Meer informatie:

Verzorging en stijl: Clinique Dramatically Different Lipstick

De cosmeticalijn Clinique beheerst niet alleen Dramatically Different Lipstick een klein trucje. Ze is een kunstenaar door en door, omdat ze erin slaagt om intense kleuren te creëren die ook voeden. Zo wordt de lippenstift eindelijk een lippenverzorgingsproduct dat deze naam waardig is. Deze lipsticks zijn echt heel anders omdat ze een moderne formule gebruiken. Alle innovaties zijn hier toegepast om de best mogelijke zorg te garanderen. Deze verzorging is zelfs zichtbaar omdat het verborgen zit in de witte kern, waardoor deze lippenstiften zich zo effectief onderscheiden van de massa.

Ook veel natuurlijke ingrediënten spelen een belangrijke rol. Extracten van kokosnoot en suiker helpen de huid diep en natuurlijk te voeden. Ze maken deel uit van de 3D Pearl Centre Core. Ook hier is te zien dat nieuwe wegen vaak sneller naar het doel leiden. Met deze 3D kern worden de lippen ter plaatse gedefinieerd en krijgen ze de contouren die nodig zijn voor een perfect resultaat. Een mooi neveneffect van de ingenieuze formule is ook te vinden op het gebied van comfort. De verzorgende ingrediënten maken de lippenstift veel gemakkelijker aan te brengen. De Clinique Dramatically Different Lipstick serie helpt ook om de definitie van de lippen in de loop der tijd te verbeteren. Perfecte lippen zijn dus niet langer een ongelooflijke droom, maar al snel de mooiste werkelijkheid.

Eén factor is bijzonder belangrijk voor dit effect: de lippenstift biedt een maximum aan vochtinbrengende stoffen. Dit voorkomt dat de huid uitdroogt door intensieve lippenstift. Integendeel, deze kleuren worden tegelijkertijd gecultiveerd. Dit dubbele effect is ook direct zichtbaar in de look. De lippen zien er gevoed uit, de huid is mollig en gezond. Dit geeft de prachtige kleuren de waardige basis die ze verdienen. Daarom is het Clinique Dramatically Different Lipstick cosmetica-assortiment de beste keuze voor vrouwen die verzorging en esthetiek in perfecte harmonie willen brengen.

De kern maakt het verschil

Dramatically Different Lipstick Cosmetica hebben Clinique slechts een dramatisch effect. Omdat diepe schoonheid nog nooit zo gemakkelijk of comfortabeler te bereiken is geweest. Dit is vooral te danken aan de perfecte vorm van het lood van deze lipsticks. Het is zo ontworpen dat het de kleur perfect aanbrengt en zo de contouren van de lippen op de mooiste manier benadrukt. De intensieve kleurpigmenten verenigen zich met de verzorgingsformule, die net zo intensief is in zijn werking. Zo kan elk van de kleuren zijn volledige effect ontplooien. Al deze perfectie heeft ook een perfecte schil. De zilveren lipsticks zijn immers elegante eyecatchers die meteen aangeven dat ze van een edel merk komen. De geaccentueerde vorm van de hoes heeft een zeer hoge herkenningswaarde. Zo wordt het zilver, dat prachtig elegant wordt onderbroken door de gebeeldhouwde treden, een signaal voor schoonheid in de pure cultuur. Dit sluit de cirkel die staat voor een esthetiek die in elk opzicht baanbrekend is.

Geen drama, alleen gecultiveerde schoonheid

De Clinique cosmetica Dramatically Different Lipstick lijn heeft de mooie kleuren te bieden. De onvergelijkbare naaktonen laten dit vooral zien. De delicate kleurencompositie van 01 Barely zorgt ervoor dat de afwerking er magisch gebalanceerd uitziet. 04 Canoodle is ook een naakt, maar heeft een mooie gouden gloed die zich waardig onderscheidt van de massa. Maar ook op het gebied van rood zijn er Clinique steeds weer innovaties te verwachten. Dus 6 Whimsy is een lichte koraaltint die veel frisheid toevoegt aan de stijl. Bij hem is de uitstraling bijna onvermijdelijk. 18 Hot Tamale is niet vuurrood. Omdat deze kleur meer kan doen, toont het de chilitonen die altijd een warme uitstraling garanderen. Het creëren van een intense look is geen probleem voor 20 Red Alert. Dit rood kan op magische wijze de aandacht trekken en is zeker het middelpunt van de aandacht. Bij 17 Strawberry Ice laat een prachtig warme aardbeienkap zien hoe opvallend een discrete look kan zijn. 28 Romanticize is ook geen signaaltoon, maar is ook zeer sterk in zijn werking. 44 Frambozenijs is net zo discreet, maar dit ongewone rood is nog steeds in staat om de look mooi te definiëren. Ook donkere naaktinten behoren tot de absolute blikvangers. Dit wordt bewezen door 08 Intimately zeer snel. De nuance is diep en tegelijkertijd stralend, een kleur die gewoon meer kan doen. De Nuance 39 Passionately is ook diep van kleur, met een mengsel van rood en bruin dat niemand kan weerstaan. Een beetje lichter is de kleur 32 Wine & Dine, die een subtiele kracht heeft die een zeer mooi en intens effect kan bereiken. Tot slot wordt de variant van 45 Strut gepresenteerd. Deze kleur is in elk opzicht bijzonder. Omdat het sterke paars ongelooflijk intensieve impulsen met zich meebrengt, die absoluut baanbrekend zijn in hun effect.