Geen resultaten resultaat: resultaten:

Diesel Spirit of the Brave

De geur +

Een moderne mannelijkheid die inspireert tot

In 2019 lanceert het wereldberoemde merk Diesel de mannengeurSpirit of the Brave . De "geest van de dapperen", zoals de naam wordt vertaald, werd gecreëerd door Carlos Benaïm en verrast door zijn fougéreachtige en frisse aanwezigheid. Fougére geuren zijn samengesteld uit de aroma's van bergamot, lavendel en geranium, wat resulteert in een zeer bijzondere geur aanwezigheid. Ondanks haar lichte lieflijkheid is ze mannelijk en tegelijkertijd aanwezig.

In Diesel Spirit of the Brave mengt de wereldberoemde parfumeur galbanum en bergamot voor de topnoot. De hartnoot combineert de houtachtige aroma's van dennenbalsem en cipres, die vakkundig hun harsachtige aroma's toevoegen. Naast Labdanum komt in de basis ook de lichtzoete Tonkaboon voor, die de Diesel Spirit of the Brave een elegante twist geeft.

Met Diesel Spirit of the Brave richt het label zich tot alle mannen die graag nonchalant en elegant zijn en toch een mannelijke aanwezigheid willen. Diesel Spirit of the Brave heeft een uitgesproken, maar zeer aangenaam mannelijk dorp, dat overtuigend en inspirerend is, maar zeker niet overweldigend, daarom is de geur bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Hij straalt een gezond mannelijk zelfvertrouwen uit dat overal goed tot zijn recht komt. Zo past diesel Spirit of the Brave bijna altijd en dat in bijna alle seizoenen.

Kopnoten
Bergamot
Galbanum
Hartnoten
Spar balsam
Cipres
Basisnoten
Tonkaboon
Labdanum

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-24%