Het concept

Een onreine huid is een probleem dat niet alleen jongeren treft, maar ook steeds meer volwassenen. Daar zijn vele redenen voor, variërend van verhoogde blootstelling aan vervuilende stoffen en stress tot hormonale onevenwichtigheden. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de huid te veel talg produceert en verhoorn, wat op zijn beurt kan leiden tot mee-eters, onderleggers en ontstoken puistjes. De bekende Amerikaans-Amerikaanse cosmeticafabrikant Clinique biedt met de Anti-Blemish Solutions serie nu een effectieve en tegelijkertijd zachte verzorgingslijn, die speciaal is afgestemd op de behoeften van de onzuivere huid. Clinique werd opgericht in de late jaren 1960 door Dr. Norman Orentreich en kan dus terugblikken op meer dan 40 jaar expertise op het gebied van dermatologische huidverzorging. Vandaag de dag is het merk Clinique, dat vooral bekend staat om zijn 3-fasenzorg, een van 's werelds grootste leveranciers van hoogwaardige zorg en decoratieve cosmetica. De producten van het gamma Clinique Anti-Blemish Solutions zijn dankzij innovatieve formules uiterst efficiënt in de strijd tegen onzuiverheden van de huid en steunen vooral op salicylzuur als actief bestanddeel. Dit heeft niet alleen een ontstekingsremmende en verzachtende werking, maar gaat ook de ontwikkeling van mee-eters en puistjes in de poriën tegen.

Alle producten uit de Anti-Vlaamse serie zijn optimaal op elkaar afgestemd en vullen elkaar perfect aan, zodat een optimaal verzorgingsresultaat kan worden bereikt. De huid met onzuiverheden heeft veel problemen, één ding in het bijzonder: ze is bijzonder gevoelig voor negatieve invloeden van buitenaf en van binnenuit. Met het concept van drievoudige systeemverzorging biedt Clinique een programma aan met zowel grondige als milde ingrediënten om deze gevoeligheid tegen te gaan. Clinique Anti-Blemish Solutions omvat verduidelijkende en reinigende, verzorgende en voedende producten, maar ook make-upvarianten die de poriën blijven verfijnen en voorkomen dat onzuiverheden zich tijdens de slijtageperiode opnieuw voordoen. De huidleeftijd speelt geen rol bij de effectiviteit van de zorgserie. De Acne-naar voren gebogen huid kan nog problematisch zijn zelfs bij een rijpere leeftijd. Bij regelmatig gebruik van Clinique Anti-Blemish Solutions wordt het problematische uiterlijk van de huid verzacht en de teint weer egaler en stralender.

Clinique Anti-Blemish Solutions wordt gebruikt door vrouwen van verschillende leeftijden. Het hoofddoel van de producten is onzuiverheden tegen te gaan, de huid te zuiveren en glad te maken. Daarnaast vindt de doelgroep ook een verzorging die pigmentvlekken en andere oneffenheden in de teint vermindert en afdekt. Vooral de vloeibare of poedervormige make-up texturen zijn niet maskachtig. De teint wordt eerder benadrukt door de verschillende kleuren. Naast de doelgroep van vrouwen met gemengde huid, probleemhuid of pigmentvlekken, krijgen vrouwen met een zeer droge of vette huid ook balanceringszorg met Clinique Anti-Blemish Solutions. Als de verschillende producten onzuiverheden niet tegengaan, voorkomen hun werkzame bestanddelen bijvoorbeeld een lelijke olielaag en een intensief hydraterende "dorstige" huid. Kliniek Antiblauwe Oplossingen verhelderende producten bevatten kruiden werkzame bestanddelen met een desinfecterend effect. Dit voorkomt effectief bacteriële processen na het verwijderen van huidonzuiverheden. Op deze manier kan acute of chronische acne ook aanzienlijk worden verlicht en de huid wordt gegeven tijd om te regenereren. Soortgelijke plantenextracten zijn verantwoordelijk voor de toevoer van vocht en zorgen voor een continu regenererende inhoud. Vooral de make-up producten van Clinique Anti-Blemish Solutions zijn verrijkt met lichtechte pigmenten met een microfijne textuur. Bovendien controleren deze foundations en poeders een olieglans in de vette huid.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Anti-Blemish Solutions
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Mijn klein wondermiddel
Af en toe heb ik last van wat oneffenheden op mijn huid. Maar dankzij Clinique heb ik eindelijk mijn redding gevonden.
Commentaar van
tevreden
Het reinigingsschuim van Clinique ruikt heel lekker en reinigt de gezichtshuid met een heerlijk gevoel van frisheid. Verwijdert ook de laatste restjes make-up.
Commentaar van
Poriëndiepe reiniging
Wat een heerlijk gevoel kun je na een reiniging hebben als alles echt heel schoon gemaakt is. Ik ben super tevreden over dit product.

Het design

De afzonderlijke producten van de serie Clinique Anti-Blemish Solutions worden licht turquoise verpakt, wat meteen associaties met versheid en zuiverheid oproept. De slangen en pompflessen maken een hygiënische verwijdering van de producten mogelijk en beschermen ze zo optimaal tegen verontreiniging. Voor de gezichtszeep van het Anti Blemish gamma is er een kom met bijpassende kleur, zodat alle producten een uniforme uitstraling geven. De flessen en potten zijn elk voorzien van zilveren opschriften die de producten duidelijk identificeren en tevens een koel contrast vormen met het turkoois. Door de eenvoudige en ongecompliceerde hantering van de producten zijn ze ook geschikt voor wegtransport of op reis. Ondanks het nogal puristische design is de zorgserie Clinique Anti-Blemish Solutions een absolute blikvanger in elke badkamer.

Het assortiment

Het gamma Clinique Anti-Blemish Solutions omvat alles wat u nodig hebt voor het reinigen, scrubben en verzorgen van de onzuivere huid. Met speciale producten kunnen puistjes en mee-eters nauwkeurig worden behandeld, zodat ze tijdens het ontwikkelingsproces effectief kunnen worden bestreden. Het Clinique Anti-Blemish Solutions systeem vormt de basis van de Anti-Blemish serie en bestaat uit de producten Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Bar voor gezicht en lichaam, een antibacteriële zeep voor gezicht en lichaam, de Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion, een zuiverende toner voor het gezicht en de Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer, een olievrije moisturizer. Terwijl de toner van de zeep en het gezicht de verhoorningen optimaal losmaken en de talgproductie reguleren, hydrateert de vochtinbrengende crème de huid intensief en heeft tegelijkertijd een ontstekingsremmende en talgregulerende werking. Deze olievrije moisturiser helpt om ongewenste huidglans urenlang onder controle te houden en de huid intensief te verzachten. De Clarifying Lotion bereidt de huid ook optimaal voor op de latere verzorging en heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking, terwijl de Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam zorgt voor een bijzonder zachte reiniging van de gezichtshuid. Dit milde schuim reinigt niet alleen de poriën diep, maar voedt en kalmeert de huid ook al tijdens het reinigen. Dit product helpt ook om roodheid te verminderen.

Het Clinique Anti-Blemish Solutions Olie-Control Reinigingsmasker kalmeert de huid intensief in vijf minuten en verwijdert overtollig talg, waardoor de poriën veel kleiner worden en het huidoppervlak gladder en egaler lijkt. Eenmaal per week aangebracht is dit gezichtsmasker de ideale aanvulling op het Anti-Vlaamse zorgprogramma. De Clinique Anti-Blemish Solutions Spot Treatment Gel is het wonderwapen in de strijd tegen puistjes. De antibacteriële gel wordt selectief op onzuiverheden aangebracht en zorgt ervoor dat deze 's nachts vrijwel verdwijnen. Dankzij zijn compacte verpakking is deze gel de ideale metgezel voor uw handtas en kan hij ook onderweg gebruikt worden. De Clearing Concealer van Clinique Anti-Blemish Solutions dekt niet alleen onzuiverheden van de huid perfect af, maar versnelt ook de genezing ervan dankzij de ingrediënten. Dit product is verkrijgbaar in drie huidachtige en één groene tinten. Terwijl de huidskleuren onzuiverheden onzichtbaar bedekken, is de groene tint perfect om roodheid te neutraliseren.