Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het bijzondere van Clinique's uitgebreide assortiment is dat alle producten vrij zijn van parfum en chemische ingrediënten. Clinique hecht niet alleen veel waarde aan de natuurlijkheid, maar ook aan het feit dat elk huidtype verzorgd kan worden: normale en gemengde huid maar ook droge en gevoelige huid. Daarom biedt Clinique tal van verschillende zorgseries aan, en nog veel meer, die allemaal strikt dermatologisch en allergie-getest zijn. Clinique is een wereldberoemde dochteronderneming van de gerenommeerde Estée Lauder Corporation, opgericht in de late jaren 1960 en is nu een van de meest gewilde cosmeticafabrikanten ter wereld.
De fabrikant is populair geworden en staat bekend om het aanbieden van het juiste product voor bijna elke klant en huidtype. Maar dit zijn niet alleen verzorgings- en reinigingsoplossingen - Clinique biedt ook make-up en parfumproducten voor vrouwen en mannen. Toch is het assortiment geselecteerd en zeker niet onbeheersbaar uitgebreid. Wat echter wel opvalt is dat de natuurlijkheid van alle lijnen heel belangrijk is. En dat uit zich niet alleen in het design of in de ingrediënten, maar ook in de geur. Clinique parfumproducten zijn meestal fruitiger en frisser dan zoet of zwaar. Hoewel Clinique ook make-up en parfum aanbiedt, is het duidelijk gewijd aan huidverzorging.
Het merk biedt een breed assortiment gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die beginnen met de dagelijkse reiniging, zich uitstrekken over de dagverzorging en ook 's nachts, tijdens het zonnebaden of tijdens het sporten een aanvullend effect op de huid kunnen hebben. Naast dagverzorging, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonwering zijn er altijd speelse verwennerijen die lichaam en geest inspireren - voor zowel mannen als vrouwen. De krachtige Superdefense lijn van Clinique wordt door zowel testers als klanten herhaaldelijk beschreven als een klein allround talent uit de filterkroes of buis.
Alle producten van de serie hebben als doel de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar niet in de laatste plaats ook tegen de gevreesde vroegtijdige huidveroudering met behulp van de eigen drievoudige anti-stress formule van de kliniek. Rijke en bewezen actieve bestanddelen uit de zee zorgen ervoor dat het immuunsysteem van de huid wordt gestimuleerd en versterkt en dat de zichtbare tekenen van stress - lijntjes, rimpels, roodheid en irritaties - worden geëlimineerd. Daarnaast stimuleren de waardevolle ingrediënten de eigen elastine en collageenproductie van de huid, wat de teint stevigheid en frisheid geeft. Daarnaast is er, afhankelijk van het product, een geïntegreerde zonbeschermingsfactor die de huid specifiek beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Zo richt de Superdefense serie zich op klanten met een volwassen huid, of op al die 30-plussers die een jonge en stralende teint willen behouden.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Superdefense
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geweldig bij gevoelige huid
Ik met altijd heel voorzichtig zijn bij logverzorging. Mijn huid verdraagt lang niet alles. Maar deze oogcrime is echt helemaal geweldig.

Het design

De cosmetische serie Superdefense van het populaire bedrijf Clinique brengt huidbeschermende en vitaminerijke producten op de markt. Natuurlijk wil Clinique ook haar klanten esthetisch verwennen. Alle verpakkingen en potten uit de Clinique Superdefense serie doen hun naam eer aan en presenteren zich in een hoogwaardig design. Lichtgroene tinten ontmoeten sterk zilver.
Het effect van het matte glas komt overeen met de reflecterende glans van de zilveren deksels. Dit moderne design is niet alleen visueel overtuigend - de producten zijn allemaal ergonomisch gevormd en praktisch in gebruik. Met zijn uitstraling is de serie de perfecte boeg naar zijn waardevolle interieur. Hoogwaardige producten voldoen hier aan een elegant design.

Het assortiment

Cliniques Superdefense cosmetica serie is gewijd aan beschermende hydraterende verzorging voor alle huidtypen en belooft herstelgevende vitaminen en voldoende UVA / UVB-bescherming. Clinique Superdefense geeft de huid de nodige bescherming en houdt haar fris en levendig. De Superdefense cosmeticaproducten zijn gebaseerd op een intelligente verdedigingsstrategie die het bedrijf heeft ontwikkeld om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Clinique Superdefense biedt haar klanten twee verschillende vochtinbrengers met UVA- en UVB-bescherming, elk voor dag en nacht, evenals kleurcorrectieve dagverzorging.
De populaire Superdefense Daily Defense Moisturizer met SPF 20 is de vochtinbrengende crème voor overdag en voor alle huidtypen - van zeer droge tot gemengde huid. Het product is allergie getest en 100arfum-vrij. Deze lichtgewicht moisturiser met intelligente reparatie ingrediënten corrigeert snel en effectief de voor de hand liggende gevolgen van UV-straling en milieuvervuiling. Deze vochtinbrengende crème van Clinique Superdefense is de optie voor iedereen die zijn huid wil beschermen, zowel in de zomer als in de winter.
De bijbehorende nachtverzorging, de Superdefense Night Recovery Moisturizer, is ook geschikt voor alle huidtypen. De formule van de Night Recovery Moisturizer kan 's nachts een bijzonder intensief effect hebben. De antioxidanten, waarmee de formule van de verzorging wordt verrijkt, beschermen de huid optimaal en zorgen voor een betere celvernieuwing 's nachts. De vochtinbrengende formule versterkt de vochtbarrière van de huid en herstelt en versterkt deze. Superdefense Night Recovery Moisturizer is bijzonder hydraterend. De verzorging belooft de huid glad te maken en zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen. De verzorging is geschikt voor de zeer droge huid maar ook voor de normale huid of gemengde huid. Superdefense Night Recovery Moisturizer is de perfecte aanvulling op de Superdefense Daily Defense Moisturizer.
Superdefence CC Cream heeft ook een SPF van 30 en is de dagverzorging van Clinique Superdefense, die de kleur van de huid corrigeert door de lichte, multifunctionele tint van de formule. Het verzorgt de huid en beschermt dankzij de zonbeschermingsfactor 30 ook de huid tegen UV-stralen. De Superdefence CC Cream is gebaseerd op een nieuwe kleurcorrectietechnologie ontwikkeld door wetenschappers van Clinique. Hierdoor ziet de huid er jonger en frisser uit.