Geen resultaten resultaat: resultaten:

s.Oliver #Your Moment Men

De geur +

Sprankelend mannelijk

Gelanceerd in medio 2019, de geur door s.Oliver , #Your Moment Men is een verkwikkende en mannelijke geur voor de huidige zelfverzekerde mannen van vandaag.

De citroenachtige topnoot bestaat uit fruitige mandarijn, sappige pittige grapefruit, zoete ananas en pittige rokerige jeneverbes. De zoete lavendel, de peperige fresia en de bijzonder waardevolle kardemom dienen als hartnoot als aromatische compositie. De basisnoot wordt afgerond s.Oliver #Your Moment Men met balsamico amber, houtachtig sandelhout en betoverende tonkaboon.

Deze verschillende noten resulteren in een perfect samenspel dat precies de emoties oproept die moeten worden s.Oliver #Your Moment Men opgeroepen: Namelijk om het vrolijke in elke dag te zien en het bewust te ervaren. De pittige citrusnoten in combinatie met de aromatische balsamico geuren en als afsluiting van de houtachtige noten, resulteren in een onvergelijkbaar arrangement. s.Oliver #Your Moment Men past bij elke man die van zijn leven houdt en elke dag nieuwe avonturen en prachtige momenten bewust wil beleven. Een geur gemaakt om nieuwe herinneringen te creëren. Een klassieker die zich toch authentiek en op een unieke manier presenteert en ondanks alles niet opdringerig overkomt. s.Oliver #Your Moment Men is de perfecte metgezel voor elke dag.

Kopnoten
Mandarijn
Grapefruit
Ananas
Jenever
Hartnoten
Lavendel
Freesia
Kardemom
Basisnoten
Amber
Sandelhout
Tonkaboon

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-21%