Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

De gemakkelijkste weg naar perfectie: Shiseido MicroLiner Ink

De Shiseido MicroLiner Ink cosmeticaserie brengt eindelijk absolute perfectie in de eyelinersector. Het feit dat Shiseido zijn concept wordt beschreven als waterdicht, slaat de spijker op zijn hoofd. Want hier vindt u niet alleen een formule die verzadigd is met indringende pigmenten die een even doordringende werking hebben. Oogheelkundigen die zichzelf de Aziatische kalligrafietraditie hebben beloofd, komen hier ook samen. Nu zijn zelfs de fijnste lijnen prachtig gemakkelijk te realiseren. Onaangename onregelmatigheden in de beroerte zijn daarom niet langer een probleem. De microdunne stift kan zelfs gebruikt worden om de kleine gaten tussen de wimpers op te vullen. Dit gebeurt met een opmerkelijke precisie, die voor bijzonder nauwkeurige resultaten zal zorgen. Daarom zijn de lijnen altijd foutloos, kleine openingen worden door deze formule vrijwel uitgesloten.
Voor deze perfectie is Shiseido opnieuw rekening gehouden met de Aziatische traditie, waarbij een pen is gecreëerd die in alle opzichten functioneert als een exclusief kalligrafie-instrument. Op deze manier worden lijnen en krommingen een prachtige lichtheid die even licht en perfect is als de kleur die het geeft. De vederlichte pennen profiteren van de thermo-zintuiglijke technologie. Dit betekent dat de kleur een transformatie ondergaat bij het eerste contact met de huid. De kleur verandert van een vaste stof in een vloeistof. Het resultaat is een flexibele en waterbestendige folie die tot 24 uur meegaat. Bovendien smeren de mooie kleuren niet gemakkelijk uit. Duurzaamheid is dus een belofte die zeker wordt nagekomen. De rijke en matte kleur kan zich daardoor volledig ontplooien en lang mooi blijven. Ook hiervoor zijn zeer speciale pigmenten geselecteerd. Ze zijn aan het oppervlak gecoat en hebben daardoor een ongelooflijk intensieve werking. Dit maakt de Shiseido MicroLiner Ink serie de beste bondgenoot op weg naar de perfecte eyeliner. Tot slot is het instrument gecreëerd om de ogen het kader te geven dat ze echt verdienen.

Kalligrafie stijlen de absolute look

Het ontwerp van de Shiseido MicroLiner Ink serie doet ook denken aan de traditie waarmee het verbonden is. Daarom wordt hier een slanke en smalle pen gepresenteerd, die heel goed in de hand ligt. De kleur wordt op dezelfde manier toegepast als bij een hoogwaardig schrijfgereedschap. Daarom wordt de controle in elke millimeter van de lijn gehandhaafd. De eyeliner is voorzien van een zeer dun lood, zodat de lijn ook zeer fijn kan worden ontworpen. Toch is het breed genoeg om zelfs een dramatische ooglidstreek moeiteloos tot een realiteit te maken. Het kleurrijke ontwerp van deze pen is elegant en ingetogen. Het klassieke zwart is geen reductie, maar een indicatie van de hoge kwaliteit van de eyeliner. Comfort is ook een absoluut uitgangspunt. Dit geldt zelfs tot in de kleinste details. De kleur van de eyeliner wordt weergegeven in een klein verband aan het einde van het potlood. Deze kleurcodering betekent dat de betreffende kleur direct bij de hand is.

Voor de mooiste momenten

De Shiseido MicroLiner Ink cosmetische serie laat niets te wensen over. Dit begint met de uiterst innovatieve formule en eindigt niet met de kalligrafische precisie van de pennen. Want er zijn nog steeds de kleuren die deze serie sterk karakteriseren. De focus ligt op zowel de klassiekers als de trendkleuren.
De kleur begint met 01 Zwart, een geweldig zwart, dat enorm diep en dramatisch in zijn werking is. Het Shiseido hoeft niet terug te vallen op de intensiteit van de kleur, want door de perfectie van de eyeliner kan deze klassieke kleur zich nu volledig ontvouwen tot zijn fascinatie. Ook de andere nuances van de serie profiteren van deze zorg. De kleur 02 Brown is dus niet alleen discreet en onopvallend. In plaats daarvan laat het zien dat warmte en kracht kunnen worden gecombineerd. De kleur is intens, maar niet te dramatisch. Omdat zelfs de fijnste lijnen nu vanzelfsprekend zijn, is de 02 Brown 02 Brown ook een goede keuze voor de dag make-up. Maar de Shiseido MicroLiner Ink serie verlaat nu al het klassieke assortiment en gaat over op trendy kleuren.
Maar ook hier moet rekening worden gehouden met innovaties. De variant 03 Pruim is dus geen rood-zware kleur. In plaats daarvan verbergt de charmante pruim zich in een mengeling van donkere en elegante kleuren. Met deze prachtige kleur krijgt de look veel stijl. Gelukkig zorgt het ontwerp van de eyeliner ervoor dat onconventionele kleuren eindelijk hun klasse kunnen tonen. Dit geldt ook voor 04 Navy, wat in alle opzichten overtuigend is. Het heeft ook een onvergelijkbaar Shiseido tintje gekregen. Daarom lijkt het blauw niet overdreven, want het heeft een prachtige diepe charme die moeilijk te weerstaan is. Met deze kleur worden momenten heel bijzonder. Met 05 White is er nog steeds een kleine excentriek in de gelederen van deze exclusieve cosmetica. Wit is zeker geen klassieke kleur voor een eyeliner, maar de liefde voor kalligrafie maakt elke look perfect mooi.