Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende milieu-invloeden. Om een goede bescherming en een gezond uiterlijk te waarborgen, is regelmatige verzorging van groot belang. De cosmetische lijn Clinique Repairwear omvat een breed assortiment verzorgingsproducten die optimaal tegemoetkomen aan de behoeften van de volwassen huid. Het wordt gebruikt om zichtbare huidlijnen en rimpels te verhinderen. Alle producten uit de verzorgingsreeks voorzien de huid van alle noodzakelijke voedingsstoffen en voldoende vocht en zijn vrij van vette toevoegingen.

Clinique Repairwear Intensive Lip Treatment is een belangrijk onderdeel van Clinique's cosmetische assortiment en zorgt ervoor dat rimpels worden vermeden en huidlijnen bijna volledig worden bestreden. De zorgserie is perfect gestructureerd en op elkaar afgestemd om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Een ander product van de cosmetische serie is de Clinique Repairwear Laser Focus Rimpel

Naast bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering heeft de huid ook veel voedingsstoffen, vocht en waardevolle antioxidanten nodig. De vette combinatie van Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream zorgt voor een diepe en vooral duurzame verzorging van de huid. Het wordt 's nachts aangebracht zodat de voedingsstoffen een uitstekend effect hebben.

Volwassen huid, droge huid, gevoelige huid of gecombineerde huid, ze hebben allemaal verzorgingsproducten nodig die perfect zijn aangepast aan het betreffende huidtype. Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream droog te combineren is bijzonder geschikt voor de gecombineerde huid of zeer droge huid, omdat het de huid ook voorziet van voldoende vocht. De huid wordt extra aangespannen, zodat de huid er duidelijk gladder uitziet doordat de vorming van rimpels wordt verminderd.

Vooral in de zomer is het noodzakelijk om de huid te beschermen tegen schadelijke UVA/UVB-stralen. Ook hier biedt de cosmetische serie Clinique Repairwear het optimale verzorgingsproduct. Clinique Repairwear Lift SPF 15 Firming Day Cream combinatie om olieachtig te worden biedt niet alleen optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen voor de gecombineerde huid, maar voorkomt ook vroegtijdige huidveroudering bij regelmatig gebruik.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Repairwear
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
supercreme
Omdat ik vooral ind e winter last heb van een droge huid heb ik lang gezocht naar een goede creme en deze eindelijk gevonden. Zeer aangenaam, kan ik graag aanbevelen.
Commentaar van
Zeer fijne verzorging
Ik gebruik deze creme pas sinds kort en ik ben er helemaal van overtuigd omdat je al na korte tijd kunt zien dat mijn huidbeeld duidelijk is verbeterd.
Commentaar van
Zeer aan te bevelen
Ik beveel dit product graag aan. Het voldoet aan mijn verwachtingen en verzorgt de huid intensief. Nude Effect. Als je het ;snaakst opdoet werkt het als een overnight kuur. Heerlijk!

Het design

De potten, flesjes of flacons van de cosmeticaserie Clinique Repairwear worden gekenmerkt door een eenvoudig maar elegant ontwerp. De transparante filterkroes biedt een uitstekend zicht op het interieur en wordt alleen onderbroken door de naam en functionaliteit van de inhoud. Het lettertype is zwart van kleur en vormt een perfect contrast met de hoed, die een elegante zilveren afwerking heeft.

De afzonderlijke producten hebben niet alleen een positief effect op het algehele huidbeeld, ze worden ook een speciale blikvanger in elke badkamer. Net zo waardevol als de verpakking is de inhoud, die optimaal is aangepast aan de natuurlijke behoeften van de rijpe huid.

Het assortiment

Clinique Repairwear Intensive Eye Cream draagt bij aan de gezonde verzorging van de tere huid in de gebieden rond de ogen zonder onaangename huidirritaties te moeten accepteren. De Clinique Repairwear Intensive Lip Treatment is een belangrijk onderdeel van een huidvriendelijke toepassing van cosmetische producten om rimpels en zichtbare huidlijnen tegen te gaan. De Laser Focus Rimpel van Clinique speelt een belangrijke rol in de systematisch gestructureerde zorgserie van Clinique, die gebaseerd is op verschillende fasen.

Deze cosmetica is vrij van olieachtige additieven en bestrijdt de vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. De combinatie van Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream, 's nachts olieachtig aan te brengen, zorgt voor een langdurige en zeer effectieve verrijking van de huid met alle noodzakelijke voedingsstoffen, antioxidanten en vocht. Voor alle vrouwen met een huidtype dat droog is of een gecompliceerde gecombineerde huid heeft, is de verstevigende en hydraterende Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream droog te combineren precies het juiste cosmetische middel om rimpels te verminderen en een gelijkmatige huidtextuur te behouden.

Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream is een uitstekende verzorgingsstof die de huid voorziet van alle belangrijke stoffen, vooral 's nachts, zodat het er 's morgens glad en fris uitziet. De nieuwste technologieën die tot nu toe in de cosmetica-industrie bekend waren, zijn gebruikt om deze perfecte combinatie van Clinique Repairwear Lift SPF 15 Firming Day Cream te maken. Voor de problematische gecombineerde huid garandeert deze toepassing een ideale bescherming tegen UV-licht en vrije radicalen uit de omgeving, die vroegtijdige huidveroudering bevorderen.

De Clinique Repairwear Lift SPF 15 Firming Day Cream, droog te combineren, wordt beschouwd als een insider tip onder de ster make-up artiesten. de rijpe formule draagt bij aan een verfrissing van de huid en de permanente stevigheid. Om de gecombineerde huid optimaal te beschermen tegen veroudering, vertrouwt de cosmeticafabrikant op volledig nieuwe formuleringen waarin de te drogen combinatie van Clinique Repairwear Uplifting Firming Cream ook de zeer effectieve collageencomponenten bevat.

Een rijke anti-aging huidverzorging kan gegarandeerd worden door regelmatig Clinique Repairwear Uplifting Firming Cream droog aan te brengen in combinatie, wat de huid meer elasticiteit en vitaliteit geeft. De Clinique Repairwear Lift SP 15 Firming Day Cream is zeer droog en kan zorgen voor een jeugdige en even gezonde huid door de behandeling van gestreste en gedehydrateerde huidzones in het gezicht, de decolleté en de hals.