Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

"Echte mannen dragen roze" - dat is de slogan voor Joop! Homme . Het succesvolle mannenparfum werd al in 1989 gecreëerd en heeft tot op de dag van vandaag niets van zijn zoete oosterse charme verloren.

Deze gedurfde parfumcreatie van Michel Almairac kenmerkt zich door de combinatie van ongewone componenten. Joop! Homme is een parfum vol extravagantie, levenslust en avontuur.

Joop! Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Joop, Homme is een klassiek parfum dat altijd gepolariseerd is geweest.

"Echte mannen dragen roze" - tenminste als je het populaire modehuis kunt Joop! geloven. Want juist deze slogan Homme promoot de hardnekkige mannengeurJoop! , die sinds het einde van de jaren tachtig onverminderd populair is. Maar wat maakt het parfum Joop! Homme van het beroemde huis zo populair bij mannen? En dat tot op de dag van vandaag, ondanks de ongebruikelijke kleurstelling en ondanks de gedurfde en zoete geursamenstelling? Misschien is het de ongewone en succesvolle mix van bergamot, mandarijn, sinaasappelbloesem en citroen in de kop van het parfum.

Homme In het hart van Joop! Heliotroop, jasmijn, lelietjes van de vallei en kaneel. De basis verleidt met patchouli, sandelhout, tonkaboon en vanille. Misschien is het de intensieve duurzaamheid waarmee het parfum scoort. Maar misschien is het ook de extravagantie, de joie de vivre, de elegantie, de verleiding en de avontuurlijke geest die tussen de individuele noten en accenten steeds weer terug te vinden is.

Waarschijnlijk zal elke fan Homme hier Joop! zijn eigen mening over hebben. Daarom is het het beste om rond te snuffelen en zelf te ontdekken wat het Homme meest opwindend is aan dit klassieke parfumJoop! . De naam Joop! staat al tientallen jaren voor internationale trends. Deze geur zet de traditie voort.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Mandarijn
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Kaneel
Jasmijn
Heliotroop
Lelietje-van-dalen
Kardemom
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
vanille
Tonkaboon

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar Sicert van 26. oktober 2014
JOOP!!!

heerlijke set van Joop! om te rijgen of om cadeau te doen. Heerlijke geur met body lotion. Past perfect bij elkaar en de geschenkverpakking is erg mooi!

Commentaar Berneir van 26. oktober 2014
Joop Homme

Zeer goed ruikende geur voor heren. De geur houdt heel lang aan en is heerlijk! Joop is een zeer goed parfum en bij dit artikel klopt de prijs helemaal!

Commentaar Berman92 van 08. oktober 2014
prima

Deze dekstick is eindelijk een deo die goed ruikt en de gevoelige huid niet irriteert. Echt aan te bevelen. Dezelfde geur als de aftershave.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 153
toepassen
vandaag tot-65%1