Meer informatie:

Het concept

Bij het ontwikkelen van verschillende make-up texturen, besteedt Clinique aandacht aan een eenvoudige toepassing voor de meest nauwkeurige resultaten in schoonheidsverzorging. Voor de Clinique Cream Shaper for Eyes streeft het merk ook consequent dit concept na. De contourbennen voelen bijna gewichtloos aan, maar kunnen fijn of plat dicht bij de wimperlijn worden aangebracht. Om deze toepassing urenlang te onderhouden, zijn Clinique Cream Shapers for Eyes waterdicht en toch zacht genoeg voor een zachte kleuraanbrenging. Zelfs na vele uren blijft de textuur precies zoals hij wordt gebruikt als een fijne streling of zachte tint om de vorm van het oog te accentueren.
De doelgroep van de Clinique Cream Shaper for Eyes zijn voornamelijk vrouwen die de nadruk van de oogvorm in een gedetailleerde afwerking willen opnemen tijdens de schoonheidsverzorging. Deze vrouwen willen een pen die gemakkelijk te gebruiken is, het oog gunstig accentueert en waarvan de textuur ook goed verdragen wordt door de gevoelige huid en ogen. Voor de doelgroep is ook van belang hoe het schoonheidsproduct tijdens het gebruik moet worden behandeld. Om het puntje van de Clinique Cream Shaper voor ogen potloden te bewerken, slijpt u ze gewoon met een normale puntenslijper. Dit betekent dat er geen extra accessoires nodig zijn voor permanent nauwkeurige accenten.
Intensieve micropigmenten, gebonden in een textuur met wassen, zijn het belangrijkste actieve ingrediënt in Clinique Cream Shaper for Eyes. Deze pigmenten hechten goed aan de wimperlijn en blijven vele uren waterdicht. UV-straling en andere dagelijkse milieu-invloeden hebben geen negatieve invloed op de kleurintensiteit van de ooglidlijn. De daarin aanwezige wassen zijn afkomstig van natuurlijke productie. Dit betekent dat de totale textuur ook optimaal wordt verdragen door gevoelige ogen. De huid rond de oogleden is niet geïrriteerd, maar blijft aangenaam ontspannen en zacht. De Clinique Cream Shaper for Eyes is gegoten in een houten kast. Dit voorkomt uitdroging van de romige eyeliner, zelfs na langdurige opslag.

Het design

De Clinique Cream Shaper for Eyes is verpakt in een lange ronde houten potloodetui. Het bevat het lood met de romige, gepigmenteerde textuur als in een krijt of potlood. Op deze manier wordt voorkomen dat de pinnen langdurig breken of uitdrogen. De pen zelf is gekleurd in de respectieve kleur van het product en versierd met zilveren schrift. Onderaan de pen sluit een brede zilveren streep de verpakking af. Het deksel voor het uiteinde van Clinique Cream Shaper for Eyes is eveneens van zilver. De merknaam en de serienaam zijn in lengterichting te vinden. Deze belettering is zo ontworpen dat verschillende lettergroottes, regelafstand en balken rond de merknaam een extra opvallende verschijning creëren.

Het assortiment

Clinique Cream Shaper for Eyes in 121 True Black is de klassieke kleur voor lijnen en strepen rond de wimper en de rand van het deksel. Voor een natuurlijker uitziende accentuering van de oogvorm maakt de wasachtige, waterdichte textuur het mogelijk om voorzichtig een flinterdunne lijn rond de wimperlijn te plaatsen. Om in plaats daarvan een glamoureuze look te bereiken, wordt ook met precisie een bredere lijn bereikt. Om de lijn en lijn minder scherp op het oog te stellen, kan de lijn na de kleuraanbrenging met de afgeschuinde eyeliner-borstel worden ingekleurd. De eyeliner is zo zacht dat er geen druk nodig is tijdens het aanbrengen. Dit houdt uw ogen vanaf het begin ontspannen.
De textuur van Clinique Cream Shaper for Eyes bevat ook geen synthetische ingrediënten. Dit houdt het oog gedurende de hele draagtijd kalm. Irritaties zijn uitgesloten, zelfs bij gebruik van de Nuance 101 Black Diamond uit de serie. Deze kleurtoon is bijna gekozen als True Black, maar met een lichte zilveren glans. Vooral bij Smokey Eyes en andere rokerige tinten in de oogmake-up zorgt dit voor een fascinerende expressie van licht en schaduw. Dit definieert scherp de rand van het oog wanneer deze alleen wordt getrokken en leidt tot een zacht 3D-effect wanneer er vervolgens een fade-in wordt uitgevoerd. Zelfs de verpoederde oogschaduw verandert deze look daarna individueel. Clinique Cream Shaper voor Ogen in Nuance 105 Chocolade Lustre maakt chocoladebruin. Een sprankje brons doet de ogen nog fascinerender flitsen. Bruine of groene ogen zijn met deze kleur omrand, net zo voordelig als oogschaduw in grijze of bruine tinten. De kleur gaat ook heel goed met groene toevoegingen. De goede tolerantie van de eyeliner is getest door oogartsen. De huid onder het ooglid blijft ontspannen tijdens het dragen, de kleur blijft fris, zelfs onder invloed van vocht en licht zoals deze direct is aangebracht. De ooglidstrepen kunnen zo eenvoudig mogelijk worden verwijderd als ze kunnen worden aangebracht.