Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Fluweel is altijd al een materiaal geweest dat tot de verbeelding spreekt van creatieve geesten. Sergio Momo heeft een hele geurcollectie gewijd aan dit unieke materiaal: de Xerjoff V Collection. "V" als in "fluweel".

Xerjoff V-Collection goedkoop kopen

De geur +

Xerjoff V Collectie: De fascinatie van fluweel

De Xerjoff V Collection bestaat uit kunstzinnige geuren die het hart van elke parfumliefhebber sneller doen slaan. Wat de geuren bindt is de uitgesproken luxe die ze verspreiden, evenals hun bovengemiddelde duurzaamheid en sillage. Voor het overige biedt de Xerjoff V Collection een verscheidenheid aan geurkarakters, variërend van fruitig-groen tot bloemig-houtachtig tot kruidig-houtachtig.

De meeste geuren in de Xerjoff V Collection hebben een zoet en fruitig karakter. Hiertoe behoren bijvoorbeeld Xerjoff V Ouverture, Xerjoff V Muse en Xerjoff V Erba Pura, een van de meest populaire geuren van het Italiaanse parfumhuis. Veel van de parfums in de collectie hebben namen die verband houden met muziek en opera: Grote emoties, toewijding en perfectie in artistieke expressie zijn de bindende kenmerken van zowel de Xerjoff V Collection als van het muziekgenre. Het nichemerk met de Xerjoff V Collection maakt gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit en creëert parfums die moeiteloos een grootse entree begeleiden, of het nu de opera, een gala-avond of een bruiloft is.

De geuren in de Xerjoff V Collection stralen een bijzondere aura uit die enigszins mystiek is en toch past in onze moderne tijd. De "V" staat voor "velvet", het Engelse woord voor fluweel. Net als deze fascinerende materie, zijn de parfums in deze collectie moeilijk te vatten. Ze hebben een buitengewone aantrekkingskracht, zijn elegant en subliem.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten