Geen resultaten resultaat: resultaten:

Bois 1920 Come Il Sole

De geur +

Een parfum als de zon

De geur Bois 1920 Come Il Sole ("als de zon") presenteert zich vrouwelijk, oriëntaals en pikant. Het dateert uit 2015 en begint de parfumreeks met een fruitige top noot van verse bergamot en heerlijke kersen. De hartnoot is zeer bloemig met fijne anjer, geurige jasmijn, fijne lelie van het dal en aromatische ylang-ylang. De sensuele en verleidelijke basis wordt gevormd door kostbare benzoë, edele oud, intense patchoeli, uitzonderlijke peru-balm, styrax, aromatische tonkaboon, romige vanille, elegante vetiver en trotse cistus. Het geeft Bois 1920 Come Il Sole zijn diepe, langdurige karakter.

Bois 1920 Come Il Sole vertelt de drager een mysterieus en spannend verhaal. Deze bijzondere schepping wekt haar gevoelens en geeft haar een unieke indruk. De geur bevat een verfijnde mix van voortreffelijke ingrediënten die krachtig en verleidelijk zijn. Vanwege de vele verschillende ingrediënten is Bois 1920 Come Il Sole zeer gevarieerd en vol contrasten, die harmonieus lijken te interageren en met elkaar lijken te communiceren.

Boy's 1920 Come Il Sole is een elegante en vegende geur die de drager een nieuwe energie geeft en vitaliteit uitstraalt. Ze voelt zich geïnspireerd door hem en lijkt nog zelfverzekerder dan ze nu al is. Met dit parfum komt ze in een prachtige symbiose terecht.

Kopnoten:
Bergamot
Kersen
Hartnoten:
Anjer
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
Basisnoten:
Benzoëzuur
Oud
Patchoeli
Balsam of Peru
Styrax
Tonka bean absolue
Vanille absolue
Vetiver
Rock rose

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-9%1