Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Clinique High Impact Extreme Volumemascara is de perfecte oplossing voor lange en sterke wimpers. De producten uit deze serie bieden een lichte en fijne textuur die niet kleeft of uitstrijkt. Het zorgt voor een aangenaam draagcomfort en een lange houvast. De wimpers zijn niet gespannen, maar worden sterker, dikker en krijgen een zijdeachtige glans. Bij panthenol, hyaluronzuur, pantethine en tarweproteïnen worden de wimpers elastisch gevormd en verzorgd. De wimpers worden vanaf het eerste aanbrengen merkbaar uitgerekt en verlengd.

De aangename textuur bedekt de wimpers met een fijne film en beschermt ze op betrouwbare wijze tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Mascara toepassen is eenvoudig en flexibel. De XXL-borstel bedekt een groter oppervlak. Eén enkele toepassing is voldoende. De wimpers kunnen nauwkeurig worden gescheiden en naar wens worden gedefinieerd. Voor dikke, gelijkmatige en volumineuze wimpers wordt de mascara aangebracht met lichte golvende bewegingen van de wortels naar de punten. Op deze manier kan elke wimper worden ingepakt.

Voor de onderste wimpers houdt u het borsteltje verticaal of gebruikt u de Bottom Lash Mascara. Clinique High Impact Extreme Volumemascara zorgt niet alleen voor een uitstekend verzorgend effect, maar ook voor een intensief kleureffect. Rijke pigmenten ondersteunen de kleur en zorgen voor extra glans. Clinique mascara zorgt voor een volumineuze afwerking. De lengte en het volume van de wimpers nemen snel toe. Alle producten van de Clinique High Impact Extreme Volume Mascara serie zijn getest door oogartsen. Ze zijn ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Perfectioneer uw oogmake-up met de mascaramascara uit de Clinique High Impact Extreme Volume Mascara serie.

Het design

Clinique High Impact Extreme Volume Mascara is de ideale oplossing voor perfecte oogmake-up. De mascara uit deze zorgserie heeft een zachte textuur die een uitstekende bescherming en intensieve verzorging van de wimpers biedt. De wimpers krijgen meer volume, kracht en volheid. Ook het verpakkingsontwerp van High Impact Extreme Volume Mascara is overtuigend. Clinique mascara is verkrijgbaar in een zilveren pen met geïntegreerd fijn penseel. De borstel zorgt voor snel, goed gedoseerd en nauwkeurig aanbrengen. De wimpers kunnen naar wens worden gedefinieerd en gevormd. Na gebruik wordt de pen weer stevig en netjes op zijn plaats geschroefd. Dankzij zijn compacte vorm is de High Impact Extreme Volume Mascara ook geschikt voor op reis, omdat de pen comfortabel in elke zak past. De Clinique High Impact Extreme Volume Mascara mascara is herkenbaar aan zijn elegante zilveren pen en Clinique logo.

Het assortiment

Als u de wimpers in professionele make-up wilt opnemen, moet u Clinique High Impact Extreme Volumemascara gebruiken. Deze mascara zorgt nog sneller voor sterke en lange wimpers. Er verschijnt al een effect na de eerste toepassing. De mascara overtuigt met een aangename textuur die de wimpers niet rekt, niet weegt en niet plakt. In een mum van tijd worden de wimpers dikker, sterker en glanzender. High Impact Extreme Volume Mascara gebruikt hyaluronzuur, tarweproteïnen, pantethine en panthenol als actieve ingrediënten om de wimpers te verzorgen en ze elastisch te maken.

De wimpers krijgen onmiddellijk meer volume, volheid, kracht en glans. Bovendien wordt hun groei bevorderd. Een fijne film beschermt de wimpers tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen uitdroging. Clinique mascara is gemakkelijk en flexibel aan te brengen. Een XXL borstel wordt meegeleverd om een groter oppervlak te bedekken en toch elke wimper te definiëren. Een uitstekend verzorgings-, glans- en beschermingseffect wordt al bereikt met één toepassing. Het borsteltje wordt met lichte golvingen over de wimpers naar de punten geleid. De onderste wimpers worden vastgegrepen door het borsteltje verticaal te houden. Met Clinique High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black bereikt u niet alleen een uitstekend verzorgend effect, maar ook een fascinerend kleureffect.

Rijke pigmenten ondersteunen het intense zwart voor een glanzende en volumineuze afwerking. Clinique High Impact Extreme Volumemascara verbetert de elasticiteit, het volume en de lengte van de wimpers. Alle producten in deze serie zijn getest door oogartsen. Ze zijn ook geschikt voor contactlensdragers en gevoelige ogen. Ontdek de mascaramascara uit het Clinique High Impact Extreme Volume Mascara-gamma voor een perfecte oogmake-up.