Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Verzorgt en versterkt de wimpers - de Clinique Lash Building Primer

Het Clinique Lash Building Primer verzorgt de wimpers en wordt voor de mascara aangebracht. Het concept van de primer, dat als basis wordt toegepast bij de voorbereiding, wordt steeds populairder in de cosmetica. Van de basislaag voor de nagels tot nieuwere formules zoals lipprimers of primers voor het gezicht, de producten helpen om een ideale basis te creëren. Ze geven een extra portie verzorging of compenseren kleine oneffenheden. Het resultaat is een meer gelijkmatige basis voor een optimale toepassing van andere cosmetische producten. Dit verbetert ook hun duurzaamheid of kan de kleurintensiteit nog verder verhogen. Voor de wimpers dient het Clinique Lash Building Primer ook als verzorging en voorbereiding. Het wordt aangebracht als een mascara, waarbij de eigenlijke mascara direct daarna wordt aangebracht. Beide kunnen eenvoudig worden verwijderd met behulp van een gewone verhuizer. In feite zijn de wimpers problematisch voor veel dames. Ze zijn vaak dun of kort of ze zijn snel mislukt. Daarom biedt het Clinique Lash Building Primer een formule die voor extra vocht zorgt. Het houdt de wimpers gladder en beschermt ze tegen breken. Het werkt als een soort conditioner en versterkt tegelijkertijd het effect van de mascara die daarna wordt gebruikt. Natuurlijk past het het beste bij de Clinique mascara, maar het moet niet worden gecombineerd met wimperkracht, hoge impact krullen en de onderste wimper varianten. Anders kan het gebruikt worden met alle gangbare mascara's als duo. Er wordt een royale hoeveelheid mascara aangebracht en direct daarna wordt de mascara gebruikt. Zoals Clinique gebruikelijk is de primer ook vrij van parabenen, ftalaten en parfums. De formule is oogheelkundig getest en is daarom ook geschikt voor de meer gevoelige ogen. De wimpers worden dagelijks gebruikt, krijgen meer verzorging en worden overdag en bij het dragen van make-up zelfs versterkt. Voor het voorzichtig verwijderen van make-up moet een wattenschijfje worden aangebracht dat met de verwijderaar is doordrenkt. Na een korte aanbrengtijd kan het voorzichtig naar beneden worden verwijderd. Dit is milder dan frequent wrijven en beschermt tegelijkertijd de tere huid rond de ogen.

Slanke borstel - Het ontwerp van de Clinique Lash Building Primer

Het Clinique Lash Building Primer lijkt in zijn ontwerp op een normale mascara. Het is een buis met geïntegreerde applicator. In tegenstelling tot veel andere mascara's is ze echter erg slank en nogal langgerekt. Dit helpt optisch al bij de differentiatie. Daarnaast is er een eenvoudig ontwerp in wit met zilveren accenten en zwarte letters. Het past bij de stijl van het merkClinique , dat altijd terughoudender en functioneler is. Desalniettemin helpt het zeer heldere kleurthema om de primer te onderscheiden van de gekleurde mascara. Uiteraard is de productnaam ook volledig in het Engels en Frans gedrukt. De merkbelettering moet erboven gelezen worden. Het deksel wordt eenvoudig losgeschroefd en uitgetrokken. Bij de geïntegreerde borstel is dan al een goede hoeveelheid product aanwezig. Indien nodig kan het ook worden gestript aan de smalle hals van de buis. Het product zelf is wit en kan mascara mascara mascara zijn. Het langwerpige borsteltje helpt om de wimperlijn volledig vast te pakken en zowel de bovenste als de onderste wimperlijn te wikkelen.

Onderhouden en voorbereid - De Clinique Lash Building Primer

Het Clinique Lash Building Primer helpt de wimpers te versterken en de grip van de mascara te verbeteren. Het wordt toegepast als eerste stap. Onmiddellijk daarna volgt de mascara van uw keuze. Samen zorgen ze voor expressieve resultaten die een lange, betrouwbare houdbaarheid beloven. De primer zelf heeft een hydraterende werking. Op deze manier helpt het om de wimpers gladder te houden en te beschermen tegen uitdroging. Dit kan het risico op abortus helpen verminderen. Ook het oppervlak is gladgestreken en de inkt kan optimaal worden verdeeld. De textuur is wit en kan dus helpen om de kleur van verschillende mascara's te intensiveren, vooral van de meer kleurrijke varianten. Ondanks de uitstekende compatibiliteit mag Clinique Lash Building Primer het niet worden gecombineerd met de volgende Clinique varianten: De onderste wimperlascara's voor de onderste wimperlijn, de wimperkracht en de High Impact Curling werken het beste alleen. Voor alle andere Clinique mascara of andere favorieten kan de primer een goede basis vormen. De formule is oogheelkundig getest. Natuurlijk werden ook parfums, parabenen en ptalaten vermeden. Dit geeft de Clinique producten een goede verdraagzaamheid voor alle huidtypen. Zowel de primer als de mascara kunnen worden verwijderd met conventionele make-up verwijderaars. Zorg er hier al voor dat de wimpers voorzichtig worden aangebracht om de wimpers niet te belasten of uit te scheuren. Dag na dag kunnen ze Clinique Lash Building Primer extra worden versterkt. Dit is ideaal voor kortere, dunne of gevoelige wimpers. Een mengsel van geselecteerde polymeren heeft een versterkende werking en verbetert de houdbaarheid van de mascara. De primer is ideaal voor vrouwen die zeer gevoelige ogen hebben. Als u geen kunstwimpers met lijm wilt aanbrengen, of geen wimperextensies of andere mascara met vezels wilt proberen, is de Lash Primer een voedend alternatief. Het product helpt de wimpers te versterken en tegelijkertijd de werking van de mascara te versterken. Onder de trendy gekleurde mascara's, kan de witachtige textuur helpen bij het intensiveren van het kleurresultaat.