Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

Het concept achter Lalique Voyage de Parfumeur is een reis van parfumeurs over de hele wereld en hoe ze de meest uiteenlopende smaken waarnemen en verwerken. De meest unieke aspecten uit de reukwerelden worden verzameld in de geparfumeerde kaarsen en kunnen zo in eigen ruimtes worden verdeeld.
De kaarsen worden uitsluitend geproduceerd met de rijkste oliën en gecombineerd met fijne nuances. Aroma's zoals amber en patchoeli worden ook gebruikt om geuren zoals Italië, India of Mexico te ontwikkelen, die herinneringen en nieuwe ervaringen kunnen oproepen. Zo is elke geparfumeerde kaars als een excursie in het land van de geuren: poëtisch anders.
De fles Lalique Voyage de Parfumeur kaarsen presenteert zich eenvoudig, modieus en met een speciaal tintje. Het is rond, zwart en de kaars zelf is gemaakt van witte was, wat het minimalisme in stand houdt. Op deze manier is het aangenaam in de kamer, niet storend en kan fascineren met zijn zuivere geur.
Lalique is een van de meest exclusieve fabrikanten van geurkaarsen en parfums en kon zonder veel reclame de nieuwe collectie geurkaarsen op de markt brengen. Het werd geïntroduceerd op zijn eigen site en verschillende tijdschriften door een wereldkaart in het zwart. De bestemmingen van de geurkaarsen zelf zijn gemarkeerd op de kaart, zodat de geur liefhebber kan genieten van de dag.
Achter de naam Lalique staat een man die zijn passie vooral op drie aspecten heeft gericht: vrouwen, flora en fauna. René Lalique richtte het bedrijf op in 1921 en richtte zich op als parfumeur die exclusieve oliën gebruikte voor zijn creaties. Tegenwoordig is de parfumeur nog steeds bekend om de kunst achter de geuren, maar ook om de meest uiteenlopende collecties bestaande uit kaarsen, glas en kunst diversiteit. Het bedrijf staat voor extravagantie, want elk stuk is uniek en dus iets bijzonders voor de esthetische zin van de klant. Marie-Claude Lalique is nu verantwoordelijk voor de collecties.