Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-46%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Karl New York Mercer Street

De geur +

Elegante lichtheid die gewoon altijd past

In 2020 wordt het wereldberoemde label Lagerfeld Karl New York Mercer Street gelanceerd. De geur van de Eau de Toilette Spray, samengesteld voor mannen, is fris en citrusachtig. Zomers licht, heerlijk ontspannen en ongelooflijk draagbaar, Lagerfeld Karl New York Mercer Street past bij elke gelegenheid op alle warme en warme dagen.

Aliénor Massenet creëert een topnoot van kalk, witte peper en basilicum. Waterjasmijn, rozengeranium en rabarber verschijnen in het hart. Lagerfeld Karl New York Mercer Street wordt afgerond met een basis van muskus, vetiver en wit hout.

Het resultaat is een kristalheldere geur die niet alleen mannen lekker vinden. Want door een volledig gebrek aan zoete aroma's houden veel dames ook van de frisse geur. Het is elegant en draagt bij aan een goed verzorgd gevoel, zelfs op warme dagen. De houdbaarheid is goed voor een eau de toilette spray en het kuilvoer scoort met een discrete uitstraling. Zo wordt Lagerfeld Karl New York Mercer Street met een glimlach waargenomen als men langskomt. De Eau de Toilette Spray treedt gemakkelijk in de voetsporen van andere geuren die tijdens het leven van de Grand Master werden gelanceerd Lagerfeld. Stijlvol en een echte allrounder, Lagerfeld Karl New York Mercer Street is een must voor de zomer in de stad.

Kopnoten:
Limoen
witte peper
Basilicum
Hartnoten:
Rabarber
waterjasmijn
roosgeranium
Basisnoten:
without
Vetiver
muskus
Parfumeur:
Aliénor Massenet, Symrise
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten