Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir

uitverkocht producten +

De geur +

Uitdrukking van stijl en vrouwelijkheid: Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir

Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir werd gelanceerd in 2016. De kruidige en bloemige geur is gericht op dames. De duurzaamheid en sillage van Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir zijn bovengemiddeld. In de topnoot verschijnt hete gember met fruitige sinaasappels en zoete jasmijn. De hartnoot brengt viooltjes en osmanthus in harmonie met edele rozen. De basis daarentegen presenteert zachte, romige en aromatische tonen van oud, muskus en amber.

Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir is een sensueel, vrouwelijk en elegant parfum dat niet alleen 's avonds kan worden gedragen. Ook overdag kan het fijne parfum met de duidelijke aanwezigheid zeer goed in de vrije tijd gedragen worden. Daarnaast past de geur van Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir ook in elk seizoen. Het label heeft bewezen dat sensuele en expressieve geuren ook een allrounder kwaliteit kunnen hebben. Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir is modern, tijdloos elegant, vrouwelijk en sensueel, maar niet erotisch, en past zowel in de zomer als in de winter. Het begeleidt zijn drager gedurende vele uren bij evenzoveel gelegenheden. De drager ervan Oscar De La Renta Oscar Velvet Noir benadrukt ook haar persoonlijke stijl.

Kopnoten:
Gember
Sinaasappel
Jasmijn
Hartnoten:
Roos
Viooltje
Osmanthus
Basisnoten:
Amber
muskus
Oud
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.