Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van bdk Parfums betoveren mannen en vrouwen over de hele wereld sinds 2016. Het Parijse parfumhuis creëert hoogwaardige nuances die over de hele linie indruk maken: de expertise van het Franse vakmanschap wordt toegepast vanaf de verpakking en de flacon om ervoor te zorgen dat bdk Parfums op de juiste manier wordt gepresenteerd.

Meer info

bdk Parfums goedkoop kopen

Meer info +

bdk Parfums - moderne luxe parfums met tijdloze elegantie

De nicheparfums van bdk Parfums combineren Franse elegantie met moderne geurinterpretaties. Volgens David Benedek, de oprichter van het merk, moet een parfum gedragen worden als een tweede huid. Het moet daarom goed passen bij de persoon in kwestie. Iedereen heeft voorkeuren voor specifieke geuren en geuren. Daarom biedt het luxemerk een verscheidenheid aan verschillende geuren, die stuk voor stuk inspireren door hun elegantie en fijne creaties. Een goed parfum brengt de drager in een goed humeur. De nichegeuren omarmen met buitengewone composities die zelden voorkomen in de parfumwereld en toch door iedereen gedragen kunnen worden. Geuren van bdk Parfums worden gekocht door vrouwen en mannen die waarde hechten aan exclusiviteit. Het luxemerk legt bijzondere nadruk op hoogwaardige grondstoffen als uitgangspunt voor elke creatie. Unieke geuren worden gecreëerd met een hoog niveau van vakmanschap, die misschien niet bij elke smaak passen, maar als een tweede huid zijn voor degenen die ervan houden. Wie bdk Parfums online zoekt, vindt bijzondere geuren van een maker die altijd verbonden is geweest met de wereld van geuren.

Een geschenk van liefde

David Benedek richtte in 2016 het luxe merk bdk Parfums op in Parijs en is een van de jongste parfumontwerpers in de luxe parfumsector. Ook hij werd geboren in Parijs in 1989, toen zijn familie al werkzaam was als parfumeurs. Zijn grootouders kwamen uit Transsylvanië, werden verdreven na de Tweede Wereldoorlog en verhuisden naar Frankrijk. Zijn grootvader is eigenlijk advocaat, maar kan als zodanig niet werken in Frankrijk. De grootmoeder leert het beroep van schoonheidsspecialiste en verdient zo haar brood. Haar chique klanten dragen prachtige parfums en ze wil er een van haar man. Omdat hij veel van haar houdt, koopt hij voor haar Je Reviens van Worth, het beroemdste parfum uit die tijd. Dit bracht hem op het idee om parfums te gaan verkopen op de Amerikaanse legerbasis. Hij werd al snel succesvol en opende zijn eerste parfumerie in 1959. David Benedek zegt dat hij als kind veel tijd doorbracht in de badkamer van zijn grootmoeder. Urenlang rook hij aan de geuren uit haar zeer uitgebreide collectie. Benedek leerde zijn passie voor geuren van zijn grootmoeder en haar collectie.

Hij studeerde economie in New York en Beijing. Daarna besloot hij zijn passie voor parfums voort te zetten en studeerde aan het Institut français de la Mode. Hij volgde een opleiding bij Givaudan, een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen, en Cinquième Sens om zijn zintuigen voor geurfamilies te verfijnen. Met bdk Parfums wil David Benedek zijn visie van alternatieve, eigentijdse luxegeuren verwezenlijken. Koop bdk Parfums tegen een voordelige prijs en ontdek deze unieke wereld!

De geurcollecties zijn elk gewijd aan een thema

Benedeks basisidee is om verschillende facetten van Parijs te vangen in geuren. De eerste collectie heet daarom bdk Parfums Collection Parisienne. De geuren zijn delicaat, sensueel en uiterst elegant. De Azur Collection is gewijd aan de Middellandse Zee met geuren die worden gekenmerkt door zeelucht en citrusvruchten. De collectie beschrijft de frisheid, warmte en lichtheid van de Middellandse Zeekust. De Exclusive Collection is gecreëerd als eerbetoon aan het Londense merk Harrods. De bdk Parfums van deze collectie zijn onvergelijkbaar luxueus en kosmopolitisch. De Collection Matières plaatst een grondstof in het middelpunt van de geur, die wordt gepresenteerd in een ongebruikelijk facet. Wie de bdk Parfums-collecties in de online shop verkent, vindt onder andere:

-Collection Parisienne Bouquet de Hongrie: Parijs en rozen horen bij elkaar. De geur van Bouquet de Hongrie is een zeer zachte en frisse rozengeur. Het traceert echter niet alleen de bloesem van de roos, maar doet meer denken aan een vers boeket rozen in een vaas. Nuances van water en groene stengels maken deze geur speciaal. Het is een delicate bloemengeur die de drager omhult met een betoverende lichtheid.

-Azur Sel d'Argent is een ongewone aquatische geur. Het zout in de topnoot is duidelijk herkenbaar, net als de bergamot en grapefruit. De oranjebloesem in de hartnoot, samen met galbanum en ylang-ylang, ontvouwt een onvergelijkbaar delicate bloemige noot die niet zoet is. Ambroxan, cashmeran, witte musk en timbersilk in de basisnoot geven de bdk Parfums geur een zachte romigheid. De geur is perfect voor iedereen die niet echt van parfum houdt. Het is discreet schoon en harmonieus fris, zoals de wind aan de Middellandse Zeekust.

-Collection Exclusive Tabac Rose: Turkse roos staat centraal in bdk Parfums Tabac Rose. Er is een klein universum van parfum gecreëerd rond de rozengeur. In de topnoot wekt de geur van pruim een interessante combinatie op. In het hart zorgen kaneel en cacao voor kruidige en warme noten. Tabak, patchoeli en labdanum in de basisnoot voegen rokerige, aardse en harsachtige akkoorden toe. De geur wisselt af tussen zoet, kruidig en gourmand. Een lichte kruidigheid doordringt de hele geur. Iedereen die van uniseks geuren met roos houdt, vindt in Tabac Rose een uitstekende vertegenwoordiger. Als een wandeling door de rozentuin, met een pijp, dicht bij de kruidentuin, roept deze geur compleet nieuwe associaties op.

-Collection Matières Wood Jasmin: Jasmijn is al eeuwenlang een van de edelste geuren. In Wood Jasmin lokt het verleidelijk op de achtergrond. Pruim staat op de voorgrond, vermengd met warme vanille. Begeleid door jasmijn en wrange, zoete en rokerige noten, is het resultaat een gelaagde geur die bijna niet onder woorden te brengen is. Mysterieus en verleidelijk, deze bdk Parfums geur is ideaal voor mannen en vrouwen die zich willen onderscheiden en op zoek zijn naar iets extravagants.

Het hoogste niveau van Frans vakmanschap

bdk Parfums geuren zijn niet alleen ware kunstwerken. Zoals het luxe geuren betaamt, zijn ook de flacon en de verpakking zeer ambachtelijk. Met hun licht afgeschuinde randen en ovale dop doen de handgeblazen flacons denken aan de architectuur van het Grand Palais in Parijs. Een plek waar de meest waardevolle schatten van Parijs zijn ondergebracht en waar David Benedek zijn inspiratie vindt. De verpakking wordt gemaakt in een fabriek in Le Mans. De prachtige doosjes zijn gemaakt van gerecycled papier en natuurlijke inkt. Ze doen denken aan boekruggen. Naast elkaar geplaatst vormen de geuren van bdk Parfums een prachtige geurbibliotheek waaruit mannen en vrouwen de perfecte geur voor de dag kunnen kiezen.

Geuren van de beste kwaliteit

Veel bdk Parfums-geuren zijn geschikt voor vrouwen en mannen, maar niet elke geur past bij elke vrouw of man. Persoonlijke smaak bepaalt of de verfijnde creaties van bdk Parfums geschikt zijn. Wie enthousiast is over moderne interpretaties vindt bij bdk Parfums wat hij zoekt. Veel geuren zijn geschikt voor dagelijks gebruik, waaronder de complexe nuance van Citrus Riviera. De geur combineert frisheid en romigheid, fruitige en wrange nuances. Het toont duidelijk understatement. Maar bdk Parfums heeft ook geuren voor de grote show. Dit zijn onder andere Oud Abramad. Deze kruidige oriëntaalse geur combineert saffraan, roos, oud en wierook tot een interessante en uitdagende geur die zelfverzekerde mannen en vrouwen 's avonds kunnen dragen. Koop bdk Parfums eenvoudig online en dompel jezelf onder in de wereld van dit nieuwe luxe parfummerk!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten