elasticiteit van de huid en bevorderen de celvernieuwing, waardoor de huid ook op hoge leeftijd een stralend uiterlijk krijgt. De speciale collectie 'Biotherm Homme' voor mannen is speciaal aangepast aan de huid van mannen. Het is beduidend dikker en ruwer en heeft daarom een heel ander vetgehalte nodig. Dit assortiment voor mannen hydrateert de huid en zorgt ervoor dat deze er fris en gaaf uitziet.