Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Erbe Solingen

Erbe Solingen - Nagel-, Haar- und Bartpflege-Instrumente mit Tradition

1930 gründet Erich Becker sein Unternehmen in der für die Klingenproduktion bekannten Stadt Solingen. Die ersten Produkte sind Werkzeuge für die Maniküre. In den 1980ern kommen auch Rasierer ins Programm.
Erbe Solingen

Handarbeit für hohe Präzision

Scheren und Knipser werden bei Erbe Solingen nach wie vor von Hand geschliffen, um höchste Präzision und Beständigkeit zu garantieren.
Erbe Solingen

Das richtige Tool stets parat

Mit Erbe Solingen Sets für Maniküre hat man immer das richtige Werkzeug zur Hand. Die Etuis sind sind genauso elegant wie praktisch.
Erbe Solingen

Das Ausgangsmaterial: Stahl

Die Scheren, Knipser, Zangen und Pinzetten entwirft Erbe Solingen aus Stahl, der in verschiedenen Ausführungen veredelt wird. Für die Nagelfeilen nutzt man auch auf Saphir und Keramik.
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Erbe Solingen verkoopt al sinds 1930 hoogwaardige stalen artikelen voor scheren, manicure, pedicure en cosmetica. De accessoires worden niet alleen in Duitsland, maar ook internationaal met succes verkocht.

Meer info

Erbe Solingen producten goedkoop kopen

Meer info +

Erbe Solingen Producten: Beste kwaliteit sinds 1930

Het merk Erbe Solingen staat voor hoogwaardige staalproducten voor scheren, manicure en pedicure. Bovendien biedt Erbe Solingen producten aan zoals scharen en kappersscharen. Geselecteerde cosmetische producten vervolledigen het gamma. Het kwaliteitsmerk "Made in Solingen" geniet niet alleen in Duitsland, maar ook internationaal een goede reputatie. De fabrikant garandeert de beste kwaliteit voor nagelverzorging, voetverzorging en cosmetische instrumenten, alsook voor scheerapparaten. Wie Erbe Solingen producten koopt, kiest voor artikelen met een lange houdbaarheid, vervaardigd met de modernste automatiseringstechnologie en robotondersteuning. De "Solinger meesterhand" moet letterlijk worden opgevat in de productie, want alleen met de juiste vakkennis en vaardigheid kunnen meesterlijke Erbe Solingen producten slagen.

Een blik op de geschiedenis van Erbe Solingen producten

Het is bijna 100 jaar geleden dat Erich Becker zijn bedrijf oprichtte. In 1930 gebruikte hij de eerste twee letters van zijn voor- en achternaam voor de bedrijfsnaam Erbe Solingen. In de begindagen specialiseerde Erich Becker zich in manicureproducten. In de jaren dertig begint de hausse in lichaamsverzorging en Becker breidt het assortiment snel uit. De stad Solingen is zeer bekend voor de productie en verwerking van staal. De messen van Solingen worden internationaal beschouwd als snijgereedschap van de hoogste kwaliteit. Erich Becker stelt dezelfde hoge eisen aan de fabricage van Erbe Solingen producten.

In 1968 nam Siegfried Becker het bedrijf van zijn vader over. De ontwikkeling gaat verder: de saffieren nagelvijl wordt het absolute merkartikel. Sindsdien zijn nagelvijlen met een saffieren coating de norm geworden voor manicure- en pedicure-instrumenten. In de loop der jaren hebben vele andere accessoires het productassortiment aangevuld. In de jaren tachtig zijn daar onder meer scheeraccessoires en scheerverzorgingsproducten aan toegevoegd.

Michael Becker treedt in 2006 in de voetsporen van zijn vader en grootvader. De hoge normen inzake kwaliteit en precisiewerk worden gehandhaafd. De bedrijfsleider van vandaag besteedt nog meer aandacht aan duurzaamheid dan zijn voorouders. Het behoud van natuurlijke hulpbronnen is even belangrijk als milieuvriendelijke productieprocessen bij de vervaardiging van de Erbe Solingen producten. De jarenlange ervaring en de brede know-how in de productie van staalwaren met precisienormen dragen bij tot het wereldwijde succes van het merk. Productie met zorg en passie wordt weerspiegeld in elk product van Becker Solingen.

Of het nu gaat om een lederen manicure etui met hoogwaardige inhoud, scheermesjes of kappersscharen, Erbe Solingen producten zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen en in uitstekende kwaliteit. Natuurlijk kunt u Erbe Solingen producten online kopen, bijvoorbeeld in onze winkel.

The Barber Lounge in Hamburg's Alsterhaus

Wie de producten van Erbe Solingen rechtstreeks wil ervaren, heeft daartoe de gelegenheid bij de Hamburgse luxekapper. In de scheerruimte in het Hamburgse Alsterhaus demonstreren de baard- en haarkunstenaars van ERIC:BARBIER/Anthony Stölting hoe je een perfecte scheerbeurt en baardverzorging bereikt. De samenwerking met Erbe Solingen verloopt al geruime tijd succesvol. De professionals bewijzen dat kappers of kapsters de uitstekende Erbe Solingen producten kopen en kunnen vertrouwen op de uitstekende kwaliteit. Ook degenen die werkzaam zijn in de voetverzorging kunnen tegen een redelijke prijs Erbe Solingen producten kopen en deze in hun eigen instituut voor podotherapie gebruiken.

Erbe Solingen Producten online bestellen

In onze online shop Erbe Solingen vinden geïnteresseerde klanten een ruime keuze aan schoonheidsinstrumenten van hoge kwaliteit. Het assortiment is net zo aantrekkelijk voor professionals in de kappers-, manicure- en pedicuresector als voor particulieren. Het is ook de moeite waard om op onze website rond te kijken voor de verzorgingsproducten voor mannen in de bewezen Erbe Solingen kwaliteit!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten