Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
L'Occitane

L'Occitane staat voor hoogwaardige cosmetica met de beste actieve ingrediënten die aan de hoogste normen voldoen. Toen Olivier Baussan het bedrijf in zijn eentje begon, was het wereldwijde succes nog niet te voorzien.<br><br>Geïnspireerd door de geuren en stemmingen van de Provence, zijn de producten van L'Occitane altijd een puur genot. De karitéboter die in de cosmetica wordt gebruikt, helpt ook.

Meer info

L'Occitane producten goedkoop kopen

Meer info +

Natuurlijkheid en verdraagzaamheid worden in hoofdletters geschreven

L'Occitane producten combineren hoogwaardige cosmetica, sensuele geuren geïnspireerd door een zeer bijzondere manier van leven. Ze zijn ontworpen op basis van aromatherapie en fytotherapie. Iedereen die gebruik maakt van L'Occitane producten zal altijd genieten van bijzondere en unieke momenten van welzijn en plezier.

L'Occitane volgt de strengste recepten om haar klanten de beste kwaliteit te bieden. Dit zorgt ook voor een perfecte effectiviteit en ongecompliceerd gebruiksplezier. Respect voor mens en milieu wordt ook in stand gehouden. Het bedrijf geeft de voorkeur aan traceerbare en natuurlijke ingrediënten. Er worden meer dan 300 plantaardige ingrediënten gebruikt, waarvan een kwart afkomstig is van biologische teelt. Deze worden strikt geselecteerd op basis van hun vermogen om te voldoen aan de behoeften van de huid voor een aantrekkelijk uiterlijk. Vervolgens worden ze in ideale concentraties aan de recepten toegevoegd.

Het bedrijf geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten en gebruikt geen minerale oliën, omdat deze minder huidvriendelijk zijn. Om de producten van L'Occitane perfect en veilig te maken, worden synthetische moleculen gebruikt waar er geen natuurlijke alternatieven zijn. Als u L'Occitane producten voor een goede prijs wilt bestellen, moet u kiezen voor kwaliteit.

Van distilleerder van etherische oliën tot cosmeticabedrijf

De oprichter Olivier Baussan bezat op 23-jarige leeftijd een gebruikte distilleerder, een bestelwagen en een brede kennis van planten. Hij distilleerde rozemarijnolie en bood zijn producten aan op de Franse markt. Dit was het startschot voor de bekende L'Occitane producten.

In 1976 kocht hij een zeepfabriek en herleefde hij de traditionele kunst van het maken van zeep. Een jaar later oogstte het bedrijf voor het eerst lavendel en daarmee de geur waarvoor de Provence wereldberoemd is.

In 1980 vervolgde de oprichter zijn zoektocht naar innovatieve actieve ingrediënten. In die tijd hoorde hij over vrouwen uit Burkina Faso die Karité maakten. Daarna bestelde hij een grote hoeveelheid en keerde terug naar de Provence.

In 1981 richtte hij zijn eerste fabriek op in Voix. Hij opende er ook een boetiek. In 1990 werd het bedrijf een geurhandelaar en kocht een woonboot om de geuren van de Provence in de tuinen te verspreiden. Twee jaar later opende Baussan een winkel in Parijs aan de Rue Vavin. In 1996 werden winkels geopend in Hong Kong en New York, terwijl Braille sinds 1997 op de producten wordt gebruikt. In 1999 kwam de Verveine collectie uit.

Het eerste hulpproject voor ORBIS, een hulporganisatie die werkt tegen vermijdbare blindheid, is in 2001 van start gegaan. Het goedkoop kopen van L'Occitane producten ondersteunt ook het milieu. In hetzelfde jaar opende L'Occitane een winkel in Sao Paulo. Een jaar later werd de gezichtsverzorgingslijn van Immortelle gepresenteerd.

In 2006 werd de L'Occitane Foundation opgericht om de economische emancipatie van vrouwen en hulp aan slechtzienden op lange termijn te ondersteunen. Het bedrijf heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en introduceerde eco-vullingen om zijn klanten in staat te stellen zelf bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Na diverse tests ontvangt Immortelle Creme Divine in 2011 de Best Miracle Cream Award van de Anti-Aging Beauty Bible. Als u online producten van L'Occitane wilt bestellen, ontvangt u natuurlijke geuren en meer.

L'Occitane brak nieuw terrein met Karité

Tot de meest populaire L'Occitane producten behoren de klassieke unisex geuren zoals Thé Vert - Eau de Toilette. Het voelt als een mooie zomerdag en verwent de zintuigen met citrusvruchten en groene thee. De topnoot is samengesteld uit de essences van bittere sinaasappels en sinaasappels, het hart combineert groene thee extract, nootmuskaat essentie en mate thee absoluut. De warme basis bestaat uit benzoëhars, wit hout en muskus.

De Karité-producten van de fabrikant zijn ook erg populair, bijvoorbeeld de gezichtsvloeistof, die een lichte textuur heeft en een duurzame bescherming biedt voor de gevoelige of gestresste huid die niet meer uitdroogt. Bovendien wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, zodat deze beter bestand is tegen stress. Bovendien wordt de huid beschermd tegen milieu-invloeden en worden de natuurlijke afweermechanismen versterkt. De vloeistof bevat vijf procent sheaboter en een effectief complex van plantenextracten met calendula en nootmuskaatroos. Zo wordt de huid betrouwbaar beschermd tegen negatieve invloeden.

Ook de lavendelproducten van de fabrikant zijn erg populair. De lichaamsmelk combineert ontspannende eigenschappen en zorgt in combinatie met sheaboter voor een langdurige verzorging van de huid, die zacht en soepel blijft en zacht ruikt.

L'Occitane producten - voordelen in een oogopslag:

- gemaakt van natuurlijke ingrediënten

- duurzame zorg

- beschermt de huid tegen verschillende gevaren

- sensueel geurende parfums

Andere populaire L'Occitane producten

De serie Verveine behoort tot de klassiekers van de fabrikant. De verfrissende bodyspray is ideaal voor warme zomerdagen en koelt het lichaam af met de natuurlijke citrusgeur van de verbena van de Provence. Grapefruit en citroen uit Italië doen mee en ronden de spray af. Het kleine handige flesje past in elke handtas.

De producten van Terre de Lumière verwennen de huid met waardevolle ingrediënten. De zachte douchegel geeft de huid sensualiteit en frisheid door de gevarieerde geurnoten. Het bevat ook lavendelhoning, die de huid effectief reinigt met een zachte, smeltende en lichte formule en een goed gevoel achterlaat. Bovendien geeft de delicate douchegel de huid geurende accenten. Als u op zoek bent naar dit natuurlijke gevoel van versheid, kunt u de producten van L'Occitane online kopen.

Andere voordelen van L'Occitane producten:

- ideaal voor warme zomerdagen

- verfrissen met natuurlijke citrusgeur

- verwennen de huid

- laat een delicate geur achter

Hoogwaardige verpakkingen verleidelijk om te kopen

De flessen van de verschillende L'Occitane producten variëren afhankelijk van het type artikel. Geuren worden aangeboden in transparante flacons die de glinsterende kleur van het parfum weergeven. De vorm van de flacons is meestal rechthoekig. De kamergeuren van de fabrikant zijn ook deels te vinden in parfumachtige flacons of in stijlvolle potten met deksels. Deze zijn echter ook verkrijgbaar in geurzakjes. De verschillende kamergeuren zijn even gevarieerd en van hoge kwaliteit als de verzorgingsproducten van L'Occitane.

De fabrikant biedt ook diffusorsets aan die hun aangename geur over een lange periode van tijd door het huis of appartement uitzenden. Het kopen van L'Occitane producten is een goed idee voor iedereen die duurzame zorg in elke zin van het woord wil.

U kunt ook L'Occitane "bezoeken".

Met zijn kuuroorden biedt de fabrikant een voortzetting van zijn merk. De natuurlijke ingrediënten, waarvan de doeltreffendheid bewezen is, worden gecombineerd met traditionele massages om een diep gevoel van welzijn te garanderen. Zodra de gebruiker zijn ogen sluit, begint hij aan zijn denkbeeldige reis naar de Provence. De kuuroorden van L'Occitane zijn geïnspireerd op het unieke landschap van de Camargue met zijn duinen en water. Ze bieden echte oases van rust waar de gebruiker diep kan ademen, ontspannen en regenereren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-88%1