Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Zelfs de oude Egyptenaren wisten dat een fascinerende blik emotionele deuren kan openen. Ook het Clinique All About Shadow Duo volgt dit schoonheidsconcept en gaat nog een stap verder. Want de schoonheid van de beschaduwde oogleden gaat gepaard met zorg die de ogen continu onder de oogschaduw houdt. De milde, zijdeachtige textuur is rijkelijk verrijkt met pigmenten. Dit maakt Clinique All About Shadow Duo tot een eye make-up die vele uren intensieve kleuren garandeert. Zelfs gevoelige ogen verdragen de producten zeer goed. Omdat het geen synthetische of irriterende ingrediënten bevat.

De meeste vrouwen gebruiken de nuances van Clinique All About Shadow Duo als de perfecte afwerking voor hun dagelijkse schoonheidsverzorging. De doelgroep hecht veel belang aan harmonieuze combinaties en uitgekiende licht/schaduweffecten. De kleuren zien er ook individueel heel mooi uit. De pigmentatie van de poedervormige textuur leidt vanaf de eerste toepassing tot een rijke kleuraanbrenging. Voor nog meer helderheid en intensief kleureffect versterkt een tweede laag de gloed.

Sommige van de lichtere tinten van Clinique All About Shadow Duo worden gebruikt door vrouwen die anders weinig make-up gebruiken maar hun frisse look willen benadrukken. Dit verzacht subtiel de fijne lijntjes en breidt het oog optisch uit. Zelfs een lichte teint krijgt op deze manier een onweerstaanbare gloed in het gebied van de ogen. De belangrijkste actieve ingrediënten in Clinique All About Shadow Duo zijn pigmenten die uit mineralen worden geëxtraheerd en tot microfijn poeder worden geperst. Hierdoor ontstaat een zijdezachte textuur die onmerkbaar licht op de oogleden ligt. Door geen synthetische ingrediënten te gebruiken, worden de oogleden uitsluitend gevoed door de mineralen die ze bevatten en worden ze bij regelmatig gebruik aangescherpt. De kleur van de pigmenten is van langdurige helderheid. In combinatie met de goede hechting blijft de gewenste intensieve ooguitdrukking van het kleurenduo intact. Clinique All About Shadow Duo is ook geschikt voor schoonheidsverzorging voor gevoelige ogen.

Het design

Clinique heeft als verpakking voor het oogschaduwkleurige duo gekozen voor een rechthoekige kunststof doos met een zwarte buitenkant. De binnenzijde van de Clinique All About Shadow Duo verpakking is verdeeld in een groot vak voor het lichtere Duo en een kleiner vak voor de donkerdere kleur. Voor de platen bevindt zich een applicator die aan beide zijden gebruikt kan worden. Op zijn kant zit een borstel, op de andere tip een spons voor bepaalde werkzaamheden. Het handvat tussen beide zijden is versierd met het Clinique logo. Een bijzonder kenmerk van de Clinique All About Shadow Duo is de handleiding in de spiegel van het deksel. Hier is duidelijk te zien hoe het duo wordt toegepast. Zelfs beginners bereiken al snel fascinerende resultaten.

Het assortiment

Clinique All About Shadow Duo zijn oogschaduwen met een onmerkbaar lichte textuur. Deze structuur voelt zijdezacht aan na het aanbrengen en heeft verzorgende eigenschappen. Dit productassortiment omvat 01 Like Mink, dat huidskleur combineert met chocoladebruin. Beide nuances hebben ook individueel een warme uitstraling. Zelfs met één toepassing wordt een intensieve nadruk op rijk dekvermogen gecreëerd. Op 05 Diamonds en Parels, een uiterst delicate grijswit harmonieert met diamant glitter om een elegante, donkere antraciet te vormen. Dit duo is ideaal voor het maken van verleidelijke Smokey Ogen.

Hoe het spel van licht en schaduw van de twee kleuren optimaal werkt op de oogleden is in de spiegel van het oogschaduw doosje duidelijk te zien in een instructief plaatje. De kleurencombinaties van Clinique All About Shadow Duo zijn ook ideaal voor gevoelige ogen. Dit komt doordat de fabrikant irriterende of synthetische ingrediënten bewust afziet van een fijne, minerale structuur. Deze lichtheid is te voelen in 10 gemengde groentinten in twee bladgroentinten. De contrastnuances zijn discreet genoeg om in het dagelijks leven te dragen. 15 uptown centrum presenteert zich veel meer verschillend in twee tinten grijs. De lichtere van deze tinten heeft een rooskleurige nuance en benadrukt de oogleden bijzonder natuurlijk, bijna zoals de eigen huidskleur. Onder het aanbrengen van de verf ziet hij er egaal en fris uit. De combinatie van 22 jeans en hakken uit de kleuren van Clinique All About Shadow Duo ziet er cool en toch spannend uit. Het fijne medium grijs en grijsblauw is de ideale metgezel voor oogmake-up in lichte streetwear of sportieve outfits. Vooral grijs-blauwe ogen krijgen met deze combinatie een stralend mooi, onweerstaanbaar charisma. 23 Cocktail Hour gaat op een ongebruikelijke manier en combineert licht lila met sterk chocoladebruin. Op deze manier kan zelfs een glamoureuze avond fijn worden verduisterd. Een voordeel van alle kleurenduo's uit de serie is hun rijke kleurtoepassing. De pigmenten van de textuur blijven ook vele uren lang kleurintensief, zodat make-up niet nodig is.