Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

"Voedend, verfrissend, gladstrijkend, het delicate muntaroma maakt deze peeling een reliëf", "Het is onbeschrijflijk zacht en laat een zachte, goed verzorgde huid achter" - gebruikers van de Clinique body peeling serie Sparkle Skin zijn vol lof. Sparkle Skin Body Exfoliating Cream en Sparkle Skin Body Exfoliator zijn de ideale, 100% parfum- en allergievrije peeling voor de veeleisende en gevoelige huid. Met de Sparkle Skin serie heeft Clinique, het high-end merk voor medische cosmetica, haar driefasige verzorgingsconcept van reinigen, scrubben en verzorgen overgedragen aan het lichaam. Een tere, strakke en goed verzorgde huid op maag, heupen, billen en benen moet worden gereinigd en gecrèmeerd, maar nog meer: overtollige huidschilfers, talg en ruwe plekken op knieën en ellebogen moeten regelmatig worden verwijderd, zodat de huid zacht, zacht en soepel wordt.

Een ontspannende en verkwikkende massage peeling na de reiniging verfrist de huid diep in de poriën. De massage verzacht en maakt de huid zacht en glanzend. Op deze manier wordt het lichaam optimaal voorbereid op de volgende verzorging, bijvoorbeeld met de Clinique Deep Comfort Body Butter. Driefasige zorg met allergie geteste en 100 procent parfumvrije high-end verzorgingsproducten is de kern van de Clinique filosofie. Dr. Norman Orentreich, dermatoloog uit New York, was er in 1967 van overtuigd dat elke vrouw, ongeacht haar genetische aanleg, mooi kan zijn als ze zich systematisch voedt. Samen met de neef van Estée Lauder, Leonard Lauder, richtte Orentreich in 1968 Clinique op, 's werelds eerste merk voor medische cosmetica. Clinique is uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming en verkoopt haar verzorgingsproducten nu in 148 landen over de hele wereld. In 2008 werd Clinique Medical opgericht, een nieuwe productlijn speciaal voor postoperatieve huidverzorging. Clinique's drie-fasen huidverzorgingsconcept omvat salicylzuur-gebaseerde schillen, waaronder de Sparkle Skin Peeling serie.

Salicylzuur is een plantenhormoon dat oorspronkelijk afkomstig is van wilgenbast. In de huidgeneeskunde wordt het al lang met succes gebruikt tegen acne en psoriasis. Salicylzuur verwijdert in een milde concentratie dode huidschilfers voorzichtig uit de lederhuid zonder deze te irriteren of allergische reacties te veroorzaken. Het heeft een samentrekkend en ontstekingsremmend effect, gladstrijkend en celregenererend. De Sparkle Skin serie vult de salicylzuurbehandeling aan met de conventionele peeling met aangenaam masserende schurende deeltjes, koelende munt en huidverzachtende plantenextracten. De dagelijkse peeling met Sparkle Skin Body Exfoliating Cream en Sparkle Skin Body Exfoliator verfrist, stimuleert de vernieuwing van collageenvezels en bereidt de huid optimaal voor op de volgende verzorging.

Het design

De Sparkle Skin Body Exfoliating Cream glanst in een transparante glazen pot met zilveren schroefdop, die het zicht opent op de muntkleurige schilcrème. De Peeling Gel Sparkle Skin Body Exfoliator wordt geleverd in een transparante buis met schroefdop, de lichtgroene consistentie geeft de plantenextracten in de gel aan. Het elegante Clinique logo, aangevuld met de dominante "C" op de buis, en de blauwe producttekst vervolledigen het ontwerp.

Het assortiment

Clinique Sparkle Skin is de ideale peelserie voor het scrubben en gladstrijken van de gestresste huid na het douchen en voor de verzorging. De kleine schurende deeltjes van Sparkle Skin Body Exfoliating Cream verwijderen dode huidschilfers en egaliseren ruwe plekken op knieën en ellebogen tijdens het masseren. Na het scheren met Sparkle Skin Body Exfoliating Cream, dat verfrissende menthol bevat, zacht masserende peelende kralen en samentrekkend salicylzuur, wordt de huid gladgestreken en optimaal voorbereid op de opname van huidverzorgingsproducten. Sparkle Skin Body Exfoliating Cream is geurvrij, op allergieën getest en geschikt voor alle huidtypen. De verkwikkende schilgel De Exfoliator van het gebonkelde huidlichaam verfrist met plantenextracten, terwijl de zachte schilcomponent overtollige huidschilfers vermindert en de verzakkingen gladder maakt. Salicylzuur desinfecteert de huid zachtjes zonder haar te irriteren en maakt haar glad, zacht en soepel. De huid wordt optimaal gereinigd en voorbereid op de volgende verzorging of zonnecrème.