Meer informatie:

Het concept

De Clinique All About Shadow Quad cosmetische serie is gebaseerd op oogschaduwen die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt, waardoor de ogen expressiviteit en ontvouwen hun verzorgende effect wanneer toegepast. De sets in de productlijn bevatten elk vier oogschaduwen - twee zachte en twee sterke tinten die los van elkaar kunnen werken of perfect in combinatie met elkaar passen.

De zijdezachte consistentie van de oogschaduwen maakt ze gemakkelijk te mengen. De lichtere tinten worden vooral geaccentueerd wanneer ze iets over de oogplooi van de wimperlijn worden aangebracht. De donkerdere tinten ontvouwen zich in volle intensiteit aan de wimperlijn en in de plooi van het ooglid. De lichtste tint van het palet wordt aangebracht in de binnenhoeken van de ogen en onder het hoogste punt van de wenkbrauwen en kan highlights toevoegen die het uiterlijk frisser maken.

Een bijzonderheid is dat de vier oogschaduwen van de sets worden gecompenseerd met verschillende glinsterdeeltjes, die het uiterlijk dat bepaalde iets door hun metalen afwerking te geven.

Daarnaast bieden de producten een kalmerende verzorging voor de oogleden dankzij de speciale Clinique formule. Het antioxidant tocoferylacetaat, ook wel vitamine E-derivaat genoemd, weren vrije radicalen die worden veroorzaakt door omgevingsinvloeden en tasten gezonde huidcellen aan. De deactivering van deze agressieve zuurstofverbindingen voorkomt het optreden van oxidatieve stress en vertraagt zo het verouderingsproces van de huid.

Daarnaast zijn de oogschaduwen versierd met silica, waardoor de vorming van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De romige textuur is te danken aan de ingrediënten nylon-12 en octyldodecyl stearoyl steartaat, die de viscositeit te regelen.

De cosmetische serie Clinique All About Shadow Quad is een bijzonder product dat de oogleden laat schijnen in oogverblindende kleuren en ze tegelijkertijd verzorgt. Het is gericht op de moderne vrouw van vandaag, die waarde hecht aan een veelzijdig uiterlijk en haar ogen vakkundig wil opvoeren. Oogschaduwen getest door oogartsen worden ook aanbevolen voor contactlensdragers en vrouwen met gevoelige ogen.

Het design

De cosmetische serie Clinique All About Shadow Quad is optisch stimulerend: Hij overtuigt door zijn eenvoudige elegantie. De verpakking wordt gepresenteerd in een elegante behuizing. De vier oogschaduwkleuren, twee verschillende spons applicatoren en een spiegel zijn in het zilverkleurige interieur van de koffer gestoken.

Een grafisch ontworpen oog met instructies is afgedrukt op de spiegel. In de instructies wordt uitgelegd waar elke oogschaduw op het ooglid moet worden aangebracht. Het klapdeksel van de koffer is bekleed met zwarte verf. De oogschaduwpallets overtuigen door hun functionaliteit. Door hun vlakke ontwerp zijn ze comfortabel vast te houden en gemakkelijk te openen en te sluiten.

Het assortiment

Elk van de acht oogschaduwpaletten van de cosmeticaserie Clinique All About Shadow Quad verzorgt de oogleden tijdens het aanbrengen en omhult ze in glanzende kleuren. Het antioxidant tocoferylacetaat beschermt tegen vrije radicalen die de huidcellen beschadigen en de huid voldoende hydrateren. Het in de producten aanwezige silicium stimuleert de vorming van nieuwe cellen. De oogschaduw maakt door zijn verscheidenheid aan kleuren een grote verscheidenheid aan verschijningsvormen mogelijk. Tegelijkertijd imponeren ze met hun metallic afwerking.

De oogschaduw van de 02 Jenna's Essentials set werd persoonlijk geselecteerd door de Clinique expert en make-up kunstenaar Jenna Menard en geïdentificeerd als de basiskleuren die de basis vormen voor populaire en klassieke looks en niet mogen ontbreken in een cosmetische collectie.

Deze essentiële kleuren, allemaal met glinsterdeeltjes, zijn wit, beige, zwart-grijs en mat bruin. De blauwgroene glans van het zwartgrijs is een blikvanger. De essentiële oogschaduwkleuren zijn de juiste keuze voor elke gelegenheid. Ze kunnen worden gebruikt om discrete en dramatische looks te creëren.

De bronzen tinten van het 03 Morning Java oogschaduw palet accentueren vooral blauwe ogen en laten ze schijnen. Een betoverend rookachtig effect, dat nog dramatischer is met de metallic afwerking van de oogschaduw, kan worden bereikt met Set 09 Rook en Spiegels. Het Eye Shadow Palette 05 op Safari is geschikt voor elke dag en harmonieert perfect met groene en bruine ogen.

De 10 Going Steady en 08 Ticklish sets, waarvan de paarse oogschaduwen elegantie toevoegen aan de look, zijn geschikt voor een edele look. De roze tinten, die ook zijn opgenomen in het 08 Ticklish assortiment, creëren een opvallende plas van kleur en geven een glamoureuze look pep. Groene ogen worden vakkundig geënsceneerd en verlicht door de roze en bruine tinten van de '06 Roze Chocolade'-set.

Kleurrijke extravagantie wordt mogelijk gemaakt door het product 11 Galaxy. De oogschaduwen in grijs blauw, marineblauw, donkerblauw en turkoois creëren de perfecte look voor een wilde feestavond en trekken alle ogen.