Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
The Different Company

The Different Company kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

The Different Company Parfum - iets anders

Het Franse merk The Different Company staat voor uitzonderlijke, zeer verfijnde geuren die zich onderscheiden van de gewone, gebruikelijke en andere merken. Het The Different Company biedt eigentijdse Franse haute parfumerieparfums als echte geurige kunstwerken gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en door creatieve maître parfumeurs.

Synthetische geuren staan The Different Company helemaal niet ter discussie. Met puur natuurlijke ingrediënten in een eveneens ongebruikelijke concentratie bewijst dit parfumhuis dat deze ongeëvenaard zijn in aroma, effect, sterkte, duurzaamheid, ontwikkeling en waarde. Natuurlijke ingrediënten reageren anders op de huid dan synthetische geuren. Individueel! Ze ruiken verschillend op de huid van elke persoon, zodat elk The Different Company parfum niet duidelijk hoeft te worden ingedeeld in geuren voor vrouwen en mannen, zelfs niet specifiek voor mannen en vrouwen. Elk van deze geuren is uniek voor zijn drager!

Het parfumhuis The Different Company biedt prachtige parfums gemaakt van fijne en zeldzame natuurlijke ingrediënten uit de hele wereld. De kostbare, fantastische geuren van The Different Company Parfum zijn hier online beschikbaar in de winkel.

The Different Company - het parfumhuis

Het bedrijf en merk The Different Company werden in 2000 opgericht door de Franse parfumeur Jean-Claude Ellena en de Franse ontwerper Thierry De Baschmakoff. Ze hadden het "gekke" idee om een merk te creëren dat een luxe parfumerie zou belichamen met uitzonderlijke geuren in echte kunstwerken. Een ongewoon merk dat, in de zin van "Het andere bedrijf", in meerdere opzichten een uitzondering vormt; het ontwikkelt natuurlijke, echte en zeldzame parfums op een hoog niveau. Gedreven door creativiteit en met een onbekommerde geest, brengt hij The Different Company altijd nieuwe olfactorische emoties naar boven in prachtige flacons ontworpen door Thierry De Baschmakoff. Dit parfumhuis combineert olfactorische creativiteit en nobel design, gebaseerd op de kunst van de Franse haute parfumerie.

The Different Company en hun parfum is op vele manieren verschillend van andere geurfabrikanten, merken en parfums. Het belangrijkste kenmerk is echter het volledig afzien van synthetische geuren. Voor hun parfums en geuren worden The Different Company alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het doel is om parfums te ontwikkelen die uit de bron van de natuur komen en voor altijd leven. Elk parfum wordt gecreëerd als een kunstwerk. In de eerste twee jaar lanceerde het parfumhuis zijn eerste drie geuren, Bois d'Iris, Osmanthus en Rose Poivrée, die al snel The Different Company uitgroeiden tot een zeer succesvol merk dat vrouwen en mannen met zijn fantastische en heel andere, ongewone geuren weet te boeien.

The Different Company Ontdek online parfum - de serie

The Different Company Hoewel parfum geen onderscheid maakt tussen dames- en herengeuren, biedt het zowel mannen als vrouwen fascinerende geuren uit verschillende geurfamilies:

Les Gourmands

Voor fijnproevers biedt het The Different Company heerlijke, exotische, sensuele en verslavende geuren met levendige en edele ingrediënten, zoals vanille uit Madagascar, tonkabonen uit Guatemala of Calisson snoep uit Aix-en-Provence. Geuren van deze geurfamilie zijn onder andere Majaina Sin en Pure eVe, Just Pure.

Les Aromaten

Een vleugje frisheid wordt gegeven door aromatische parfums zoals Bachmakov of Charmes & Feuilles met de frisse, luchtige en zuivere geuren van kruidenblaadjes, bloemenbloesems, kruiden en bessen.

Les Boisés

In zijn houtachtige geuren combineert The Different Company Parfum de mooiste bossen ter wereld en onthult de vele facetten van Gaïac-hout, vetiver, sandelhout, adelaarshout (oud) en cederhout. Deze omvatten Sel de Vetiver, Sens & Bois, Bois d'Iris en Oud Shamash.

Les Chypres

Verleidelijke chypre geuren zijn verkrijgbaar The Different Company in Sublime Balkiss en Une Nuit Magnétique.

Les Cuirs

De leren geuren geven de huid een sensuele toets en stralen een aantrekkelijke elegantie uit. Geuren van deze familie zijn bijvoorbeeld Violet en Adjatay, cuir narcotique.

Les Epicés

Kruidige geuren met sensueel warme specerijen, zoals kaneel, karwij, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, saffraan of moderne koude specerijen, zoals gember, kardemom, paprikapoeder en zwarte peper, wekken de zintuigen net zo delicaat wakker. Geuren zoals Rose Poivrée en Oriental Lounge.

Les Floraux

De bloemengeuren bevatten echte kunstwerken gemaakt van bloemen zoals rozen, jasmijn, ylang-ylang, viooltjes, oranjebloesems en narcissen. Bloemengeuren zijn onder andere Jasmin de Nuit, Kâshân Rose, Aurore Nomade en Ailleurs & Fleurs.

Les Hespéridés

Geuren met frisse en stralende citrusvruchten doen denken aan de zon in Sicilië, een Argentijnse tango, een oase in Marokko of het zonnige zandstrand van South Beach in Florida. Het hesperide The Different Company parfum bestaat uit bergamot, limon de cordoza, zuidbaai en witte zagora.

Les Orientaux

Met hun oosterse geuren The Different Company neemt zijn parfum mannen en vrouwen mee in een wereld die moderniteit combineert met de eeuwigheid van 1001 nachten. De oosterse geuren, zoals Jasmin de Nuit, Oud for Love of Oud Shamash zijn een ware ode aan de sensualiteit.

De verschillende geuren zijn ook terug te vinden in de drie collecties van The Different Company Parfum. The Different Company Koop parfum online en oriënteer je op de collecties:

Collectie Juste Chic

De focus van de collectie ligt op parfums met rijke composities van zeldzame grondstoffen die niet voorkomen in traditionele parfums. Deze chique collectie presenteert 16 iconische geuren uit negen geurfamilies.

Overdadige collectie

In de Excessive Collection biedt The Different Company parfum absolute luxe. De meest waardevolle en zeldzame grondstoffen zijn zeer geconcentreerd samengesteld om krachtige en complexe geuren te creëren. Prachtige parfums die sensualiteit, diepte, creativiteit en kunst op een originele manier combineren.

L'Esprit Keulen

De collectie omvat een prachtige collectie Keulen, allemaal gemaakt door Emilie Coppermann. Met de geest van een eau de cologne en de concentratie van een eau de toilette presenteren deze creaties zich als een betoverend The Different Company parfum.

The Different Company Parfum kopen - Wetenswaardig

De parfums en geuren zijn gemaakt met The Different Company prachtige en zeldzame natuurlijke ingrediënten die over de hele wereld gewild zijn. Speciale aandacht wordt besteed aan het teeltgebied. De geselecteerde grondstoffen komen uit de beste gronden en landen om het beste uit de schors, wortels en bloemblaadjes te halen. Voor haar parfum gebruikt ze The Different Company bijvoorbeeld rozen uit Damascus, tuberoos uit Grasse, jasmijn uit Egypte, bergamot uit Calabrië, echte oud uit Laos, gaïachout uit Paraguay, sandelhout uit India, patchoeli uit Indonesië en fijne kruiden uit de beste teeltgebieden op aarde.

De essences van de kostbare grondstoffen worden door meesterlijke parfumeurs in huis gecreëerd The Different Company tot de fijnste geuren. Onder de creatieve en getalenteerde parfumeurs is Jean-Claude Ellena, de oprichter van het bedrijf en beroemde parfumeur, die sinds 2004 een Hermès huisparfumeur is. Zijn dochter, Céline Ellena, The Different Company nam zijn plaats in als parfumeur bij hem in. Andere bekende parfumeurs in het parfumhuis zijn Christine Nagel, Alexandra Monet, Bertrand Duchaufour en Emilie Coppermann.

The Different Company Koop parfum voor minder

The Different Company Parfum verwent mannen en vrouwen met pure natuur, kostbare grondstoffen, inspirerende geuren en sensuele composities. Parfums die zelden te vinden zijn en waarvan de geuren zich door hun natuurlijkheid op elke huid op unieke wijze ontvouwen. Mannen en vrouwen hoeven het onderscheid tussen vrouwen- en mannengeuren niet te volgen, maar kunnen het The Different Company parfum naar believen dragen, wat hun individuele karakter onderstreept en hen persoonlijk fascineert.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-49%1