Geen resultaten resultaat: resultaten:

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

De geur +

Een eerbetoon aan de liefde voor het leven

Mode-ontwerper en icoon Salvatore Ferragamo wilde niet veranderen of de vrouw als zodanig te tonen haar individuele schoonheid transformeren. Hij geloofde niet dat je ze kunstmatig moest maken. Voor hem was elke vrouw op haar eigen manier mooi. Hij wilde deze schoonheid naar boven brengen door te kietelen en persoonlijkheid en natuurlijkheid te benadrukken. Hij wilde dat een vrouw zich net zo verleidelijk en uniek zou voelen als in zijn ogen.

Hoe ziet die vrouw Ferragamo haar? Ze is spontaan, leuk en altijd op zoek naar iets nieuws en onbekend te ontdekken. Ze is ook vol passie, vrouwelijkheid, spontaniteit en durf. Kortom, ze is vol liefde voor het leven.

Marie Salamagne liet zich inspireren door deze levensvreugde en creëerde als eerbetoon de vrouwengeur Amo Ferragamo. "Amo", wat betekent "Ik hou van" en loopt door de hele nuance. Hier vormen fruitige noten van campari, zwarte bes en kruidige rozemarijn een meeslepend begin. Het hart van het parfum Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo presenteert zich aan een fruitige bloemenkant, waarbij delicate jasmijnaroma's worden gecombineerd met parant- en rabarberaccenten. In de zachte en warme basis, noten van vanille, taart aroma's van amber en sandelhout.

Kopnoten:
Campari
Zware Aalbessen
Roosmarijn
Hartnoten:
Jasmijn
Stuurman
Rabarber
Basisnoten:
vanille
Amber
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-53%1