Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

De gemakkelijkste weg naar perfectie: Shiseido MicroLiner Ink

De Shiseido cosmetische MicroLiner Ink lijn brengt eindelijk absolute perfectie in eyeliner producten. Dat Shiseido zijn concept waterdicht is, raakt de spijker op de kop. Want hier vindt u niet alleen een formule die verzadigd is met indringende pigmenten met een even indringende werking. Ook oogliefhebbers die zich de Aziatische traditie van de kalligrafie hebben beloofd, komen hier samen. Nu zijn zelfs de mooiste lijnen prachtig eenvoudig te realiseren. Onaangename onregelmatigheden in de beroerte zijn dus niet langer een probleem. Het microdunne lood van de pen kan zelfs gebruikt worden om de kleine openingen tussen de wimpers op te vullen. Dit gebeurt met een opmerkelijke precisie, wat voor bijzonder nauwkeurige resultaten zal zorgen. Daarom zijn de lijnen altijd vlekkeloos, kleine gaten worden door deze formule vrijwel uitgesloten. Voor deze perfectie is Shiseido opnieuw rekening gehouden met de Aziatische traditie en is er een pen gecreëerd die in alle opzichten functioneert als een exclusief kalligrafie-instrument. Op deze manier worden lijnen en rondingen een prachtige lichtheid die net zo licht en perfect is als de kleur die het geeft. De vederlichte pennen profiteren van de thermo-zintuiglijke technologie. Dit betekent dat de kleur bij het eerste contact met de huid een transformatie ondergaat. De kleur verandert van een vaste stof in een vloeistof. Het resultaat is een flexibele en waterbestendige folie die tot 24 uur meegaat. Bovendien zijn de mooie kleuren niet gemakkelijk uit te smeren. Duurzaamheid is dus een belofte die zeker wordt nagekomen. De rijke en matte kleur kan daardoor zijn volle schoonheid ontvouwen en lang behouden. Ook hiervoor zijn zeer speciale pigmenten geselecteerd. Ze zijn gecoat op het oppervlak en hebben daardoor een ongelofelijk intensief effect. Dit maakt de Shiseido MicroLiner Ink serie de beste bondgenoot op weg naar de perfecte eyeliner. Tot slot werd het instrument gecreëerd om de ogen het kader te geven dat ze echt verdienen.

Kalligrafie stijlen de absolute look

Het Shiseido ontwerp van de MicroLiner Ink serie doet ook denken aan de traditie waarmee de serie is verbonden. Daarom wordt hier een slanke en smalle pen gepresenteerd, die zeer goed in de hand past. De kleur wordt op dezelfde manier aangebracht als bij een hoogwaardig schrijfgereedschap. Daarom wordt de controle in elke millimeter van de lijn gehandhaafd. De eyeliner is voorzien van een zeer dun lood, zodat de lijn ook zeer fijn kan worden ontworpen. Toch is het breed genoeg om zelfs een dramatische ooglid beroerte moeiteloos tot een realiteit te maken. De kleurrijke vormgeving van deze pen is elegant ingetogen. Het klassieke zwart is geen reductie, maar een indicatie van de hoge kwaliteit van de eyeliner. Comfort is ook een absolute stelregel. Dit geldt zelfs voor de kleinste details. De kleur van de eyeliner wordt weergegeven in een klein verbandje aan het uiteinde van het potlood. Deze kleurcodering betekent dat de betreffende kleurnuance direct bij de hand is.

Voor de mooiste momenten

De Shiseido cosmeticalijn MicroLiner Ink laat niets te wensen over. Dit begint met de uiterst innovatieve formule en eindigt niet met de kalligrafische precisie van de pennen. Want er zijn nog steeds de kleuren die deze serie sterk karakteriseren. De focus ligt zowel op de klassiekers als op de trendkleuren. De kleurenserie begint met 01 Black, een groots zwart dat enorm diep en dramatisch in zijn effect is. De intensiteit van de kleur Shiseido hoeft niet beperkt te zijn, want door de perfectie van de eyeliner kan deze klassieke kleur zich nu volledig ontplooien. Ook de andere nuances van de serie profiteren van deze zorg. De kleur 02 Brown is dus niet alleen discreet en onopvallend. In plaats daarvan laat het zien dat warmte en kracht kunnen worden gecombineerd. De kleur is intens, maar niet te dramatisch. Omdat zelfs de fijnste lijnen nu vanzelfsprekend zijn, is de 02 Brown ook een goede keuze voor dagopmaak. Maar de Shiseido MicroLiner Ink serie verlaat nu al het klassieke assortiment en gaat over in trendy kleuren. Er moet echter ook rekening worden gehouden met innovaties. De variant 03 Plum is dus geen rood-zware kleur. In plaats daarvan verbergt de charmante pruim zich in een mengeling van donkere en elegante kleuren. Met deze prachtige kleur krijgt de look veel stijl. Gelukkig zorgt het ontwerp van de eyeliner ervoor dat onconventionele kleuren eindelijk hun klasse kunnen laten zien. Dit geldt ook voor 04 Navy, wat in alle opzichten overtuigt. Het heeft ook dezelfde onvergelijkbare Shiseido toets gekregen. Daarom lijkt het blauw niet overdreven, want het heeft een prachtige diepe charme die moeilijk te weerstaan is. Met deze kleur worden momenten echt bijzonder. Met 05 White is er nog steeds een kleine excentriek in de gelederen van deze exclusieve cosmetica. Wit is zeker geen klassieke kleur voor een eyeliner, maar de liefde voor kalligrafie maakt elke look perfect mooi.