Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Achter het Clinique Sonic-gamma bevindt zich een nieuw apparaat voor effectieve en intensieve gezichtsreiniging. De naam Sonic staat voor de gebruikte geluidstechniek. Het Clinique Sonic-apparaat met speciale reinigingsborstel verwijdert make-up, talg en andere vuildeeltjes van de huid. Het is effectiever dan regelmatige handmatige reiniging. De benodigde tijd is laag, omdat het hele gezicht of alleen de meer problematische gebieden kunnen worden gereinigd in slechts een minuut.

Afhankelijk van het huidtype kan Clinique Sonic Brush 's ochtends en 's avonds gebruikt worden. Bij regelmatig gebruik kan de huid blijvend worden geklaard en verfijnd. Tegelijkertijd is het optimaal voorbereid op de nazorg. Verstopte poriën en dode huidschilfers worden bestreden.

De technologie is ontwikkeld in Zwitserland en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Dit zorgt voor de best mogelijke resultaten zonder de huid te irriteren. De Clinique Sonic borstels zijn eenvoudig te vervangen. Om hygiënische redenen moet dit om de drie maanden gebeuren. Indien nodig kunnen ze worden gereinigd met milde zeep en water en worden verwijderd uit onder andere make-upresten. Het Clinique Sonic basisstation werkt draadloos en wordt opgeladen via het laadstation. Dit heeft als groot voordeel dat de borstel als zodanig waterdicht is en ook onder de douche gebruikt kan worden. Er zijn geen batterijen nodig.

De ergonomische vorm van de borstels is speciaal ontwikkeld om alle delen van het gezicht te bereiken. Natuurlijk geldt dit ook voor de T-zone, die vaak de neiging heeft om eerst overmatig talg of onzuiverheden te produceren. Twee verschillende penseeldiktes zijn ontworpen voor verschillende huidtypen, zodat een zachte reiniging van het geluid nog gevoeliger is voor een normale huid.

Het nieuwe reinigingsconcept wordt gecompleteerd met geschikte zepen en wasgels. Om de huid niet te irriteren, moet deze tijdens het aanbrengen altijd vochtig zijn, net zoals de opzetborstel bevochtigd moet worden. Het product kan direct op de kwast of op het gezicht worden aangebracht. De één minuut durende massage verwijdert vuil en ondersteunt tegelijkertijd de bloedsomloop.

Het design

De Clinique Sonic bestaat uit het elektronische reinigingsapparaat, individueel regelbare borstels en diverse reinigingsproducten die ermee gebruikt kunnen worden. Allemaal volgen ze de duidelijke en minimalistische designstijl van het merk. Veel witte en zachte kleuren in pasteltinten zorgen voor een uniforme en net zo goed herkenbare uitstraling. Het Clinique principe is gebaseerd op de uitlijning van alle producten op drie verschillende huidtypen.

Ook de Clinique Sonic borstels zijn kleurgecodeerd. Huidtypen 1 en 2 hebben een witgroene borstel, terwijl huidtypen 2, 3 en 4, die eerder een combinatie van huid en olie zijn, een turkoois borsteltje kunnen gebruiken. In combinatie met de juiste reinigingsmiddelen ontstaat de optimale combinatie.

Het assortiment

De reinigingsborstel voor het Clinique Sonic System is nodig om met het Clinique Sonic Cleaning System te beginnen. De startersset bevat de oplaadbare borstel met oplaadstation en de klassieke opzetborstel. Deze is ergonomisch gevormd en ideaal voor huidtypes 1 en 2, d.w.z. gevoeliger voor de normale huid. De borstel is draadloos en waterdicht. Ideaal omdat het op de vochtige huid wordt gebruikt en dus ook onder de douche kan worden gebruikt.

De gebruikstijd is één minuut en Clinique Sonic kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt voor gezichtsreiniging. De innovatieve geluidstechnologie helpt make-up en andere vuildeeltjes te verwijderen, verstopte poriën te verwijderen en overtollig talg en dode huidschilfers te minimaliseren. Voor een optimaal resultaat worden de juiste reinigingsmiddelen gecombineerd en direct op de vochtige borstel aangebracht.

De Clinique Sonic Foaming Sonic Facial Soap is geschikt voor huidtypen 1, 2 en 3. Het crèmige reinigingsschuim is olievrij en helpt het vochtgehalte van de huid te optimaliseren. De gevoelige en droge huid profiteert van de rijkere Clinique Sonic Extra milde Reinigingsschuim. Over het algemeen worden alle cosmetische producten van de Kliniek op allergieën getest, parfumvrij en daarom bijzonder goed verdragen.

De borstels moeten om de drie maanden worden vervangen. Daarom zijn de essays individueel beschikbaar voor extra aankoop. De reinigingsborstel voor het Clinique Sonic System Purifiyng is de reinigende gezichtsborstel die geschikt is voor alle huidtypen. Er is ook het zachtere Clinique Sonic System Extra Gentle Cleansing Brush Head, dat irritatie en irritatie minimaliseert. Een andere variant die ook met de kwast werkt is de Clinique Sonic System Massaging Treatment Applicator. Het opzetstuk is van metaal en daardoor licht afkoelend. Het helpt bij het masseren in verzorgingsproducten met zachte trillingen en bevordert de bloedsomloop.

Praktisch is ook de meegeleverde afdekking waarmee het opzetstuk hygiënisch kan worden opgeborgen of mee kan worden genomen tijdens het reizen. Bij regelmatig gebruik kan het Clinique Sonic System helpen de teint te verduidelijken en te verfijnen.

De commerciële

Grondige gezichtsreiniging met Clinique Sonic.