Gegevensoverzicht Joop! Homme

Productsoort:Herenparfum
Merk:Joop!
Officiële website:www.joop.com
Producent:Lancaster
Parfumeur:Michel Almairac
Jaar van uitgave:1989

Joop, Homme is een klassiek parfum dat altijd gepolariseerd is geweest.

"Echte mannen dragen roze - althans als je het populaire modehuis Joop kunt geloven! Want het is precies deze slogan die reclame maakt voor de eigenzinnige mannengeur Joop! homme, die sinds het einde van de jaren tachtig onverminderd populair is. Maar wat maakt de parfum Joop! homme van het beroemde huis zo populair bij de mannen? En ook vandaag nog, ondanks zijn ongebruikelijke kleur en ook ondanks zijn gedurfde en zoete geurcompositie? Misschien is het de ongebruikelijke en succesvolle mix van bergamot, mandarijn, sinaasappelbloesem en citroen in de kop van het parfum.

In het hart van Joop! homme vindt u heliotroop, jasmijn, lelie van de vallei en kaneel. De basis verleidt met patchoeli, sandelhout, tonkaboon en vanille. Misschien is het de intense duurzaamheid waarmee de parfum scoort. Misschien is het ook de extravagantie, de levenslust, de elegantie, de verleiding en de avontuurlijke geest die steeds weer terug te vinden is tussen de individuele noten en accenten.

Elke fan zal waarschijnlijk zijn eigen mening hebben over Joop! homme. Daarom kun je het beste zelf snuffelen en ontdekken wat je het meeste inspireert aan de klassieke parfum Joop! De naam Joop! staat al tientallen jaren voor internationale trends. Deze geur zet de traditie voort.

Kopnoten:Bergamotte, Lemon, Mandarine, Orangenblüte
Hartnoten:Zimt, Jasmin, Heliotrop, Maiglöckchen, Kardamom
Basisnoten:Patchouli, Sandelholz, Vanille, Tonkabohne
Geurnoten:fris, oriëntaals

De Joop! Hommefles verwijdert eenvoudig geslachtstypische eigenschappen

Het klassieke parfum Joop Homme dateert uit 1989 en was in die tijd ongebruikelijk en vrij zoet voor een mannengeur, wat ook op een bepaalde manier werd onderstreept in het ontwerp van het totaalbeeld. De fles zelf, met zijn opvallend hoekige en smalle vorm, is relatief eenvoudig en mannelijk, maar onderscheidt zich niet alleen door de massa mannenparfums door de afgeronde en minimaal kniebuigende dop, maar ook door de roze kleurige vloeistof binnenin.

Hier zou menigeen terecht twijfelen of hij het pakket toch niet uitverkocht heeft. Maar het grote en in het oog springende opschrift "Joop! homme", dat de voorkant van de fles versiert en net zo direct in het oog springt als de vorm en de garish parfumvloeistof, bewijst het tegenovergestelde. Dus hier speelt de één met de ander, maar vooral speel je met contrasten en geslachtstypische doseringen en Don'ts.

Vind de fles, het parfum mooi. Joop, Homme inspireert met een sexappeal, die hetzelfde zoekt. Het unieke samenspel van oranjebloesem, jasmijn en kaneel zorgt voor een bijna provocerende opstand. Patchouli, sandelhout en honing zijn drie ingrediënten waarvan de combinatie tot nu toe allesbehalve gebruikelijk was.

De reclame

Joops!'s klassieker Homme stamt uit het jaar 1989 en komt voor een mannengeur ongekend zoet voor de dag, wat ook in het design naar voren komt. De flacon zelf presenteert zich met zijn markante hoekige en smalle vorm weliswaar relatief eenvoudig en mannelijk, maar stijgt met zijn afgeronde en minimaal met krullen versierde dop boven de massa uit op het gebied van herenparfums. Echter ook door de pinkkleurige vloeistof die zich in de fles bevindt. Hier zullen sommige mannen in eerste instantie twijfelen of wel de goede fles in de verpakking zit. Het tegendeel wordt bewezen door de grote en opvallende belettering die de voorkant van de fles siert en net zo de aandacht op zich vestigt als de vorm en de verblindende parfumvloeistof. Hier speelt het een met het ander, vooral wordt echter gespeeld met contrasten en geslachts-typische do's en don'ts.

Klantbeoordelingen van Joop! Homme

5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen

De laatste beoordeling van Joop! Homme Set 2 x onderhoud door op

heerlijke set van Joop! om te rijgen of om cadeau te doen. Heerlijke geur met body lotion. Past perfect bij elkaar en de geschenkverpakking is erg mooi!

meer 8 Klantrecensies voor Joop! Homme Set 2 x onderhoud

De laatste beoordeling van Joop! Homme Deodorantspray (75 ml) door op

Zeer goed ruikende geur voor heren. De geur houdt heel lang aan en is heerlijk! Joop is een zeer goed parfum en bij dit artikel klopt de prijs helemaal!

meer 8 Klantrecensies voor Joop! Homme Deodorantspray (75 ml)

De laatste beoordeling van Joop! Homme Deodorantstick (75 ml) door op

Deze dekstick is eindelijk een deo die goed ruikt en de gevoelige huid niet irriteert. Echt aan te bevelen. Dezelfde geur als de aftershave.

meer 8 Klantrecensies voor Joop! Homme Deodorantstick (75 ml)

Meer producten van Joop!

Naast Joop! Homme vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: