Meer informatie:

Het concept

Bye, bye poriën met Clinique porieraffinage-oplossingen. Ze helpen de teint te verfijnen en hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een onmiddellijk effect. Dit zijn primers die alleen, onder of zelfs over make-up gedragen kunnen worden. Ze hebben verschillende verzorgende en regulerende eigenschappen. Hun speciale effect en textuur wordt gecreëerd door speciale siliconenpolymeren. Ze vormen een zeer fijne, ademende en onzichtbare film. Op deze manier kan de huid blijven ademen en ziet de make-up er natuurlijker uit. Daarom kunnen de porieraffinage-oplossingen ook zonder verdere producten solo worden gebruikt. De film werkt als een optische verzachter, die de huid een gelijkmatiger teint geeft. Grotere poriën, maar ook fijne lijntjes en rimpels worden onmiddellijk en betrouwbaar verborgen.

Andere optische diffusors en zachte focusers zijn ook inbegrepen. Ze verspreiden het licht en helpen de teint optimaal en voordeliger te presenteren. Dit leidt de aandacht optisch af van onvolkomenheden en de huid ziet er gelijkmatiger uit. De Instant Perfectors reguleren ook de productie van olie en talg. Ze minimaliseren het tot 50 procent, zodat de teint lang mat blijft en ook de foundation beter blijft. Het bevat ook kokoszuur en een gehydrolyseerd soja-eiwit. Stearylglycyrrhetinaten en vitamine E zijn aanwezig als verzorgende en beschermende stoffen. Ze zijn ontstekingsremmend en fungeren als antioxidanten.

Clinique porieraffinage-oplossingen kunnen, afhankelijk van het huidtype, over het hele gezicht of alleen op bepaalde plaatsen worden gebruikt. Vooral in de T-zone op voorhoofd, neus en kin kunnen ze helpen om de overproductie van talg te reguleren en ongewenste glans te verminderen. De oogzone moet altijd worden weggelaten. Er zijn verschillende kleurvarianten beschikbaar voor nog natuurlijker resultaten. Alle cosmetische en verzorgingsproducten van Clinique zijn op allergieën getest en 100% parfumvrij. Dit maakt ze bijzonder goed verdragen en onschadelijk, zelfs voor de meer gevoelige huidtypes.

Het design

De producten van de Clinique Pore Refining Solutions serie hebben een speciale textuur, dankzij speciale siliconenpolymeren. Om ze gemakkelijk en economisch te kunnen doseren, werd gekozen voor kleine buisjes als verpakking. Ze kunnen direct op de kop worden bewaard, zodat de crème altijd gemakkelijk te verwijderen is, zelfs na langdurig gebruik. De opening is smal en spits, zodat zelfs kleine hoeveelheden kunnen worden verwijderd. Mintgroen werd gekozen als de hoofdkleur die past bij het kleurenconcept van Clinique. Het grote C-logo en de gedetailleerde naam van het product staan erop. De deksels zijn gemaakt van glanzend metallic zilver. Het ontwerp is eenvoudig en tegelijkertijd zeer praktisch voor dagelijks gebruik.

Het assortiment

Clinique Pore Refining Solutions producten zijn de directe oplossing tegen ongewenste glans en grote poriën. Ze zijn een combinatie van primer, verzorging en bescherming. Ze hebben hun onmiddellijk zichtbare werking dankzij speciale siliconenpolymeren. Ze liggen op de huid als gewichtloze en onzichtbare film. Het blijft ademend, maar zorgt voor een egaler uitziend oppervlak. Daarnaast helpen de geselecteerde ingrediënten bij het normaliseren en reguleren van de productie van olie en talg. De huid is lang en betrouwbaar gematteerd. Hierdoor gaan Foundation, concealer en andere make-upproducten ook beter mee. De olieproductie wordt tot 50 procent geminimaliseerd. De Clinique Pore Refining Solutions bevatten kokoszuur en een gehydrolyseerd soja-eiwit als werkzame stof.

Daarnaast is de primer verrijkt met optische zachte focus en diffusors. Ze helpen het invallende licht optimaal te verspreiden. De teint lijkt geperfectioneerd, frisser en afgeleid door kleine onvolkomenheden, rimpels en donkere vlekken. Vitamine E en stearylglycyrrhetinaten zijn opgenomen als een verzorgende plus. Ze hebben een antioxiderende werking en beschermen tegelijkertijd tegen ontstekingen. De Instant Perfector kan ook alleen gedragen worden voor een zeer natuurlijke look. Het is zeer geschikt als basis voor make-up. Ze kunnen er echter zelfs op worden aangebracht om te verfrissen of te corrigeren. Afhankelijk van het huidtype kunnen ze selectief of extensief worden gebruikt. Vooral in de T-zone op voorhoofd, neus en kin helpen ze om de huid lang en betrouwbaar te matteren.

Er zijn drie verschillende kleurvarianten waaruit u kunt kiezen. Zo heeft de primer weliswaar een vrij transparant karakter, maar past hij nog beter bij de teint. Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector Invisible Bright is de helderste versie en heeft een lichtroze ondertoon. Dit maakt het ook ideaal voor het verlichten van de teint. Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector Invisible Deep heeft een lichtere beige tint die ideaal is voor vele huidskleuren. De donkerste versie met een licht roodachtige ondertoon is Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector Invisible Deep. Zoals alle Clinique producten zijn deze formules uitgebreid getest en veilig, zelfs voor de zeer gevoelige huid die gevoelig is voor allergieën.