Gegevensoverzicht Thierry Mugler Alien

Productsoort:Damesparfum
Merk:Thierry Mugler
Parfumeur:Dominique Ropion
Jaar van uitgave:2005

Thierry Mugler Alien is een vrouwelijke geur met een sterke uitstraling.

Thierry Mugler heeft een buitengewoon, stralend en zeer mysterieus parfum gemaakt in Alien. Een ode aan de buitenaardse zonnegodin met een aura van luxe, schoonheid en overvloed. Een elixer met drie verschillende facetten. Alien opent zijn parfum met een sappigzoete toets van mandarijn en wordt aangevuld met een heldere bloemige hartnoot van jasmijn sambac. De laatste noten worden gedomineerd door houtachtige, kasjmierachtige noten. Warmwitte amber vormt een klassieke maar bijzondere basis voor deze parfum.

Een parfum als van een verre planeet, zo uniek, krachtig en vol warmte. De hoge concentratie van kostbare geuroliën geeft de drager een expressieve, luxueuze, stralende uitstraling.

Zoals alle parfums van Thierry Mugler, wordt Alien gepresenteerd in een buitengewone, zeer stijlvolle fles. Een absoluut meesterwerk en een prachtig collector's item. Ontwerper Thierry Mugler roept ons op om in het buitengewone te geloven. Zijn claim op het Vreemdelingenparfum is: "Nadat we haar blik hebben ontmoet, zullen we niet meer dezelfde zijn. Mystieke woorden die perfect passen bij dit zeer bijzondere parfum.

Alien is niet voor niets een van de meest sensuele geuren ter wereld en staat voor perfecte vrouwelijkheid. Als een heldere bloesem waarvan het aroma de zintuigen stimuleert en vibreert.

Kopnoten:Mandarijn
Hartnoten:Jasmijn, Sambac
Basisnoten:Amber, Cashmeran hout
Geurnoten:houtachtig, oriëntaals

Thierry Mugler Alien van Dominique Ropin, de meest succesvolle parfumeur van deze tijd.

De Vreemdelingengeur van Thierry Mugler is in 2005 gecreëerd door een van de meest gewilde parfumeurs van onze tijd. Dominique Ropion studeerde in Grasse. Hij houdt van extremen en is altijd op zoek naar iets nieuws. Dit maakt hem een van de meest innovatieve en gedurfde parfumeurs. Hij creëerde succesvolle parfums voor Givenchy (Ysatis Iris, Zeer Irrésistible), Lancôme (Trésor in Love), Yves Saint Laurent, Thierry Mugler (Innocent, Alien Series), Burberry en vele andere belangrijke merken.

Hoewel veel mensen ruiken het werk van de ster parfumeur elke dag, zijn naam is weinig bekend. Maar: In de parfumindustrie wordt Dominique Ropion beschouwd als een ster van de scène. De meester hecht echter geen waarde aan zijn beroemdheid status, zoals hij zei in een interview. Volgens Ropion kan iedereen die wil weten van wiens neus een parfum komt, er op internet over lezen.

Hij omschrijft zijn ambacht van nature als de "parfumkunst". Iedereen draagt de betreffende geur anders, op elke huid ontwikkelt deze zich anders. De maker is echter erg blij dat mensen hun eigen persoonlijkheid toevoegen aan zijn creaties en lezen wat ze in de werken willen lezen.

Met de Alien van Thierry Mugler heeft de parfumeur zijn meesterwerk afgeleverd. De geur glanst als een prachtige bloesem, die de zintuigen stimuleert met zijn aroma. De combinatie van witte amber en houtachtige noten, aangevuld met kasjmierakkoorden, presenteert alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op een heel bijzondere manier.

Zelden is een vrouwenparfum verleidelijker geweest dan dit. Alien van Thierry Mugler is daarom al lang een klassieker die tot op de dag van vandaag zijn aantrekkingskracht heeft behouden. Wat een indrukwekkende geur!

Thierry Mugler Alien met een mystieke, elegante en mystieke fles in een dieppaarse kleur.

De fles van Thierry Mugler Alien is een eerbetoon aan de goud- en lichtvreemde godin die Thierry Mugler voor de campagne creëerde. Een edelsteen in een mysterieuze, nobele, paarse kleur. Gouden klemmetjes omsluiten de heldere, veelzijdige fles en weerspiegelen perfect de geur van het parfum.

Het gegraveerde buitenaardse schrift maakt de mysterieuze fles meesterlijk. Zoals alle Thierry Mugler flessen is de Alien fles een prachtig verzamelobject. Het is beschikbaar als een navulbare versie die op elk moment kan worden bijgevuld met de milieuvriendelijke navulkleppen. Deze methode heeft zich gevestigd sinds de lancering van de parfums van Thierry Mugler en is milieuvriendelijk.

De buitenaardse fles is niet als een amethist voor niets. Genezende krachten worden bijna toegeschreven aan de edelsteen. Er wordt gezegd dat de uitstraling en trillingen stress te verlichten. Daarom wordt amethist ook gebruikt voor meditatie, een concentratie erop zou moeten helpen bij deze vorm van ontspanning. Dat komt omdat het rust uitstraalt en zo helpt om evenwicht te bereiken. Amethist loopt al honderden jaren voor op de mythe. Het moet ook bescherming bieden tegen alle denkbare bedwelmende omstandigheden en de violette kleur moet ook comfort bieden.

Vreemd een verlichtend elixer met charme en fascinatie, vanaf een verre planeet

De reclamecampagne van Thierry Mugler Alien is, zoals altijd met Thierry Mugler, weelderig en mysterieus. Hij schept de mythe van de vreemde zonnegodin. De naakte, karakteristieke schoonheid wordt omringd door een aura van preciousness, schoonheid en perfectie van vorm. Met haar parelmoerhuid, uitgebreide haar- en edele gelaatstrekken belichaamt ze perfect het mysterieuze parfum. Ze knielt sierlijk aan een gespiegeld meer op een verre planeet en trekt de violette buitenaardse edelstenen fles uit het water vol ontzag en fascinatie. Daar lijkt een glinsterend licht uit te stralen. Als in gemak, leidt het hem naar zijn gezicht en is omgeven door de mysterieuze magie van de Thierry Mugler Alien parfum.

Haar lange, witblonde haar wordt uit haar gezicht geblazen, het lijkt alsof de onbekende schoonheid verlicht is. Ze kijkt verbaasd op en het lijkt bijna alsof het zonlicht in de edelsteenfles breekt en haar gezicht lichter wordt. Vol vreugde en fascinatie kijkt ze naar iets waarvan de toeschouwer alleen maar kan raden wat het is. Het licht kleurt eerst geel-oranje en neemt dan een diepe violette kleur aan, die het gezicht van de elfachtige vrouw kleurt en een discrete, tevreden glimlach op haar lippen tovert.

In de laatste scène kun je zien hoe ze de prachtige buitenaards fles op borsthoogte houdt en de toeschouwer de hand reikt. Aan de andere kant verheft het alsof je de toeschouwer moet begroeten, waarop de buitenaardse schrift helder verschijnt. Een prachtige symbiose tussen onbekende schoonheid, fles en parfum.

Maar Alien is de laatste jaren niet alleen een klassieker geworden dankzij zijn uitgebreide reclamecampagne. Bovenal maakt de verleidelijke aura het parfum tot een bestseller - en er is geen einde aan het succes ervan.

Klantbeoordelingen van Thierry Mugler Alien

4,92 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Eau de Parfum Spray (60 ml) door op

Wauw is het enige wat ik kon zeggen bij het ruiken van deze geur. Wat sexy, wat warm en vrouwelijk. Ik was me blij toen ik op deze site dit luchtje voor een paar tientjes minder aangeboden zag dan bij concurrenten, verder ben ik ook heel erg te spreken over de service! Heel snel antwoord op mailtjes en eerlijk antwoord. Kortom: top! Ik zal het vriendinnen zeer zeker aanraden ;)

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Eau de Parfum Spray (60 ml)

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Deodorant Roll-On (50 ml) door op

Ik probeer graag van tijd tot tijd iets nieuws maar dee Deo Roll On is echt mijn lievelingsproduct.Alleen al omdat ik de geur zo heerlijk vind.

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Deodorant Roll-On (50 ml)

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Set door op

Thierry Mugler Alien is een heerlijke geur die nooit verveelt. Vooral in deze set een uitstekende combinatie voor een super prijs. Ben blij dat ik jullie heb gevonden.

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Set

Meer producten van Thierry Mugler

Naast Thierry Mugler Alien vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: