Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bloemig, fruitig, jong en glamoureus: zo kan vooral Escada worden beschreven. Het vrouwenparfum van Jean-Michel Duriez is vol levensvreugde.

De samenstelling schiet goed op met relatief weinig ingrediënten: Ambrettezaden, peer, waternoten, roos, ylang-ylang en muskus zijn genoeg om een geur te creëren voor gelukkige, zorgeloze uren.

Escada Especially Escada kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Escada in het bijzonder Escada - fruitig, meisjesachtig glamour

De fruitige Escada Especially Escada straalt pure levensvreugde en energie uit en infecteert de drager zonder mitsen en maren. Wie houdt van een meisjesachtig, charmant tintje, zal dol zijn op Escada Especially Escada. Gecombineerd met een vrouwelijke elegantie spreekt het vooral jonge, energieke vrouwen aan met veel charme en levensvreugde.

De klassieker Escada Especially Escada opent in de topnoot met de positieve, fruitige energie van peer en amber. Het hart van het parfum bestaat uit sensuele rozen en warme ylang-ylang klanken, die een licht frisse tederheid oproepen en de fruitige topnoot onderstrepen. In de basisnoot zorgen muskus en warm hout voor een zoete noot die een eerbetoon is aan vrouwelijkheid.

De populaire serie bevat ook twee andere variaties: De krachtigere Escada Elixir Intense en de tedere Escada Especially Escada Delicate Notes. De Elixir Intense boeit met spannende, mysterieuze roze akkoorden van de oosterse klimroos en roze roos. Zoete vanille onderstreept de vrouwelijkheid van de drager, terwijl muskus de basis vormt en daarmee de klassieke variant van de serie weer oppakt. De Delicate Notes zien er nog lichter en meisjesachtigder uit dan de klassieke parfum, omdat de rozen verfijnder zijn samengesteld en ylang-ylang zorgt voor een jeugdige frisheid.

Kopnoten:
ambrette
Peer
Hartnoten:
Ylang Ylang
Roos
aquatische geuren
Basisnoten:
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Escada Especially Escada met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Carld1987
Klasse geur

Ik vind de mix tussen bloemig en fruitig van deze geur echt geniaal. Misschien niet een van de duurste en meest exclusieve merken, maar daarom zeker niet minder als de superdunne merken!

Commentaar van Clest1979
Escada Especially Escada Delicate Notes

Iedere keer als ik deze geur draag word ik door mensen aangesproken met de vraag welke geur ik op heb. Ik vertel dan altijd iets anders omdat ik niet wil dat iedereen hem gaat dragen, haha.

Commentaar van Hisfat
Escada

Lekkere geur, gemakkelijk te dragen. Houdt lang en als omdat ik een Escada-fan ben, wilde ik het product graag testen. Ik ben zeer tevreden en beveel het parfum graag verder aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-68%1