Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Trussardi A Way for Him

De geur +

Trussardi A Way for Him: Een sprankelende, charismatische, veelzijdige geur voor mannen

Houtachtig, fris en fruitig en tegelijkertijd oostersTrussardi A Way for Him . Deze gedenkwaardige geur, gecreëerd in 2014 door Alexandra Kosinski, portretteert de man van het innovatieve tijdperk: hij is individueel, maar niet individualistisch, esthetisch, maar ook levendig en sterk zonder dominant te zijn. Kruidenverse bergamot, grapefruit en citroen openen het aromatisch-frisse boeket. Ze culmineren in een eigentijdse cocktail van zonnige en luchtige moleculen, omgeven door groene appelnoten. Vanille licht hout op een patchoelibed vormt de speelse en mannelijke achtergrond van de Trussardi A Way for Him .

Trussardi A Way for Him werd gecreëerd als een parfumduo samen met zijn partnergeur, de fruitige Trussardi A Way for Her. Dit opent met sensuele elegante noten van perzik en witte thee en harten met een bloemenboeket van jasmijn, frangipani en tuberoos, bedrukt met amberkleurige houtsoorten omlijst door muskus en vanille. Dus een manier voor hem en haar is de fusie van mannelijke en vrouwelijke kenmerken. "A Way portretteert de nieuwe generatie vanuit een hedendaags perspectief", legt creatief directeur Gaia Trussardi haar geurproject uit. Heldere, briljante en authentieke mensen vertegenwoordigen deze levensstijl - net als de DNA's Trussardi die Gaia, artistiek directeur van het label van 2014 tot 2018, nieuw leven inblies. Zet u in voor deze eigentijdse geur, die individualiteit en sensualiteit combineert met kracht en esthetiek!

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Grapefruit
Hartnoten:
solargeuren
lucht-akkoord
Groene Appel
Basisnoten:
Patchoeli
licht hout
delicate vanille
Parfumeur:
Alexandra Kosinski
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Trussardi A Way for Him met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Expinguith
Klasse geur

Bevalt mij zeer goed, heerlijke geur, individueel en aansprekend. Zal ik in de toekomst zeker weer bestellen als hij op is. Niet te veel kopen, dan is hij niet meer "individueel"!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten