Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het doel van Clarin's zelfbruiner is een goed verzorgde lichaamsbruine zonder wroeging. Zonder lange behandelingen in UV-cabines of echt zonnebaden, wat zeer schadelijk is voor de huid, is een perfecte teint het hele jaar door mogelijk met Clarin's zelfbruiner. Het spreekt voor zich dat de zelfbruinende producten van Clarin helpen om de in de zomer verkregen zonnebanken zo lang mogelijk te houden. Als u voor aankomst op uw vakantiebestemming al gebruind bent, staat u niet onder druk om te veel te snel te bereiken. De huid is gewend aan UV-straling in de langzaam toenemende uren van zonnebaden en ziet er vanaf het allereerste moment nog discreet getint en aantrekkelijk uit.
Clarins zelfbruiner laat verschillende huidtypes gemakkelijk, natuurlijk of intensief bruinen. Clarins Self Tanning Lotion kan worden toegepast als een mousse, gel, concentraat of Clarins Self Tanning Lotion, optioneel alleen voor de zichtbare delen van het lichaam of het hele lichaam. Om dit zo onzichtbaar mogelijk te maken, kunnen bijvoorbeeld enkele druppels van de zelfbruiner met dagelijkse zorg worden gemengd en vervolgens worden gebruikt. Door zijn speciale samenstelling zorgt geen enkele Clarins zelfbruiner voor een vlekkerige, gestreepte of geelachtige huidskleur. Het Clarins Self Tanning Lotion assortiment heeft voor elk huidtype het juiste product.
Onder de zelfbruiners is de snelle bruining voor het onmiddellijke effect, zoals de langdurige tint die het hele jaar door verrassingen. Vrouwen die lijden aan een bleke huid die de neiging heeft om snel te verbranden, hebben het substituut dat hen een gezond uiterlijk geeft. De UV-straling die zo schadelijk is voor de huid, maar nodig is voor een natuurlijke bruining, kan ook worden vermeden. De vrouw die haar huid zo lang mogelijk wil beschermen tegen door de zon veroorzaakte veroudering, vindt een betrouwbare partner in de zelfbruinerijen van Clarins. Het multicellenbeschermingscomplex, exclusief ontwikkeld voor Clarins zelfbruining, beschermt de huid tegen veroudering of verandering door de zon.
Cacao extracten verzachten de huid en voorkomen ook huidveroudering. Niet verzeepte cacao-extracten in Clarins zelfbruiners zorgen voor vocht en zijn een pluspunt in de verzorging. Aloë vera, een onmisbaar ingrediënt in cosmetica, is een must voor vocht. Clarins zelfbruiner met exclusieve mirabellenolie bestrijdt uitdroging van de huid en gele tinten. Vitamine E is de actieve bescherming tegen vrije radicalen en een distelextract stimuleert de melanine-synthese. DHA erythrulose wordt gecombineerd met zelfbruinende werkzame bestanddelen. De bereikte bruining verlengt Larrea Divaricata. PCA is een vochtregulerend actief ingrediënt in Clarins zelfbruinende producten. Daarnaast worden natuurlijke extracten zoals berk, karitéboter, saffraan en suiker van de konjacwortel op elkaar afgestemd.

Het design

De soms zeer romige consistentie van Clarins zelfbruiners is hygiënisch vers in grote plastic potten, waar ze met een spatel verwijderd kunnen worden. Dit voorkomt al de eerste massieve kleuring van de handpalmen. Een groot deksel wordt door middel van een schroefverbinding verplaatst zodat er niets opdroogt of bederft van de ene naar de andere toepassing van Clarins zelfbruining.
De textuur van Clarins Self Tanning Lotion, die in tubes wordt gevuld, is veel fijner, heeft een nog intensiever effect en kan daarom in meer doseringen worden gebruikt. Twee van de Clarins Self Tanning Lotion zijn toegevoegd aan de eigen verzorgingslijn voor druppeldoor druppelverspreiding in speciaal ontwikkelde flessen. De zelfbruinende producten van Clarins worden aangeboden in goudbruine verpakkingen. Zelfs dit ontwerp verenigt warmte en zon.

Het assortiment

Clarins Self Tanning Lotion Mousse Exquise Auto-Bronzante met een echte zonwering SPF 15 is niet alleen delicaat versmolten en discreet bruinend, maar beschermt ook de normale, droge en gemengde huid. Clarins Self Tanning Cream Délicieuse Auto Bronzante geeft de normale, droge, vette en gemengde huid een fluweelzachte bruine kleur. De karamelkleurige textuur maakt het gemakkelijk om aan te brengen op de huid, waar het ook verwent en verzorgt. Clarins zelfbruiner Lisse Minute Autobronzant overtuigt met een ultra-simpel express programma. Het wordt intensiever bij elke toepassing en hydrateert de normale, droge en gemengde huid.
Clarins zelfbruiner Lait Auto-Bronzante SPF 6 zorgt voor een look van een sterke natuurlijke bruining. Met deze Clarins zelfbruiner kan de bereikte suntan aanzienlijk verlengd worden. Een bleke huid krijgt de gezonde glans van goudbruin na 1 tot 2 uur zonder zon. De normale en vette huid kan worden gestreeld met Clarins Self Tanning Gelée Auto-Bronzante Express tot een langdurige natuurlijke tint. De gel wordt zeer snel geabsorbeerd en kan dan direct worden aangebracht.
Clarins Zelf-verzorgende Additieve Concentré Eclat wordt met een paar druppels gemengd in de altijd gebruikte eigen verzorgingscrème en geeft het gezicht, de hals en de decolleté een natuurlijke bruine tint. Clarins Zelf-Tanning Additioneel Concentré Eclat Corps heeft niet alleen een aantrekkelijk bruinend effect, maar verstevigt en hydrateert ook het hele lichaam. Deze 100 mher applicatiemethode slaagt zonder strepen of vlekken.
Clarins zelfbruinende lotion Lait Fondant Auto-Bronzant is ontworpen als lotion voor de normale huid. Mooie gehydrateerde huid glanst met een zonovergoten look. Een goede reiniging of zelfs peeling is de optimale voorbereiding op zelfbruinend looien. Overtollige rimpels of lichaamskrommingen kunnen met een vochtige pad worden verwijderd. Goede handwas voorkomt onnatuurlijke handpalmen.