Geen resultaten resultaat: resultaten:

Michael Kors Sexy Blossom

De geur +

Een bloemrijke vrouwelijke en bloemrijke geur

De geur Michael Kors Sexy Blossom is bloemig, zoet en vrouwelijk. Het dateert uit 2016 en begint met een bloemige en fruitige topnoot van edele roos, zoete lychee en dove bladeren. Het hart bestaat uit delicate lelietjes van de vallei, fijne pioenroos, zachte fresia en roze orchideeën. Tot slot gaat het over in het houtachtige en sensuele hart van geurende ambrox, intense muskus en elegant sandelhout. Het geeft een bekronende afwerking en een langdurige en onvergetelijke basis.

Michael Kors Sexy Blossom is een moderne en eigentijdse geur die past bij een drager die sierlijk en sympathiek door haar leven loopt. Het is geschikt voor zowel de dag, wanneer het discreet wordt aangebracht, als voor de avond. Dan kan het iets intenser zijn.

Michael Kors Sexy Blossom versterkt de prachtige uitstraling van de drager en omringt haar de hele dag door als een betrouwbare metgezel. De kostbare ingrediënten die voor hem zijn geselecteerd zijn perfect op elkaar afgestemd en wikkelt de huid van de drager Michael Kors Sexy Blossom als een onzichtbare sluier. Michael Kors Sexy Blossom is een geur die de zintuigen raakt en nooit loslaat. Hij graaft zich diep in de herinnering van zijn drager en ontvoert haar in een tuin vol vruchten en bloemen.

Kopnoten:
Litchi
Roos
taubedeckte vellen
Hartnoten:
Pinksterroos
Lelietje-van-dalen
Freesia
Roze orchidee
Basisnoten:
Ambrox
muskus
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1