Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een poederachtige blush met een sterk dekkend vermogen en een uitstekende verzorging, kijk dan eens bij de Clinique Blushing Blush Powder Blush. Een olievrije blush, Blushing Blush Powder Blush heeft een zijdezachte textuur die de huid verfrist en revitaliseert zonder haar te verzwaren. De blush creëert een natuurlijke teint en zorgt voor een hoge kleurintensiteit die flexibel te ontwerpen is en lang aanhoudt.

Met Clinique Blushing Blush Powder Blush kan de wangenzone expressief geënsceneerd worden. Zelfs complexe make-up kan gemakkelijk worden aangebracht met deze blush. Het is gemakkelijk en flexibel aan te brengen dankzij de zijdeachtige consistentie en de meegeleverde borstel. Het resultaat is een frisse en natuurlijke look. Bovendien verbergt de blush met zijn uitstekende dekkracht oneffenheden en huidirritaties voor een egale en gladde teint.

De huid wordt op duurzame wijze van vocht voorzien en wordt zo beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen uitdroging. Kruideningrediënten voeden en regenereren de huid om haar de hele dag in vorm te houden.

Voor een natuurlijke look wordt Clinique Blushing Blush Powder Blush gelijkmatig aangebracht vanaf het midden van de wangen tot aan de jukbeenderen. De rouge is geplaatst ongeveer twee vingers breed van de neus. Van daaruit kunt u het met het penseel naar boven laten verkleuren. Clinique Blushing Blush Powder Blush is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Met 101 Aglow, 102 Innocent Peach, 107 Sunset Glow, 109 Pink Love, 110 Precious Posy, 114 Iced Lotus, 115 Smoldering Plum en 120 Bashful Blush kunt u de blush perfect afstemmen op uw eigen huidtype.

Blushing Blush Powder Blush uit Clinique is dermatologisch getest en wordt als huidvriendelijk beschouwd. Ontdek de fascinerende blush van Clinique Blushing Blush Powder Blush.

Het design

Clinique Blushing Blush Powder Blush is een fascinerende blush verkrijgbaar in acht opvallende kleuren. Het heeft een olievrije, zachte en poedervormige consistentie en zorgt voor een uitstekende dekking met een stralende, gladde en gelijkmatige afwerking. Daarnaast scoort deze blusher met zijn aantrekkelijke verpakkingsvormgeving.

Hij is verkrijgbaar in een compacte zilverkleurige behuizing. In het deksel is een make-up spiegel geïntegreerd. Een bijpassende borstel is ook meegeleverd, zodat u Blushing Blush Powder Blush onderweg en op reis kunt gebruiken. De opvouwbare koffer past comfortabel in elke handtas en zorgt voor een veilig en schoon transport.

Bovendien wordt het gekenmerkt door een edele en glanzende uitstraling. De blush uit de Clinique Blushing Blushing Blush Powder Blush-serie is te herkennen aan de elegante zilveren kast en het Clinique logo.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een nieuwe blush die niet alleen uw huid een natuurlijke kleur geeft, maar ook een uitstekende dekking en verzorging biedt, dan moet u de Clinique Blushing Blush Poeder Blush serie ontdekken. Deze blush heeft een olievrije, zachte en poederachtige consistentie en ligt zachtjes over de huid zonder te klagen. Het zorgt in een handomdraai voor een gladde, egale en stralende teint.

De gezichtshuid wordt duurzaam beschermd tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien ontwikkelen plantaardige stoffen een langdurig verzorgend effect dat het uiterlijk van de huid optimaliseert. De sterke dekkracht zorgt ervoor dat lijnen, oneffenheden, kleurverschillen en andere huidirritaties in een mum van tijd verdwijnen. Het resultaat is een natuurlijke en frisse look.

Bijzonder expressief is de Clinique Blushing Blush Powder Blush. De make-up spiegel en borstel zijn bij de set inbegrepen, zodat de blush gemakkelijk onderweg kan worden aangebracht. Het wordt gelijkmatig van het midden van de wang op de jukbeenderen aangebracht. Laat ongeveer twee vingers voldoende ruimte tot aan de neus en fade in de blush met het penseel naar boven.

Clinique Blushing Blush Powder Blush is verkrijgbaar in acht spannende kleuren: 101 Aglow, 102 Innocent Peach, 107 Sunset Glow, 109 Pink Love, 110 Precious Posy, 114 Iced Lotus, 115 Smoldering Plum en 120 Bashful Blush. Hierdoor is het mogelijk om de blush perfect af te stemmen op uw eigen huidtype. Zelfs complexe en veeleisende make-upvariaties kunnen probleemloos worden gerealiseerd.

Clinique Blushing Blush Powder Blush is dermatologisch getest en wordt ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Ervaar met Clinique Blushing Blush Powder Blush als een effectieve blush in perfectie.