Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Valentino Valentina

De geur +

Valentino Valentina, de bloemrijke fruitige geur voor dames

Valentino Valentino Valentina is een bloemige fruitige geur voor de jonge revolutionaire vrouw. Het geeft een eerste uitstekende indruk met fruitige en sprankelende bergamot in combinatie met edelwitte Albatrüffel, terwijl het hart van deze geurcombinatie klopt met frisse fruitige tonen. Verleidelijke zoete aardbei in combinatie met fluweelzachte zachte jasmijn en frisse of oranjebloesem met tuberoos vormen het typische karakter van de geur en herinneren ons aan de zuidelijke sfeer en Italiaanse impuls.

De basis van Valentino Valentina bevestigd door balsamic sensuele amber in onmiskenbare combinatie met speelse vanille en krachtige revolutionaire cedar. Een parfum dat alle zintuigen raakt; elegant, stijlvol en tegelijkertijd rebels en vol van kracht. Met de combinatie op het eerste gezicht van totaal verschillende ingrediënten slagen de makers erin om elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de voordeligste manier te benadrukken.

Dit feit lijkt het recept voor succes van de essentie te zijn, die al lang geleden is geëvolueerd van een vallende ster tussen vrouwengeuren naar een internationale klassieke. Een succesverhaal dat nog lang niet is afgelopen.

Kopnoten:
Bergamot
Witte truffels
Hartnoten:
Aardbei
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Tuberoos
Basisnoten:
Amber
vanille
Cederhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
15 93
toepassen
vandaag tot-56%1