Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De producten uit de Clinique Deep Comfort-serie zijn speciaal ontworpen voor de verzorging van een zeer droge en droge huid. Uitgeputte handen en de rest van het lichaam worden gevoed en gehydrateerd. Douchegel, bodylotion en handcrème zijn perfect op elkaar afgestemd. De slogan van Clinique is: "Elke huid kan mooi verzorgd worden". Diepe Comfort-producten helpen om de beschermende barrière van de huid duurzaam te verbeteren en zo permanent op te bouwen en te verzorgen.

Zoals alle Clinique producten zijn ze ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, zijn ze allergie getest en 100% geurvrij. De verzorgingslijn is daarom ook geschikt voor een huid die zeer gevoelig of allergisch is voor veel voorkomende lotions of douchegels. Vooral in de winter met droge verwarmende lucht en kou kan een normale huid ook vlekken uitdrogen. Alle huidtypen kunnen profiteren van Deep Comfort als intensieve verzorging of dagelijkse verzorging. Droge delen van de ellebogen of knieën kunnen ook doelgericht worden verzorgd. De actieve ingrediënten zijn onder meer aloë vera, die hydrateert en ook de genezing bevordert, gele gentianen, zonnebloemextracten, IJslands mos, kamille-actieve ingrediënten en heropvoedende lipiden. Veel van de verzorgende plantenextracten worden ook gebruikt voor natuurlijke cosmetica. Hoewel Clinique niet louter natuurlijke cosmetica zijn, zorgen de nauwe samenwerking met dermatologen, de afwezigheid van parfums en het testen op allergenen ervoor dat de huidverzorgingslijnen meestal ook geschikt zijn voor de probleemhuid.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Deep Comfort
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Bodylotion
Ik heb deze lotion voor mijn vrouw gekocht. De lotion is zeer aangenaam op de huid na het zonnen en de douche als after-sun product.
Commentaar van
Mijn begeleider
Ik heb deze creme altijd in mijn handtas. Ik kan niet meer zonder. Mijn handen en nagels zien er heel verzorgd uit.
Commentaar van
bevalt me prima!
Mijn huid ruikt na het douchen heerlijk en voelt zich verzorgd aan. Kan ik er weer een hele dag tegen!

Het design

De Clinique Deep Comfort-producten passen naadloos in het totale designconcept van het bedrijf: ze zijn in delicaat geel en hebben dezelfde kleur als andere hydraterende crèmes van Clinique voor gezicht en lichaam. De grote "C" en het New Yorkse bedrijfslogo zijn op de buizen gedrukt. De naam van de serie en het producttype zijn in het Engels en Frans te lezen. Zo zijn alle buizen in de badkamer goed van elkaar te onderscheiden, hoewel ze qua design sterk op elkaar lijken.

Het assortiment

Met de Clinique Deep Comfort Body Wash begint de verzorging onder de douche. De douchegel is bijzonder mild en romig. Het schuim reinigt en verzorgt tegelijkertijd de huid. Dankzij de praktische verpakking in de tube kan de douchegel eenvoudig gedoseerd worden en is hij ook gemakkelijk met natte handen te openen en te sluiten. Waar andere producten een gevoel van spanning of irritatie veroorzaken, verzorgt Deep Comfort Body Wash ook de zeer droge huid. Het voelt zacht en soepel aan en geeft ook na het drogen een aangenaam gevoel. De Clinique Deep Comfort Body Moisture Body Lotion is beschikbaar voor de latere verzorging van de huid. De titel bevat al het woord "vocht", dat bij het aanbrengen van de crème op de huid wordt aangebracht. Het gladde en soepele gevoel houdt aan, omdat de lotion bij regelmatig gebruik helpt om de beschermende barrière van de huid te versterken. Zo is de serie geschikt voor de dagelijkse verzorging van droge huid of voor de gerichte verzorging van droge huidgebieden. Ook hier maakt het buisontwerp een economische dosering mogelijk, zodat de bodylotion bijzonder productief is.

Omdat ze bijna altijd in gebruik zijn, worden handen en nagelriemen bijzonder gestresst en zijn ze vaak gestresst en droog. De Clinique Deep Comfort Hand en Cuticle Cream is daarom precies ontworpen voor deze kavel. In de winter, wanneer het nat en koud is, maar ook wanneer de handen vaak gewassen worden of voor verschillende werkzaamheden, kunnen de handen droog en gebarsten worden. Deze rijke, niet-vette handcrème voedt niet alleen de handen met antiirritanten en antioxidanten, maar ook nagelriemen en nagelriemen. Het versterkt en geeft droge nagels een nieuwe glans. De handige tube is perfect voor onderweg om je handen tussendoor te verzorgen. Als intensieve behandeling kan de handcrème echter ook worden aangebracht en enkele minuten worden geabsorbeerd.