Geen resultaten resultaat: resultaten:

Montblanc Explorer

De geur +

Een olfactorische reis rond de wereld

Sinds 2019 is er de geur- en verzorgingsreeksMontblanc Explorer . De serie bestaat uit een eau de toilette, een aftershave balsem, een douchegel en een bijpassende deodorantstick. Alles heeft een frisse geur gecreëerd door Jordi Fernández, Olivier Pescheux en Antoine Maisondieu.

De drie meesterlijke parfumeurs creëren een topnoot van salie, roze peper en Italiaanse bergamot. In het hart verschijnt een fijn maar helder leer samen met de Haïtiaanse vetiver. De drie parfumeurs vormen de basis door het mengen van patchoeli uit Indonesië, cacao, ambroxaan en Akigalahout(R).

Montblanc Explorer is geïnspireerd door een reis om de wereld, waarbij elk continent iets toevoegt om een prachtige compositie te creëren en dit is absoluut succesvol. De fijne mannelijke geur is een echte allrounder, omdat het niet alleen een goede houdbaarheid en sillage heeft. Zijn duidelijk waarneembare aanwezigheid raadt hem ook na sluitingstijd aan voor het dagelijks leven, net als voor de avond. Montblanc Explorer is echter niet beklemmend, maar straalt een rustige luxe uit, die ook heel goed in de mainstream past. Tegelijkertijd is de Montblanc Explorer mannengeur een prachtig bewijs dat Montblanc niet alleen schrijfinstrumenten, maar ook geuren worden beheerst.

Kopnoten
Italiaanse bergamot
Salie
Roze Peper
Hartnoten
leder
Haïtiaanse vetiver
Basisnoten
Indonesisch-patchouli
Cacao
Ambroxan
Akigalawood®

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
10 57
toepassen
vandaag tot-42%