Geen resultaten resultaat: resultaten:

Guilty by Gucci is een buitengewoon sensuele en verleidelijke geur, betoverend met oosterse en bloemige geuren. De extravagante parfumcompositie van Gucci Guilty geeft zijn drager een onbeschrijflijk sensueel, glamoureus en buitengewoon charisma.

De avontuurlijke vrouw die haar vrouwelijkheid graag accentueert met een extra geur, is aan hem gericht.

Gucci Guilty kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Gucci Guilty, de oriëntaalse bloemengeur voor vrouwen

De vrouwengeur Gucci Guilty uit 2010 is een verleidelijke en sensuele vrouwengeur met een onvergelijkbaar glamoureus en extravagant karakter. De oosterse bloemige eau de toilette kenmerkt zich door een bijzonder verfijnde en buitengewone geursamenstelling, die in belangrijke mate bijdraagt aan het sensuele vrouwelijke karakter van de parfum.

Gucci Guilty opent met een topnoot van fruitige essences van mandarijnen en zoete perziken. In het hart ontvouwt Guilty zijn bloemige en licht kruidige geur, die wordt geproduceerd door geraniums en lila voorjaar. De basisnoten van amber, patchoeli en rode peper vervolledigen Guilty in de rug, waardoor het eau de toilette een bijzonder warm en gepassioneerd facet krijgt.

De heerlijke geur van Gucci Guilty en het glamoureuze ontwerp van de fles maken de Eau de Toilette tot een van de belangrijkste recente releases van het bedrijf. De avontuurlijke vrouw, die haar vrouwelijkheid graag met een extra parfum benadrukt, wordt met hem aangesproken.

Kopnoten:
Mandarijn
Perzik
Hartnoten:
Geranium
Sering
Basisnoten:
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Guilty met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Negards1970 van 07. augustus 2014
Geweldige zomergeur!

Wie van oosterse geuren houdt zal ook van Gucci Guilty houden! De geur is verleidelijk, niet te opdringerig. Sexy en licht. Voor vrouwen die graag elegant en trendy zijn!

Commentaar Antelect91 van 03. juli 2014
Geweldige geur

Gucci Guilty heeft een heerlijke oriëntaalse geur, beetje bloemig ook. De geur is niet te zwaar. Ik vind het een heel fijne, stijlvolle en elegante geur. Mijn lievelingsparfum blijft echter Angel van Thierry Mugler.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-41%1