Geen resultaten resultaat: resultaten:

Trussardi A Way for Her

De geur +

Trussardi A Way for Her Frisse, fruitige, lichte zomer

Trussardi A Way for Her is er sinds 2014, en in de afgelopen jaren heeft de bloemige en frisse vrouwengeur meer en meer vrienden gekregen. Want het is heerlijk draagbaar, verrassend veelzijdig, heerlijk vrouwelijk en elegant tegelijk.

Om dit te bereiken, mengen de twee parfumeurs Lucas Sieuzac en David Apel een topnoot van witte thee, bergamot en delicate perziken. Frangipani, tuberoos en zoete jasmijn vormen de hartnoot, terwijl de basis bestaat uit zachte muskus en ambroxaan, verse vetiver, warm sandelhout en zoet-aromatische vanille. De vrouwelijke aanwezigheid van Trussardi A Way for Her is gewoon perfect voor alle warme dagen van het jaar. De eau de toilette doet denken aan een wandeling in de tuin, waar verschillende, soms exotische bloemen groeien en vanaf het terras de geur van witte thee met vanille komt. Gewoon charmant, maar nog steeds volwassen.

Trussardi A Way for Her is geen geur voor meisjes, het is gemaakt voor vrouwen die de dag goed willen doorkomen. Het feit dat het parfum gewoon mooi is, gewoon zonder grote gebaren gedragen wil worden en dus helemaal niet belastend is, maakt deel uit van het geheim van het succes.

Kopnoten:
Bergamot
Witte thee
Perzik
Hartnoten:
Maagdenpalm
Tuberoos
Jasmijn
Basisnoten:
Ambroxan
Vetiver
muskus
Sandelhout
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
16 90
toepassen
vandaag tot-64%1