Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Meliora

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Meliora: De genialiteit van eenvoud

Een goed parfum is meer dan een complexe geurpiramide. Parfums de Marly Meliora bewijst dat: Acht geselecteerde grondstoffen vormen samen een van de populairste damesgeuren van het huis Marly. Framboos en zwarte bes zorgen voor de fruitige, wrange opening van Meliora. In de hartnoot voegen roos, ylang-ylang en lelie een zoet-bloemig boeket toe dat in de basis samenkomt met romig-zoete vanille. Hout en muskus creëren een donker-fris contrast en verfijnen het samenspel van fruitig-bloemige zoetheid en wrange noten. Parfums de Marly Meliora onderscheidt zich door zijn natuurlijkheid en geeft frisheid, zoetheid en bruis met een goede maar niet opdringerige sillage en levensduur. Zodra de eerste zonnestralen de horizon veroveren, is het tijd voor Meliora. Een aangename geur die elke dag de harten verovert.

Om een parfum onvergetelijk te maken, heb je een onmiskenbare geur en een flacon met herkenningswaarde nodig. Parfums de Marly vult zijn damesgeuren in een flacon die eruitziet als de lijst van een 18e-eeuws olieverfschilderij: de glazen body, die in het midden smaller is dan aan de boven- en onderkant, lijkt op de slanke taille van een vrouw. Het transparante melkglas laat de gouden vloeistof doorschemeren. Aan de voorkant siert een sierrand de flacon, die aan de hals van de fles is vastgemaakt met een wit koord met gouden ornamenten. De bolvormige beschermdop is de blikvanger: voor de Parfums de Marly Meliora is hij uitgevoerd in stralend goud; het iconische logo van het label met de rijzende paarden siert hem in reliëf. De fles is een eerbetoon aan de eeuw die de inspiratie vormt voor Parfums de Marly.

Parfums de Marly schakelt de meest succesvolle parfumeurs van onze tijd in voor hun composities. Dit zijn onder andere Quentin Bisch, Fabrice Pellegrin en Natalie Lorson. Lorson werd geboren in Grasse, waar ze al op jonge leeftijd werd omringd door de geurige grondstoffen van parfum. In de jaren tachtig verovert ze de door mannen gedomineerde parfumwereld. Ze studeert aan de Roure School of Perfumery om haar droom waar te maken. Vandaag de dag is ze een van de meest gevraagde creatieve neuzen. Haar specialiteit is het creëren van eenvoudige geurpiramides die een wow-effect hebben. Lorsons favoriete geurnoten zijn roos en vanille, die ze allebei gebruikt in Parfums de Marly Meliora. Naast Meliora zijn haar populairste geuren Lalique Encre Noir, Givenchy Gentlemen en Black Opium van Yves Saint Laurent.

Parfums de Marly hecht veel belang aan een aantrekkelijke presentatie op Instagram. Een harmonieus kleurenconcept maakt van de feed van de parfumerie een fotocollage van topklasse. Voor Parfums de Marly Meliora wordt de gouden tint van het parfum opgepikt en in scène gezet in de posts: Het damesparfum leunt op een gouden, sierlijke kroonluchter. Op een derde foto troont Meliora naast Layton, het grootste succes van de mannenparfums van Parfums de Marly. De twee parfums staan op zuilen van wit stucwerk, een parel glinstert ernaast. De foto's weerspiegelen de modern-romantische inslag van het edele parfum, dat betovert met zijn fruitige boeket.

Kopnoten:
Frambozen
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Roos
Ylang Ylang
Lelie
Basisnoten:
hout
vanille
muskus
Parfümeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2012
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten